- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
günaydın..
zayıflıyorsan ve vücudun şekle giriyorsa kıskanıyordur:))))
kızlar ben geçen hafta başlamıştım..hiç ama hiç spor yapmadım..azıcık dikkat ederek 84 kilo oldum..yani sadece 1 kilocuk..
ilk haftada daha çok verilmesi gerekir aslında ama ben veremedim..
bu arada aranızda izmirde olan varmı..
günaydın canım akşam yada öğlen yürürsün olmazsa yada evde hareketler yap biraz:))))
Aynen banada öyle geliyo valla kiskansin daha çok kiskanicak gecen gunde boyle bisey oldu ben giderim falan demiştim yok demistiGeçmiş olsun canım. diş dönemleri çok kötü oluyor benim 2 si birden çıkarıyor birde aynı anda çok sancılı bir dönem Allah kolaylık versin.. Onların canı acıdıkça annelerin 5 kat daha fazla acıyor
ben izmirdeyim canım.. Bayraklı çarşıda oturuyorum. Sen nerdensin ? bu arada 1 kilo hiçte yabana atılacak bir kilo değil bence aynen devam et. Önemli olan hızlı değil yağdan kilo vermek...
kıskançlık seziyorummm
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım seçilcim baş dönmesi nasıl oldu düzeldimi,
Duzeldi canım bugün çok iyiyim dün akşam herkes yattıktan sonra kendimi dinledim dinlendim düşündüm iyi geldi bana yeni kararlar aldım program yaptım kendime.yalniz kalmak iyi geldi bana
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ..3 gündür yoktum özledim sizleri
kayınvalidemdeydik dün eşimin dersi yoktu oğlanda okulu ekti 3 gün kalmış olduk 3 günlük değişiklik iyi geldi
cumartesi kuzularımın doğum günü vardı bende tüm yiyeceklerden dengeleyek yemeye çalıştım çiğ köfte vardı onu yemek için tüm gün ekmek yemedim meselapasta yemek içinde meyve yemedim veee sonuç bu haftada kilo vermişim çok şükür sabah baskülüm 109,7 yi gösterdi .ilk hedefime ulaşmış oldum şimdiki hedefim 105 kilo .
4 haftada toplam 4,4 kilo gitti şükürler olsunpazartesi kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek [/
tebrikler canım
kiloyla ilgili programmı yaptın canım
Günaydın kızlar oğluşumu okula biraktik esimde işe gitti öğlen yemeğe gelebilir birazdan ona yemek hazirlicam.esim bi enteresan oldu çocuğu okula bıraktık arabayla ben yürüyerek döneyim ben dedim hatta donerim ben sen git dedim olsun olsun ben bırakırım seni dedi.ne güzel yuruyuste yapmış olacaktım şimdi eve geldim mecburen.
Günaydın canım diş dönemi zor geçiyo çocukların ama bikac güne geçer merak etme geçmiş olsun
günaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın benim kızımında azılarımı çıkıyo bizde sürekli uyanıyoruz bu aralar
Geçmiş olsun canım. diş dönemleri çok kötü oluyor benim 2 si birden çıkarıyor birde aynı anda çok sancılı bir dönem Allah kolaylık versin.. Onların canı acıdıkça annelerin 5 kat daha fazla acıyor
Aynen canim amin insallah biran once gecer acilar
ben izmirdeyim canım.. Bayraklı çarşıda oturuyorum. Sen nerdensin ? bu arada 1 kilo hiçte yabana atılacak bir kilo değil bence aynen devam et. Önemli olan hızlı değil yağdan kilo vermek...
kıskançlık seziyorummm
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ..3 gündür yoktum özledim sizleri
kayınvalidemdeydik dün eşimin dersi yoktu oğlanda okulu ekti 3 gün kalmış olduk 3 günlük değişiklik iyi geldi
cumartesi kuzularımın doğum günü vardı bende tüm yiyeceklerden dengeleyek yemeye çalıştım çiğ köfte vardı onu yemek için tüm gün ekmek yemedim meselapasta yemek içinde meyve yemedim veee sonuç bu haftada kilo vermişim çok şükür sabah baskülüm 109,7 yi gösterdi .ilk hedefime ulaşmış oldum şimdiki hedefim 105 kilo .
4 haftada toplam 4,4 kilo gitti şükürler olsunpazartesi kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek
deryacım bende bayraklı doğumluyum canım ama aslen Manisalıyız evimiz bayraklıda pazar pazarı civarındaymış şimdi teyzemler kuzenler falan da halen orada yaşıyor çok severim izmirin her bir köşesini
Kilo bildirimim ;
geçen hafta :88
bu hafta :87,4
giden :600 gr idare eder
Kizlar bebegm durmuyo bildirimi yapayhm
64.00 800 gr vermisim
Kizlar bebegm durmuyo bildirimi yapayhm
64.00 800 gr vermisim
Gunaydinlar kizlar yeni gune dinc uykunuzu almis ve saglikli olarak uyanmanizi dilerim ben kotu uyandim uyumadi gene kizim dun disi gorundu ikimizde perisaniz
canım havada kıskançlık kokuları alıyorum sankii..Günaydın kızlar oğluşumu okula biraktik esimde işe gitti öğlen yemeğe gelebilir birazdan ona yemek hazirlicam.esim bi enteresan oldu çocuğu okula bıraktık arabayla ben yürüyerek döneyim ben dedim hatta donerim ben sen git dedim olsun olsun ben bırakırım seni dedi.ne güzel yuruyuste yapmış olacaktım şimdi eve geldim mecburen.
Geçmiş olsun canım. diş dönemleri çok kötü oluyor benim 2 si birden çıkarıyor birde aynı anda çok sancılı bir dönem Allah kolaylık versin.. Onların canı acıdıkça annelerin 5 kat daha fazla acıyor
kıskançlık seziyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?