"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Afiyet olsun kolay gelsin canım benim evde aldı başını gidiyo artık hafta sonu yapicam

Yarım saat tempolu yürüyüş daha eklendi bugune.
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu.1 dilim ekmek,3 dilim sucuk,roka,1 domates yedim.
Kızlar mesaj alıntılamada problem mi var cevaplarınız ve alıntılarınız farklı kişilere farklı cevaplar olmuş....

[Allah'tan yse0908;34238591]Afiyet olsun kolay gelsin canım benim aldı başını gidiyo artık hafta sonu yapicam[/QUOTE]

Saol canım valla eve biri gelse ne pis kadın dicekti gerçi hala diyebilir sadece etrafı supurdum o kadar daha silme ve toz alma fasli var banyo tuvalet var napalım yavas yavaş artık yemek sonrası girisirim hafta sonu yapamıyorum canım ben eşim evde olunca olmuyo bide gezmeye falan gidiliyo kaliyo bugün bitiririm inşallah

Oh oh iyi yurumussun canım siskinligin nasıl doktoru aradin mi

tüh ya demek aldırıyo 1 porsiyon çorba kasesiyle 3 kase yedim çok olmuştu dökecektim kıyamadım keşke dökseymişim neyse artık akşam sporu fazla yaparım yarım saat yapıyodum 4o 45 dk yaparım 1 saate dayanamam yarım saati bile zor yapıyorum bilgisayardan dizi açıyorum ancak öyle zaman çabuk geçiyo

slm komşu topiğin kızları, ben yaza kadar 15 kilo vermek isteyenler başlığındayım. amacımız aynı olduğu için sizi de ara ara takip ediyorum. umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.

Kızlar öğle yemegim 1kase yarmali nohutlu yoğurt çorbası fırında hindi fileto 4_5 patates kızartması ve çok üzgünum ama aldım ve yemekten sonra yedim cayla birlikte elmalı turta inşallah kilo olarak dönmez

Son düzenleme:
Bende hergün sabah tartiliyorum ama bu aralar hiç tık yok hele geçen art iyi gördüm. Okadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum bakalım salı ne olcak
bu akşam hafif yer ve birazda yürüyüş yaparsan yarın o artılar gitmiş olur
çok spor yapıldığında sıkılaşıyorsun ve kaslaşıyor vücut kilo aldığını zannediyorsun ama değil bi süre sonra hızla düşüyor canım ben ne zaman fitnesse falan gitsem öyle oluyor. İyiki çalışıyorum bende kafam dağılıyor ama su an evdeyim geldim uyku ve yorgunluk tavan yaptı yemek ev işi çok yorgunum
161 boyundaym 61 kiloyumm
çok değilmiş aslında kilon ama verirsen daha iyi olur
saat 18 de yedim canım ..canım bende neredeyse her gün tartılıyorum napayım dayanamıyorum ama iyi oluyor artı ise yediklerime içtiklerime hareketlerime o gün dikkat ediyorum eksi ise motive oluyorum

aynen bende öyleyim bugün biraz kaçırdım ama artı olarak dönmeyecek ama eksilmezde

Oh oh iyi yurumussun canım siskinligin nasıl doktoru aradin mi

Bilmiyorum canım.Salıya kadar - olayım yada gecen hafta kg olayımda...
Spordan ne kadar sonra düşmeye baslıyordu kg???

slm komşu topiğin kızları, ben yaza kadar 15 kilo vermek isteyenler başlığındayım. amacımız aynı olduğu için sizi de ara ara takip ediyorum. umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.

İnsallah canım.Hedefi hepimiz görürüz.Ara ara görüyorum takip ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…