"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Selam kızlar nasılsınız taşınma faslimiz bitti sonunda simdi yerleşme kısmı var tasinmak baya yorucuymus kac gündür giremedim bile kosturmaktan

Secil hosgeldin canim ozlettin kiz kendini ,hadi azkalmis yerlestirmede oldumu tamamdir yoruldun dinlenirsin aartik

Secil koşuşturmaktan vermişte olabilirsin bu ihtimalde var..

Olabilir o kadar duzensiz beslendim ki bilemiyorum bi de regl olamadım bi türlü cok az oldum ondan da vermemis olabilirim 75lere dussem tekrar yine iyi.bi yerlesiyim eve son ra spora falan tekrar baslicam duzenli spor baya verdiriyo çünkü

İşlerini hallet,evini düzene koy.Sıkı sporla verirsin 70 e düsersin canım.

Secil hosgeldin canim ozlettin kiz kendini ,hadi azkalmis yerlestirmede oldumu tamamdir yoruldun dinlenirsin aartik

Saol canım bende sizleri ozledim aklimdaydiniz ama giremedim bi türlü kosturmacadan yoruldum ya daha bitmedi de bakalim bundan sonrası yqvas yavaş artık dicem ama kendimi tutamiyorum hemen bitirmek istiyorum eşim gelsin yarın devam edicem bu akşam annemlerdeyim

Artida olsan uzulme canim isin bitince hemen toparlarrin sen

Kolay degil canim bende oyleyim gozume batar durunca,bugun dinlen guzel ce

Artida olsan uzulme canim isin bitince hemen toparlarrin sen

Alistirdim kendimi artida olsam veririm yine yerlesmeden kilolar.oncelikli olan ev duzenim.ev bana bakıyo çünkü ailem için duzenimizi kurmam lazım sonra kendimi düşünüp kilolara yogunlasirim.yeni evimin yeri çok guzel yürüyüş alanlarida var bol bol yururum oralarda spor aletleride koymuşlar belii onlardada calisirim.site içinde fitness salonuda olucak ama daha yapiyolar ordada çalışırım kilolarimdan kurtulurum.insallah bunları uygulayabilirim

Kolay degil canim bende oyleyim gozume batar durunca,bugun dinlen guzel ce

Bende öyleyim hepsini 1 güne sıgdırmaya calışıncada sonuc bel agrısı....Gülcanın dedigi iyice bir dinlen.
Gülcan sen nasılsın?Dün cok güzel bir gün gecirmişsin :)

Evet canım bugün dinlenicem işin kötü yanı bu hafta birinciliği kaptiricam size oyle gözüküyo yerlesince korkun benden

Tabi canim oncelik yuvanin duzeni sonra diger isler,ne guzel tam istedigm gibi biryerde oturacaksin oh bolbol spor,bu haftalik 1. Olmasanda haftaya korkuyorum zaten yeni diyete baslamis gibi hizli gidiyor kilolar

Bende öyleyim hepsini 1 güne sıgdırmaya calışıncada sonuc bel agrısı....Gülcanın dedigi iyice bir dinlen.
Gülcan sen nasılsın?Dün cok güzel bir gün gecirmişsin :)

Sagol canim iyiyim dun guzeldi esim gunden gune ince ruhlu oluyor :) sende iyisin ya su senin bisikletten alsammi tv karsisinda ne guzel yapiyorsun

Aman allah bozmasın hep böyle ince ruhlu olsun ben bisikletimden cok memnunum tv karsısında müzikle yada programla süper oluyor yapması.Eskiden 1 saat yapıyordum.Şimdi 1 saat yapmıyorum cok terliyorum sonra.

Aman allah bozmasın hep böyle ince ruhlu olsun ben bisikletimden cok memnunum tv karsısında müzikle yada programla süper oluyor yapması.Eskiden 1 saat yapıyordum.Şimdi 1 saat yapmıyorum cok terliyorum sonra.

Amin canim bende dusunmeye basladim alsammi diye

Amin canim bende dusunmeye basladim alsammi diye

Vücudun heryerini calıştırmasından ve sıkılastırmasından ben cok memnunum.500 gibi bir rakama almıştık ama iyi ki almışız.Saglık için almıştık.Bircok seye faydası var.

Ddemdede vardı eliptik o ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum,ben memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…