"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar sabah 5 te uyudum uyanamadım sabah gec kaldım.
Bildirimim
gecen hafta:70.7
bu hafta:69.9

maşallah canım çok iyi gidiyorsun tebrikelr
tebrikler canım
evet böyle olacağını biliyorsduk dikkat edersen haftaya önceki rakamı görürsün canım
Kilo bildirimim ;

geçen hafta :88
bu hafta :87,4
giden :600 gr idare eder
çok iyi vermişsin canım tebrikler
Kizlar bebegm durmuyo bildirimi yapayhm
64.00 800 gr vermisim
tebrikler canım

Geçen gun pantolonun düşüp duruyodu evde arkadasimda vardı kemer tak falan dedi eşim sonra üstümü degistirip esofman giyicektim pantalonun dugmesini fermuarini acmadan cikariyim dedim hic zorlanmadan çıktı esimde gördü sanırım anlıyo ne kadar kilo verdiğimi.kizlar çok kilo veremesemde vücudum sikilasti baya

bende yapayım bari bildirim
geçen hafta 64.2
bu hafta 64.4
gelen 200 gram:84::84::84::84:
üzme kendini haftaya daha dikkat edersin
kızlar aç karnınamı tartılıyosunuz çok merak ediyorum açla tok tartılınca çok farkediyo
evet canım aç karnına
Bildirimim

tebrikelr canım

çok iyi yaaa gerçekten ama spor çok işe yarıyor sıkılaşmada bakalım sen 70 kilo olunca neler yapacak hahahah..

Kızlar spor vakti çok mutluyum leslie ablanin cdsini buldum evde simdi yurucem hiç bu kadar sevinmemistim bu cdyi gördüğüme

geçen hafta moralim çok bozulmuştu ama bu hafta bu bana iyi geldi ama bu hafta çok dikkat ettim ondan önceki hafta dikkat etsemde sanırım yediklerim azda olsa karbonh. olunca kilo kaybı olmadı 78 çıktım ama bu hafta emeklerimin karşılığnı aldım..

Son düzenleme:

Destina tebrikler canim kac verdin bu hafta

Cok iyi vermisin canim tebrikler

Bu hafta duzene girersin canimcim

Derya tebrikler canim

Kilo bildirimim ;

geçen hafta :88
bu hafta :87,4
giden :600 gr idare eder

gülcan tebrik ederim canım süpersin geçtin beni sen kaç kilodan bugünlere geldin ben hala yerimde sayıyorum

Didem canim ben ac karna ve kiyafetsiz tartiliyom uzulme haftaya 63leri gorelim beraber

kızlar aç karnınamı tartılıyosunuz çok merak ediyorum açla tok tartılınca çok farkediyo

Sagol canim

Bildirimim

Canim tebrikler supersin

hayırlıs sabahalar kızlarrr..

buda beni bildirim

geçen hafta 78

bu hafta 76.300

giden 1,700

Masallah bugunun galibi belli oldu tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…