- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Ooo bir rekabet ortamı oluşmuş süper ben bugun cok sey yedim ama oyle kalori li seyler degil hemen hesaplattim 850kalori cikiyor bugunluk yeter su ve greyfurtum kaldi sadece
menü güzelmiş canım ama ara öğün yok bide ekmek az bana görede gülcan söylemiş cevabını vermişsin ama banada az geldibuda beni menüm
sabah
iki t. b. ekmeğine kaşarlı domatesli tost
minnacık helva
öğlen sütlaç yapmıştım çok şekerli olmuş yarısı yedim
akşam
ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
3 litre su 2 yeşilçay
canım akşamları ben gnelde hiç ekmek yememki.. aralara gelince saat 10 gibi kahvaltım oluyor akşamda 5 veya 6 da yemek yeyince araları geçiyorum erkenden yesem muhakkak ara yapıcamda açıkmıyorum acıktım zamanda yemek vakti geliyor..
sabah yürüyüşlerine başladım ya ondan geç yiyorum ha bu arada bugün 50 dakika yürüyüş yaptım eve gel duş felan derken ancak kahvaltıyı saat 10 yakın yapabiliyorum..
Canim 850kalori cok degil bence daha yeme hakkin var ,bende az once yedim yemek 7gibi bida yesem gecmi olur diye dusunuyorum
sporu hep sabahlarımı yapıyosun canım merak ediyorum spor yani bisiklet ben karar veremiyorum bazen sabah yapıyorum bazen akşam :44:
Az ama az kalorili bir sürü şey yemisim tabi dayanamadim yine yedim.ben artik 5de sonlandiriyorum yeme işini aksamda bir meyve diyet yapmadan gram gram gidiyor 7gec gibi
Sabahta aksamda yapıyorum.Bu aralar sabah denk geldi.Aksam misafir oluyor....
Bugun yediklerim;sabahı yazmıştım.Öglen arkadasım geldi.1 tabak yogurtlu soslu makarna,1 türk kahvesi,1-2 bisküvi,1 bardak zencefil aksam hamsi ve bol salata.Makarna yedigimden hiç ekmek yemedim....21:00 gibi 3 dilim elma ve portakal.....
2 litrede su.....
iyi akşamlar hanımlar
aklım burda ama bi türlü fırsat bulup okuyup yazamıyorm
neyse bugün yediklerimi yazayım
sabah . 1 haşlanmış yumurta ile yapılmış salata ,az peynir,5 zeytin ,2 kepek ekmeği ,1/4 ayva
ara: yarım greyfurt ,2 ceviz
öğle: 8 yk kapuska ,2 yk yoğurt ,2 kepek ekmeği ,1 haşlanmış yumurta
ara : 1 mandalina ,1 bardak süt
akşam : 1 tabak patatesli köfte ,2 yk yoğurt ,2 dilim kepek ekmeği ,az turşu
ara 1/4 ayva ,1 fincan kahve
Ben 6.30da yedim aksamda sut ve mandalina ama suan cok aciktim m neden boyle olduki gecen hafta midem buyudu galiba yemekten
iyi akşamlar hanımlar
aklım burda ama bi türlü fırsat bulup okuyup yazamıyorm
neyse bugün yediklerimi yazayım
sabah . 1 haşlanmış yumurta ile yapılmış salata ,az peynir,5 zeytin ,2 kepek ekmeği ,1/4 ayva
ara: yarım greyfurt ,2 ceviz
öğle: 8 yk kapuska ,2 yk yoğurt ,2 kepek ekmeği ,1 haşlanmış yumurta
ara : 1 mandalina ,1 bardak süt
akşam : 1 tabak patatesli köfte ,2 yk yoğurt ,2 dilim kepek ekmeği ,az turşu
ara 1/4 ayva ,1 fincan kahve
menü güzelmiş canım ama ara öğün yok bide ekmek az bana görede gülcan söylemiş cevabını vermişsin ama banada az geldi
Sabah 10la 5e kadar bayabi zaman var canim ben ozamana kadar ara yapmazsam cok acikirdim,ben hergun 12ye dogru kahvalti yapiyorum ohalde bazen 3ogune tamamliyorum aralar haric ,neguzel acikmiyorsan .
İlknur sen de az yemissin arada corba meyve olabilirmis ama böyle gisersen baya verirsin kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?