"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Banada öyle geliyo kiskaniyo sanki
Bir kilo süper canım genelde ilk haftalar su kaybindan dolayi kilo vrrme hızlı oluyo ama sen büyük ihtimalle yağdan vermissin bide spor olsa

Aynen banada öyle geliyo valla kiskansin daha çok kiskanicak gecen gunde boyle bisey oldu ben giderim falan demiştim yok demisti

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım seçilcim baş dönmesi nasıl oldu düzeldimi,

Duzeldi canım bugün çok iyiyim dün akşam herkes yattıktan sonra kendimi dinledim dinlendim düşündüm iyi geldi bana yeni kararlar aldım program yaptım kendime.yalniz kalmak iyi geldi bana

Evet kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta:76
Bu hafta:77
Gelen:1kg
Uzulmuyorum ama hatalarimi biliyorum dediğim gibi program yaptım kendime sabahları erken kalkıp oğlumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapıcam boş vaktim olucak çünkü. Disarida olmasa bile evde yururum.bugun kahvaltida bir yumurta bir dilim ekmek bir k.k. kadar peynir iki ince dilim salam yedim.simdi yemeklerim pisiyo bende Türk kahvemi içiyorum. Sonra leslieyle yururum belki disarida yururum yağmur yagmuyosa bakalim.

Nedenki kiskanclikmi acaba?sagol canim

Günaydın canım diş dönemi zor geçiyo çocukların ama bikac güne geçer merak etme geçmiş olsun

günaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın benim kızımında azılarımı çıkıyo bizde sürekli uyanıyoruz bu aralar

Sagol canim sanada gecmis olsun

tebrik ederim çok güzel kilo veriyorsun böyle devam et elbet gidecek hepsi :) seninde ikizlerin var sanırım ne kadarlıklar benimkiler 1 yaşına 2 şubatta gidiler... Doğumgünleri kutlu olsun kuzucularına ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum

deryacım bende bayraklı doğumluyum canım ama aslen Manisalıyız evimiz bayraklıda pazar pazarı civarındaymış şimdi teyzemler kuzenler falan da halen orada yaşıyor çok severim izmirin her bir köşesini

Pazar Pazarının oraları iyi bilirim :) bize yakın sayılır bende doğma büyüme bayraklıdayım bizimkilerde çeşmeden gelmişler.. Keşke kalsalarmış Çeşmede niye geldilerse neyse sen nerdesin şimdi?

kızlar aç karnınamı tartılıyosunuz çok merak ediyorum açla tok tartılınca çok farkediyo

Gunaydinlar kizlar yeni gune dinc uykunuzu almis ve saglikli olarak uyanmanizi dilerim ben kotu uyandim uyumadi gene kizim dun disi gorundu ikimizde perisaniz

canım havada kıskançlık kokuları alıyorum sankii..

gülan derya allah yardımcınız olsun kızlar bebişlerede çok zor bizler onların çektiklernin 1000 1ini çekiyoruz inşallah yavrucaklar ağrısız sızısız geçiriler bu dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…