iyi akşamlar hanımlar
bugün çocuklardan bana sıra gelmedi uğrayamadım ee bide evin işi gücü derken günü bitirdik ..
sabah kahvaltım : 2 kk peynir ,domates salatalık 5 zeytin ,yarım elma,yeşilçay
ara :2 ceviz ,bir elma
öğle: 3-4 çatal peynirli makarna ,bir tabak haşlanmış brokoli,2 kaşık yoğurt
ara: bol bol maydanoz suyu
akşam : balık ,salata, 2 dilim ekmek ,1 bardak ayran
ara : 1bardak ayran ,1 elma
kızlar bugün doktorum programında osmanlı mutfağı araştırmacısı bir yazar vardı Osmanlılar balığı sirke gezdiripte yerlermiş bende bugün denedim veee bayıldım gerçekten nefis olduve isterseniz fırında pişirirken üzerine bir çay bardağı sirke gezdirip pişirin dahada nefis oluyo dedi en kısa zamanda bunuda deneyeceğim ben kızartıp servis yaptım balığın üzerine limon gezdirir gibi gezdirdim
aynen yaa insan çocukları çok düşünüyor zaten birtek bu yüzden çalışmadım ben bakmak istedim..bu ayran detoksunu bende yapmıştım ama sadece birgün iki gün yapılacak bişey değil bu tansıyon felan fena oluyor ama o verdiğim kiloyuda geri almadım normal diete devam ettim çok hafiflemiştim o zaman..
eskiden bende yapmıştım ertesi günü herşeye saldırıyorsun ve rutin giden düzenin bozulup motivasyonun çok etkileniyor
taylan kümeli yağsız mısır patlamasını atıştırmalık öneriyor ama 3 kase biraz fazla olmuş ben de bir tatdım mı durduramam kendimi yaa hiç ağzıma sürmeyeceğim yada böyle 3 kase ancak keser bugün sporu ve suyu arttırarak dengelersiniz
ben 7-8 aydır evdeyim doğumdan 1 ay önce evde olmaya başladım bebeğim 6,5 aylık oldu. işlere evden devam ettim bilgisayarla uzak bağlantıyla işten tamamen elimi eteğimi hiç çekemedim ama artık dönmem gerekiyor ilk etapta yarım gün gideceğim ama bebeğimi bırakmayı hiç istemiyorum bu şekilde de artık işlerimi kontrol edemiyorum yine de çok şükür bu kadar zaman onunla olabildim bende çalışmayı seviyorum ama söz konusu çocuklarım olunca onlardan ayrılmak beni çok üzüyor çalışan her anne aynı duyguyu taşıyor sanırım
aynen yaa insan çocukları çok düşünüyor zaten birtek bu yüzden çalışmadım ben bakmak istedim..
Ben 6 aylıkken bıraktım bebeklerimi ayrılmak çok zor oldu ilk hafta işe giderken hep ağladım çok zor alışılıyor ama alışıyor sonuçta. Tabiki hergün yine çok özlüyorsun hasret kalıyorsun ama biryandan da onların geleceğini düşündükçe onlar için iyi şeyler yapamamalktan korkuyorum. Hayat şartları maalesef. En büyük korkum onlar için bişey yapamazsam diye düşününce içim sıkılıyor bazen
Sanada kolay gelsin canım :)kolay gelsin canım bende şirket önmuhasebesine ve tüm finans işlerine bakıyorum her ay sonu aynı sıkışıklık bizde de oluyor
Ben 6 aylıkken bıraktım bebeklerimi ayrılmak çok zor oldu ilk hafta işe giderken hep ağladım çok zor alışılıyor ama alışıyor sonuçta. Tabiki hergün yine çok özlüyorsun hasret kalıyorsun ama biryandan da onların geleceğini düşündükçe onlar için iyi şeyler yapamamalktan korkuyorum. Hayat şartları maalesef. En büyük korkum onlar için bişey yapamazsam diye düşününce içim sıkılıyor bazen
Sanada kolay gelsin canım :)
evet canım benim yaa bende onu düşünüyorum bu yüzdende artık bir yerden başlamak istiyorum şimdi artık 5 yaşına girecek bu ay bende onun geleceği için çalımak istiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah.. hakkımızda.. okula başladığı ilk haftalar bana çok zor gelmişti napar orada ne eder içim hiç rahat değildi ama şimdi biraz daha rahatım azda olsa alıştım sanırım..
Aksam yemegi 1 tabak pirinçli ıspanak,1 tabak kırmızı lahana bol limon salata.1 dilim ekmek.
20:00 de 1 kücük kase puding.
