Gunaydin lar bugun bizde erkenciyiz benim cimcime uyandi,en sevdigim gun bugun :)
maşallah maşallah süpersinIlk bildirim benden olsun
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.8
Sukurler olsun
günaydın hanımlar
bugün davul gibi uyandım sonuç berbat vücudum aşırı su tutmuş ayaklarım şiş yüzük bile parmağımı sıkıyo dün sabah 110,5 tim bu sabah 112,1 yani geçen haftaya göre artı 700 üm :18: düne göre artı 1600 hayret bişey yaa
dün alt komşum çağırdı kısır yedik ve tabi yanındada turşu akşam ekmek yemeyerek dengeledim ama olmadı işte öff yaaa kaçamak affetmiyor ..hiç bi yere gitmiycen yada acayip iradeli olacaksın eee oda bende yok maalesef
Ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.8
Sukurler olsun
maşallah maşallah süpersin
Ooo masallah.Süpersin.Senin yürüyüşler cok işe yaramış.
kızlaaaaarrrrrrrrr benim tartıma bişey oldu çalışmıyor pilinde sorun var sanırım tartılamadım..
sabah yürüyüş yaptım geldim ama moralim bozuldu
tebrikler canım çookk güzel kilo vermişsinIlk bildirim benden olsun
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.8
Sukurler olsun
günaydın hanımlar
bugün davul gibi uyandım sonuç berbat vücudum aşırı su tutmuş ayaklarım şiş yüzük bile parmağımı sıkıyo dün sabah 110,5 tim bu sabah 112,1 yani geçen haftaya göre artı 700 üm :18: düne göre artı 1600 hayret bişey yaa
dün alt komşum çağırdı kısır yedik ve tabi yanındada turşu akşam ekmek yemeyerek dengeledim ama olmadı işte öff yaaa kaçamak affetmiyor ..hiç bi yere gitmiycen yada acayip iradeli olacaksın eee oda bende yok maalesef
Gülcan süpersin canım.Tebrik ediyorum.Kızın annecigine yardım etmiş bilmeden....Devamını bekliyoruz.:13:
çalışmadı bana garezi vardır eşime söyleyim gelirken alsın..Pilini cikar tak canim calishr belki
Gecen hafta :71 kg
Bu hafta:70.7 kg
regl 2. Günü.Şişlikte olabilir kg da....Giden 300 gr.
tebrikler canım haftaya asıl kilon belli olur çünki bu hafta herkes baya dikkat etti..
Tesekkür ederim canım.6'lı rakamları kalıcı görmek istiyorum.Bugun adacayı,zencefil cayımı içtim şişkinlik için.
Senin tartı düzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?