"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Katlaniyormu kaldirmak istedgmde cok yerkaplasin istememde ,bakalim belki alirim bende

Hayır katlanmıyor odanın ortasında öylece duruyor.Büyük biraz ama benim için sorun degil....Misafir gelince salona aldıgım için.
Ddemcim benimde aynı twisti,kol calıştırmak için lastikleri var.Bizim aldıgımız yerdede 200 tl,300 tl olanlar vardı ama bu kalite olarak daha iyi oldugu için ve garantili oldugu için bunu almıştık.

Günaydın kızlar.Hepinize iyi pazarlar.
Dün ara 1 dilim ekmek,2 kasık mantar
13:00 de 1 küçük kase pilav,3 parca tavuk,1 biber,1 bardak ayran,2 yk keşkül
17:30 bir dilim pasta,1 kurabiye
19:00 1 dondurma,2 kare küçük cikolata
21:00 yarım elma,1 dilim portakal.
23:30 3 dilim ekmege peynirli domatesli tost....
40 dk yürüyüş,15 dk eliptik.3.5 litre su.
Gece 02:30 da uyku.....Ne cok sey yemişim.Dün kuzenim geldi sehir dısından onlarla dısardaydık,sonra ev....

Günaydın kızlar sabah kahvaltıda kocaman bi tost yedim sucuklu ve kasarli yaninda iki kupa cay içtim ve 10 tane badem yedim

Ne güzel eglenmişsiniz....Helvayı cok seviyorsun herhalde.Hemen hemen hergün var menünde.

Günaydın kızlar sabah kahvaltıda kocaman bi tost yedim sucuklu ve kasarli yaninda iki kupa cay içtim ve 10 tane badem yedim
afiyet olsun kızlaarr bakalım salı bizlere ne gösterecek..

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım bir size bakim dedim.. şimdi evi toparlıcam sonra görüşürüz gene.. mutlu pazarlar..

Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim bugun nedense keyfim yok saat 1.30da gun var arkadasa gidecem ama enerjim dusukk

Birazcik fazla gibi ama guzel sporunu yapmisin guzelde vakit gecirmissin canim

Yarim tostmu canim baya yemissinn

kızlarr beni tebrik edin bugün çarşıya gittik çocuklar simit aldı miiiiiis gibi kokmasına rağmen yemedim kokusuyla doydum sabır sabır dedim durdum veeee bu sabah 110,5 i gösterdi tartım salıdan beri toplam 800 gr gitti bakalım daha iki gün var umarım 1200gr ı tamamlarım o zaman 3 haftada toplam 4 kilo gitmiş olacak inşallah inşallah

bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates ,maydanoz,2 dilim ekmek ,çeyrek ayva

ara :2 ceviz ,1 elma

öğle : 6 kaşık kara şimşek ( bilin bakalım ne ) 2 kaşık yoğurt ,salata ,2 dilim ekmek

ara : 1 bardak tuzsuz ayran ,1 mandalina

akşamada yoğurtlu kuru patlıcan biber haşlaması ,2 dilim ekmek yerim herhalde

bu saate kadar 2 lt su 3 fincan yeşil çay içtim su 3 e tamamlarım spor yok belki lesli yaparım

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah aynen gece bile daha rahat uyuyorum sanki ne yana dönsem o tarafım uyuşuyoudu. yine uyuşuyor ama eskisi kadar değil inşallah tamamen kesilecek

canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun ben haftadan haftaya tartılıyorum alıştırmak istemiyorum kendimi yoksa her sabah tartılırım.. menün her zamanki gibi çok iyi.. bu arada kara şimşek yeşil mercimek ben bunu bulgur pilavında çok seviyorum bulgur ve kara şimşek birbirine çok yakışıyor..

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar fıstık hatunlar..

menüm..

sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
beyaz peynir
bir çay kaşığı vişne reçeli
helva (gene )
salam
ekmeğin birine azıcık yağ
1 yumurta domates salatalık

ara bir elma

ara 7 fıstık

akşam
tavuk patates fırında
ayran
1 kepçe şehriye çorbası
2 minik lokma ekmek

3 litre su 2 yeşilçay 1 form çay

Guzelim su vermis oldugun karisim vardiya zencefil falan olan anem 4gundur yiyor ondan cok vc ye cikar oldu nedenki?
Benim yediklerim
SABAH,2dilm ekmek,1yumurta,2zeytin,1kk peynir,1domates,1cb sekerli cay,1ck bal ve kaymak
ARA,6findik,5yk yogurt
OGLE,1dilim tramusi,2patetesli borek,1kase rus salata
AKSAM,3kasik ot kavurma,yarim tabak ciger,1e yakin yufka
2lt su

Canım zencefil cok su içmesini saglıyor.Birde karısım genel olarak idrar ve gaita yaptırıyor.Vücutta ki ödemi attırıyor.Benim annem 1.5 sene adet olmadı.Menepoz dediler.Bu karısımdan sonra adet olmaya basladı,sekeri düştü,vücut agrıları gecti.Annen nasıl??

Canım nasıl yapılıyor bu karışım.. Ne için iyi geliyor

aa canim baya faydaliymis anemde 1senedir adet olmuyor aynen menepozz dediler,daha 5gun olacak kullanali simdilik cok idrara cikiyor baska bi fark yok

günaydın kızlar yürüyüşümü yaptım geldim şimdi kahvaltımı yapıyorum.. bugün öğlende arkadaşa gidicez inşalla fazla kalorili şeyler yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…