"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

menünüz çook güzel afiyet olsun

hayırlı geceler kızlar

bugün en çok sevdiğim halam bitanem geldi bana akşama kadar sohbet muhabbet nasıl geçti anlamadım..

bugün sporumu yapamadım

menüm

sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurt
çatalın ucuyla helva
salam
beyaz peynir
5 zeytin

öğlen
1 kepçe merçimek çorbası

1 tane kurabiye

1 kuru patlıcan dolması

akşam
3 kaşık pilava
2 kaşık nohut

ve akşam bi kaçamak yaptım bırazcık mısır cipsi yedim

3 litre su

Aksam yemegi 1 tabak pirinçli ıspanak,1 tabak kırmızı lahana bol limon salata.1 dilim ekmek.
20:00 de 1 kücük kase puding.

Iyi akşamlar herkese
Akşam yemekte saat 6 da 1 kase mercimek çorbası ekmeksiz içtim cunku bir yere davetliydik ortada 8 gibiydi yarım milfoy böreği , 5 adet sarma , 3 adet mercimek li köfte ve 3 catal irmik tatlısı yedim çok mu olmuş arkadaslar

evet bıraz öyle olmuş ama yarın dengelersin spor felan yaparsın.. bende yarın öyle yapıcam..

Afiyet olsun canım arada kaçak olmadan da olmuyo :)

Bugün eşimle akşam yemeği sonrası yürüyüş yaptık 5km falan yürümüşüzdür oglende 3km den fazla yürüdüm eşime dedim her akşam yemek sonrası böyle yürüyelim diye bakalım yapabilirsek baya güzel sonuçlar alırız. Ayaklarım zonkluyo ama yorulmusum baya .bi ara yediklerime dikkat ederek ve gunde 3km yürüyerek güzel kilo vermiştim bu hafta 76lari hatta 75 leri görmek istiyorum ama olur mu bilmiyorum çok takıldım biraz hızlanmam lazım

maşallah size ne güzel yürümüşsünüz sen kafaya koydun bu hafta birinci olcaksın sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…