"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Neden kimseleq yokk
Bugunki yedikldrim
Sabah,1.5dilm tb ekmegi,1kk peynir,3zeytin,1cc kasigi bal,kaymak
Ogle,1hashasli ekmek,kkozlenmis kavrulmus sarimsakli kirmizi biber,yarim kase yogurt
ARA.1cb sut,1incir
AKSAM,1tabak ciger kavurma,yarim yufka,4kasik yogurt
2lt su,sporyok

Sagol canım.Sanada afiyet olsun.Bugun nasılsın?
Kızlar bu ara ben sürekli birşeyler yemek istiyorum Kendimle savasıyorum resmen.Bana birseyler söyleyinnnn...Sürekli tekrar ediyorum hayır hayır diye....
kendini dışarı at derim birde bol bol su iç
ayvayi ince dilimleyip limon sıkıp yiceksin çoookk lezzetli oluyor..
evet ya havucu da aynı şekilde bi deneyin ,,yada denemeyin tuzdan ne kadar kaçarsak o kadar mutlu oluruz
evet canım yeşilçay çok güzel keşke sende içebilseydin ben aktardan alıp kendim demliyorum içinede tarçın çubuğu atıyorum ıımm çok güzel oluyo

diyetisyende bu şekilde içmemi önerdi ,tarçın atınca yeşilçayın o kertimsi tadı gidiyo ben toz tarçın ekiyorum üzerine

Allah kolaylık versin canım bende 6 ay önce taşındım zor ama mekan degişikligide iyi oluyor yeni evinde gülegüle otur

Son düzenleme:

Evet canım ya bu değişiklik iyi gelicek bize güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Bu arada super gidiyosun canım menulerinde çok iyi

kızlaarr menüm bugün bıraz düzensiz oldu herşey karmakarışık..

sabah
2 kaşık menemen
salam
bir çatal b. peynir
helva
3 minik dilim çavdar ekmeği

ara
1 minik elma

öğle (tamda öğle denemez ikindi arası)
burger menü

bir kaç saat sonra dondurma

akşam eve geç geldik yarım armut yedim

2 litre su 2 tane yeşilçay

11 de çıkmıştık evden akşam 6 yı geçiyordu eve geldiğimizde hem çocuklar hem biz çoookk eğlendik..

geçmişi okudum herkes iyiymiş çok şükür
gelelim bugün yediklerime
sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates ,roka,maydanoz, yeşilçay ,2 dilim ekmek , 1 elma

ara :2 ceviz ,1 portakal

öğle: 4 kaşık kadar menemen ,1 bardak ayran (tuzsuz içiyorum ) ,yeşillik , 2 dilim ekmek

ara : 1bardak ayran , elma

akşam : 2 tane haşlanmış yumurtalı salata ,2 kepçe mercimek çorbası ,1 bardak ayran

ara : çeyrek ayva ,1 çb süt ,

bugün 2,5 lt su ve 3 fincan yeşilçay içtim 1 saat de yürüdüm

ben diyetten önce ne çok yemek yiyormuşum bunu farkettim hominigırtlak tufidikandil 114,1 i gösterdi bana verdiğim kilo yakşalaşık 3 kilo ama size anlatamam o bile beni öyle bi hafiflettiki merdivenden çıkarken 3 kere dinlenirdim artık hiç dinlenmeden 4.kata çıkabiliyorum şükürler olsun az gibi geliyor ama 3 ltlik bi kola şişesini düşününce baya vermişim diyorum

Ben senden çok umitliyim canım çok güzel kilolar vericeksin verdikçe hafifliceksin hafifledikce daha çok vermek isticeksin hem 3 kilo az değilki canım

çok iyi menün canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menün her zamanki gibi çok iyi fark etmezm canım yaa hemde nasıl insan düzenli beslenince sabahları bile daha rahat uyanıyor herşeyi düzene giriyor inşallah bu kiloları hep birlikte el ele vericez..

iyiyim hamd olsun canım.. işlerin bıraz olsun hafifledimi..

Biraz canım ama çoğu duruyo bugün annemlerdeydim esimin toplantisi var bu aksam gelmicek onun için burda kaliyoruz oglumla. Yarın toparlanmaya devam bizim için yeni bi başlangıç olucak

Ddemdede vardı eliptik o ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum,ben memnunum.

bende çok memnunum canım kilo vermede çok işe yarıyo iykide almışım baya yoruyo bende internetin karşısında sevdiğim dizilere bakarak yapıyorum artık daha çabuk zaman geçiyo

Vücudun heryerini calıştırmasından ve sıkılastırmasından ben cok memnunum.500 gibi bir rakama almıştık ama iyi ki almışız.Saglık için almıştık.Bircok seye faydası var.

çok pahalıya almışsın canımya biz 2oo liraya almıştık eşim bimden almış 2 sene önce hem yanında ona bağlı twistte var birde kol lastikleri var bisiklet bitiyo hemen bel çalıştırıyorum

Vücudun heryerini calıştırmasından ve sıkılastırmasından ben cok memnunum.500 gibi bir rakama almıştık ama iyi ki almışız.Saglık için almıştık.Bircok seye faydası var.

Katlaniyormu kaldirmak istedgmde cok yerkaplasin istememde ,bakalim belki alirim bende

Aynen bende diyete baslayinca nekadarcok gereksiz yedigmi anladim,simdi dogruyu biliyoruz omur boyu istedigmiz kiloda kalacagz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…