Katlaniyormu kaldirmak istedgmde cok yerkaplasin istememde ,bakalim belki alirim bende
kızlaarr menüm bugün bıraz düzensiz oldu herşey karmakarışık..
sabah
2 kaşık menemen
salam
bir çatal b. peynir
helva
3 minik dilim çavdar ekmeği
ara
1 minik elma
öğle (tamda öğle denemez ikindi arası)
burger menü
bir kaç saat sonra dondurma
akşam eve geç geldik yarım armut yedim
2 litre su 2 tane yeşilçay
11 de çıkmıştık evden akşam 6 yı geçiyordu eve geldiğimizde hem çocuklar hem biz çoookk eğlendik..
Ne güzel eglenmişsiniz....Helvayı cok seviyorsun herhalde.Hemen hemen hergün var menünde.
Günaydın kızlar.Hepinize iyi pazarlar.
Dün ara 1 dilim ekmek,2 kasık mantar
13:00 de 1 küçük kase pilav,3 parca tavuk,1 biber,1 bardak ayran,2 yk keşkül
17:30 bir dilim pasta,1 kurabiye
19:00 1 dondurma,2 kare küçük cikolata
21:00 yarım elma,1 dilim portakal.
23:30 3 dilim ekmege peynirli domatesli tost....
40 dk yürüyüş,15 dk eliptik.3.5 litre su.
Gece 02:30 da uyku.....Ne cok sey yemişim.Dün kuzenim geldi sehir dısından onlarla dısardaydık,sonra ev....
afiyet olsun kızlaarr bakalım salı bizlere ne gösterecek..Günaydın kızlar sabah kahvaltıda kocaman bi tost yedim sucuklu ve kasarli yaninda iki kupa cay içtim ve 10 tane badem yedim
Günaydın kızlar.Hepinize iyi pazarlar.
Dün ara 1 dilim ekmek,2 kasık mantar
13:00 de 1 küçük kase pilav,3 parca tavuk,1 biber,1 bardak ayran,2 yk keşkül
17:30 bir dilim pasta,1 kurabiye
19:00 1 dondurma,2 kare küçük cikolata
21:00 yarım elma,1 dilim portakal.
23:30 3 dilim ekmege peynirli domatesli tost....
40 dk yürüyüş,15 dk eliptik.3.5 litre su.
Gece 02:30 da uyku.....Ne cok sey yemişim.Dün kuzenim geldi sehir dısından onlarla dısardaydık,sonra ev....
Günaydın kızlar sabah kahvaltıda kocaman bi tost yedim sucuklu ve kasarli yaninda iki kupa cay içtim ve 10 tane badem yedim
çok iyi menün canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menün her zamanki gibi çok iyi fark etmezm canım yaa hemde nasıl insan düzenli beslenince sabahları bile daha rahat uyanıyor herşeyi düzene giriyor inşallah bu kiloları hep birlikte el ele vericez..
canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun ben haftadan haftaya tartılıyorum alıştırmak istemiyorum kendimi yoksa her sabah tartılırım.. menün her zamanki gibi çok iyi..kızlarr beni tebrik edin bugün çarşıya gittik çocuklar simit aldı miiiiiis gibi kokmasına rağmen yemedim kokusuyla doydum sabır sabır dedim durdumveeee bu sabah 110,5 i gösterdi tartım salıdan beri toplam 800 gr gitti bakalım daha iki gün var umarım 1200gr ı tamamlarım o zaman 3 haftada toplam 4 kilo gitmiş olacak inşallah inşallah
bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates ,maydanoz,2 dilim ekmek ,çeyrek ayva
ara :2 ceviz ,1 elma
öğle : 6 kaşık kara şimşek( bilin bakalım ne ) 2 kaşık yoğurt ,salata ,2 dilim ekmek
ara : 1 bardak tuzsuz ayran ,1 mandalina
akşamada yoğurtlu kuru patlıcan biber haşlaması ,2 dilim ekmek yerim herhalde
bu saate kadar 2 lt su 3 fincan yeşil çay içtim su 3 e tamamlarım spor yok belki lesli yaparım
Guzelim su vermis oldugun karisim vardiya zencefil falan olan anem 4gundur yiyor ondan cok vc ye cikar oldu nedenki?
Benim yediklerim
SABAH,2dilm ekmek,1yumurta,2zeytin,1kk peynir,1domates,1cb sekerli cay,1ck bal ve kaymak
ARA,6findik,5yk yogurt
OGLE,1dilim tramusi,2patetesli borek,1kase rus salata
AKSAM,3kasik ot kavurma,yarim tabak ciger,1e yakin yufka
2lt su
Canım zencefil cok su içmesini saglıyor.Birde karısım genel olarak idrar ve gaita yaptırıyor.Vücutta ki ödemi attırıyor.Benim annem 1.5 sene adet olmadı.Menepoz dediler.Bu karısımdan sonra adet olmaya basladı,sekeri düştü,vücut agrıları gecti.Annen nasıl??
Canım zencefil cok su içmesini saglıyor.Birde karısım genel olarak idrar ve gaita yaptırıyor.Vücutta ki ödemi attırıyor.Benim annem 1.5 sene adet olmadı.Menepoz dediler.Bu karısımdan sonra adet olmaya basladı,sekeri düştü,vücut agrıları gecti.Annen nasıl??
Canım nasıl yapılıyor bu karışım.. Ne için iyi geliyor
Canim karisim seker hastalarina iyi geliyormus ,zencefil,corekotu,tarcin ,uzumcekirdegi birtane daha vardi galiba hepsinden 50gr cektirip karistirip hergun 1ck na 1ck yogurtla yemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?