Iyi akşamlar herkese
Akşam yemekte saat 6 da 1 kase mercimek çorbası ekmeksiz içtim cunku bir yere davetliydik ortada 8 gibiydi yarım milfoy böreği , 5 adet sarma , 3 adet mercimek li köfte ve 3 catal irmik tatlısı yedimçok mu olmuş arkadaslar
hayırlı geceler kızlar
bugün en çok sevdiğim halam bitanem geldi bana akşama kadar sohbet muhabbet nasıl geçti anlamadım..
bugün sporumu yapamadım
menüm
sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurt
çatalın ucuyla helva
salam
beyaz peynir
5 zeytin
öğlen
1 kepçe merçimek çorbası
1 tane kurabiye
1 kuru patlıcan dolması
akşam
3 kaşık pilava
2 kaşık nohut
ve akşam bi kaçamak yaptım bırazcık mısır cipsi yedim
3 litre su
Bugün eşimle akşam yemeği sonrası yürüyüş yaptık 5km falan yürümüşüzdür oglende 3km den fazla yürüdüm eşime dedim her akşam yemek sonrası böyle yürüyelim diye bakalım yapabilirsek baya güzel sonuçlar alırız. Ayaklarım zonkluyo ama yorulmusum baya .bi ara yediklerime dikkat ederek ve gunde 3km yürüyerek güzel kilo vermiştim bu hafta 76lari hatta 75 leri görmek istiyorum ama olur mu bilmiyorum çok takıldım biraz hızlanmam lazım
evet bıraz öyle olmuş ama yarın dengelersin spor felan yaparsın.. bende yarın öyle yapıcam..
Evet ya neyse yapıyorum sporu artık ben hergün, inşallah devam ederim sayende leslie ye bi başladım hergün 3 mile olanı yapıyorum
evet canım benim yaa bende onu düşünüyorum bu yüzdende artık bir yerden başlamak istiyorum şimdi artık 5 yaşına girecek bu ay bende onun geleceği için çalımak istiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah.. hakkımızda.. okula başladığı ilk haftalar bana çok zor gelmişti napar orada ne eder içim hiç rahat değildi ama şimdi biraz daha rahatım azda olsa alıştım sanırım..
Artık bebeğin büyümüş canım çok sıkıntı yapmana gerek yok daha kolay alışırsın merak etme. Düşüncende seni tebrik ediyorum. Bence her kadın çalışmalı kendi ayakları üzerinde durmalı çocuklarına gelecek hazırlarken eşine destek olmalı.. Hayat şartları artık çok zor . İşallah istediğin gibi bir iş bulursun canım hakkında hayırlısı..
Aksam yemegi 1 tabak pirinçli ıspanak,1 tabak kırmızı lahana bol limon salata.1 dilim ekmek.
20:00 de 1 kücük kase puding.
Süpersin tatlım.. Sütlü tatlı en masul kaçamak bence :)
Iyi akşamlar herkese
Akşam yemekte saat 6 da 1 kase mercimek çorbası ekmeksiz içtim cunku bir yere davetliydik ortada 8 gibiydi yarım milfoy böreği , 5 adet sarma , 3 adet mercimek li köfte ve 3 catal irmik tatlısı yedimçok mu olmuş arkadaslar
Dost acı söylermişş . çok faZla hele hele akşam için çok faZla maalesefama yarın dengeleyebilirsin yediklerimizi 48 saat içinde dengelersek yağa dönüşmüyormuş. Buda iyi haber
amin inşallah canım benimArtık bebeğin büyümüş canım çok sıkıntı yapmana gerek yok daha kolay alışırsın merak etme. Düşüncende seni tebrik ediyorum. Bence her kadın çalışmalı kendi ayakları üzerinde durmalı çocuklarına gelecek hazırlarken eşine destek olmalı.. Hayat şartları artık çok zor . İşallah istediğin gibi bir iş bulursun canım hakkında hayırlısı..
Dost acı söylermişş . çok faZla hele hele akşam için çok faZla maalesefama yarın dengeleyebilirsin yediklerimizi 48 saat içinde dengelersek yağa dönüşmüyormuş. Buda iyi haber
Benim akşam menümm
Yarım kase yoğurt çorbası
Brokoli
1 dl ekmek
Ara: 1 bardak süt
Artık bebeğin büyümüş canım çok sıkıntı yapmana gerek yok daha kolay alışırsın merak etme. Düşüncende seni tebrik ediyorum. Bence her kadın çalışmalı kendi ayakları üzerinde durmalı çocuklarına gelecek hazırlarken eşine destek olmalı.. Hayat şartları artık çok zor . İşallah istediğin gibi bir iş bulursun canım hakkında hayırlısı..
Artık neyse buda benim kaçamak olsun yarın dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?