"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

inşallah canım görelim beraber

Fıstıklar netim gidip geliyor.Hava cok rüzgarlı ve soguk...
Kg verenleri tebrik ediyorum.

Kızlar evime gidince gecmişi okuyup listeyi yapıyorum.1 secelim bakalım kim.???
Kahvaltım;
2 dilim ekmek,3 dilim ekmek,1 dilim ekmek yarım kase corba.

havalar soğudu ama ben de bugün yürüyüşe başlıcam kısmetse..site içinden inşallah..
derya bende izmir narlıderedeyim..zayıflayalım buluşalımm:)))

kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir biraz pekmez labne peynir 5 tane zeytin şekersiz çay
ara
3 tane diyet bisküvi 1 bardak yeşilçay 3 tane çilek

arkadaşım leslie ne oluyor..

canım evde yürüyüş yapıyorsun ama çok eğlenceli bak youtu be lesie sensone 3 mile yaz çıkıyor bak ona 3 mil olan 46 dakikalık bir video çok işe yarıyor mesela havalar bu ara yağışlı soğuk ben gidemiyorum yürüyüşe gidemeyince bunu yapıyorum ve acayip işe yarıyor çok terletiyor.. 5 mil olanıda var o 1 saat 10 dk feln sürüyor ama onu aypmadım daha

kızlar tebrikler için teşekkür ederim..

bende herkesi tebrik ediyorum. Haftaya verilen kilonun 2 katını veririz işallah hepbirlikte

benim yediklerime gelince ;

sabah: 1 kepekli tost +ayran

ara: 4 kuru kayısı

öğlen : 1 parça haşlanmış tavuk göğsü avuç içimin yarısı kadardı
1 dl ekmek
domates söğüş

1 fincan yeşil çay,
1 fincan form çay içtim sabahtan beri.

ara : 2 kivim var

akşama: 1 tabak ıspanak yemeği+yoğurt+1 dl ekmek yemeyi planlıyorum

şimdiden ara öğünü, akşamı yazdım ki listemin dışına çıkmayayım..

benim kuzular ikiz değil canım oğlum 22 kızım 23 şubat doğumlu olunca her yıl birlikte kutluyoruz ğlum 10 kızım 6 yaşına girdi teyzesi ..benim ailem artık manisada yaşıyor canım bense Aksaray merkezdeyim eşim buralı buraya yerleştik ..

Kızlar evime gidince gecmişi okuyup listeyi yapıyorum.1 secelim bakalım kim.???
Kahvaltım;
2 dilim ekmek,3 dilim ekmek,1 dilim ekmek yarım kase corba.

naptın canım bi günde yemen gereken ekmeği bi öğünde hüpletmişin ve bir kase çorbada 2 dilim ekmek sayılıyo toplam 8 dilim yemişsin olmuyor böyle olmuyor olmuyor

:44:Çocukların doğum günü diyince bende ikiz sandım Allah bağışlasın canım Nice yaşları olsun..

Aksaraya gelmiştim bir kere sadece ıhlara vadisini gezdim ancak şehir merkezine falan gidemedik. Çok güzel oralar..İşallah birgün yine gelmek nasip olur..

geçen hafta 110,9
bu hafta :109,7
toplam :1,2 kg verdim canım

öğle yemeğimi yiyorum kızlar
2 tane kabak dolması 1 lokma ekmek 1 tane salatalık turşusu 1 kase cacık nasıl

öğle yemeğinde çok abarttım sanırım 4 tane dolma yedim(
ayrıca 1 büyük kase çorba içtim..
bir şu tabularımı yıkıp spor yaparsam -bugün yürüyüş düşünüyorum-akşam da salata yersem bugünü dengelerim dimi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…