"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İlknur ben yesil cay içemiyorum.Sevmiyorum tadını.Limonluda denedim ama içemiyorum.

Salıya cok az kaldı.1 kg vereyim saglıklı.Yeterrr. + cıkmayayımda.
Secil bu ara cok yogundur.Allah yardım etsin.

Tempolu yürüyünce gecer tabi canım.....Bugun bende dısarda yürümek ve spor yapmak için niyetlendim ama terleyince hasta olurum diye cesaret edemedim..

bugün hava soğuk ve yağmurlu eğer eşim çalışmasada gene gidemezdim.. ama tiyatroya götürcez arkadaşla çocukları.. ordanda alışveriş merkezine bırazda orada dolanırız sonra eve..

İlknur ben yesil cay içemiyorum.Sevmiyorum tadını.Limonluda denedim ama içemiyorum.

Salıya cok az kaldı.1 kg vereyim saglıklı.Yeterrr. + cıkmayayımda.
Secil bu ara cok yogundur.Allah yardım etsin.

canım bende hani bi marka varya doğ.... onun yeşilçay chai olanı onu içiyorum çookk güzel bi dene istersen limonlu bende sevmem ama bunun içinde tarçın zencefil baharatlar var çok güzel şimdi içicem bitane dışarı çıkmadan bir dene derim

Yeşil cayın hicbir çeşidini içemiyorum...Afiyet olsun.Yesil cay cok güzel yag yakıyor.

Sagol canım.Sanada afiyet olsun.Bugun nasılsın?
Kızlar bu ara ben sürekli birşeyler yemek istiyorum Kendimle savasıyorum resmen.Bana birseyler söyleyinnnn...Sürekli tekrar ediyorum hayır hayır diye....

sağol canım iyiyim bugün çok şükür sporumu yaptım yeşilçayımı içtim birazdan annemlere gidicem 20 dk arası var birazda öyle yürümüş olurum aman canım dikkat et kendine ben hastalandıktan sonra bi saldım kendimi 65e çıktım ne güzel 62ydim şimdi onları vermeye uğraşıyorum sakın sende benim gibi olma canım

Yeşil cayın hicbir çeşidini içemiyorum...Afiyet olsun.Yesil cay cok güzel yag yakıyor.

evet canım yeşilçay çok güzel keşke sende içebilseydin ben aktardan alıp kendim demliyorum içinede tarçın çubuğu atıyorum ıımm çok güzel oluyo

Selam kızlar nasılsınız taşınma faslimiz bitti sonunda simdi yerleşme kısmı var tasinmak baya yorucuymus kac gündür giremedim bile kosturmaktan

Selam kızlar nasılsınız taşınma faslimiz bitti sonunda simdi yerleşme kısmı var tasinmak baya yorucuymus kac gündür giremedim bile kosturmaktan

Hosgeldin canım.İçeriye aldın ya esyalarını yavas yavas,dinlene dinlene yerlestirirsin...

Ddemcim mesajını alıntı yapamadım
iyi olmana sevindim,sanada degişiklik olur...Yürüyüş cok iyi geliyor herseye.
Ben adet olcam ondan böyleyim.Bazı dönemlerde yasıyorum bu duyguyu.Sürekli yemek yeme istegi oluyor. Her zaman,her ay degil ama arada bir oluyor.

Hosgeldin canım.İçeriye aldın ya esyalarını yavas yavas,dinlene dinlene yerlestirirsin...

Ay canım ya ne zormuş taşınmak. Baya yoruldum eşya toplaması ayrı yordu taşınması ayri yordu.ne kadar cok esyamiz varmış bi kismini bıraktım zaten çok esya istemiyorum artik.hem göz yoruyo hem temizliği ugrastiriyo.perde falan seçtik perdelerimiz yapiliyo.salonunkini sipariş vermedik daha.baya yüksek tutuyo diye butcemize bakıp vericez duruma göre belki bi süre beklicez

Kızlar çok iyi gidiyosunuz ben yokken sağlıklı beslenilmis sporlar yapılmış saliya kadar güzel kilolar verilecek gibi gözüküyor bakalım ben vermiş olucakmiyim yediklerime bile dikkat edemedim

Vitrin yada konsulun var mı bilmiyorum.Onların içini toplamak 1 gün zaten....Bende sade ve az esyayı seviyorum.Hem temizligi kolay,hem gözü yormuyor....
İçine sindirsin herseyi,gönlüne göre olsun.Yerlestirmek beni daha cok yoruyor.

Kızlar çok iyi gidiyosunuz ben yokken sağlıklı beslenilmis sporlar yapılmış saliya kadar güzel kilolar verilecek gibi gözüküyor bakalım ben vermiş olucakmiyim yediklerime bile dikkat edemedim

1 haftalık mazeret izni yazarız kız sanada :))) Haydi kızlarrr salıya sayılı günler kaldı.....1.kim olcak hadi bakalım????

1 haftalık mazeret izni yazarız kız sanada :))) Haydi kızlarrr salıya sayılı günler kaldı.....1.kim olcak hadi bakalım????

Yok canım ya artı da olsam listeye giricem dün tartiyi aradım bulamadim evde saliya bulurum tartilamadim merak ediyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…