hoş geldin çok kilo almışsın 9 ayda ama çok yerleşmeden verirsin dikkat edersen ve sporben ne zamn zayıflıycam yaevleneli daha 9 ay oldu aldıgım kilo toplamda 20 kilo 80 kilo oldum en son kafayı yiycek gibiydim diete basladım 3 haftada 6.5 kilo verdim daha 14 kilo var gidecek inşlh ama akşama kadar evden cıkamıom tek sorunum bu hiç bi sosyal yasantım yok ama gidecek inşlhhh :44:
yani maşallah ne diyeyimslm kızlarbugün çook mutluyum 1300 gr gitmiş salıdan beri
sabahtan beri ağzım kulaklarımda geziyorum
nasıl mutlu oldum anlatamam şükürler olsungidecek gidecek eninde sonunda gidecek bu kilolar yarın akşam arkadaşlar gelecek çiğ köfte
yapılacak yarınıda atlattım mı yırttım demektir
sabah kahvaltım : 2 kaşık çökelekle yapılmış çökelek salatası 2 dilim ekmek 1 elma yeşil çay
ara: 2 ceviz ,1 elma ,1 tane badem şekeri
öğle yemeğim : sirkeli balık ,salata ,2 dilim ekmek ,1 bardak ayran ,
canım senin tartımı bozuk acaba dün 75 leri gördüm dedin bi günde şiş o kadar olurmu? ısırgan ödemimi atıyo ne oluyo acabaCok iyi gidiyorsun canım valla süpersin...dedigin gibi yarınıda atlattın mı cok iyi olur.
Isırganı tavsiye eden arkadaslara cok tesekkür ederim.Bugun tartı bana 70.3 gösterdi.
Yediklerime 2 ceviz eklendi.
Selamlar kizlar bugun askadas geldi sozde yuruyuse cikacaktik hava soguk cikamadik ve en kotusu tepside kumpir yaptik bugun yediklerim
SABAH,1.5dlm ekmek,1dlm peynir,2zeytin
ARA.1portakal
OGLE,kemikli et 4tane
AKSAMDA,koca 3 dilm kumpir,2bardak kola cokmu kizlar yaa?
biraz kola fazla olmuş canim bu saatten sonra bişey yemezsen bide spor yaparsan toparlarsin ekmek yerine patates yemişsin
Iyi akşamlar herkese gündüz hiç bakamadim şimdi kızımı uyutuyorum bugün daha spor yapamdim yapabilirsem evde leslie ile yuruyecem. Bugun yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 zeytin dometes salatalık 1 çay kaşığı yağ ve bal öğle 1 kase mercimek çorbası ekmeksiz akşam üzeri gorumcemdeydik orda şekersiz çay gözlemeden bi lokma aldım 2 parça peynir yedim akşam canım bişey istemedi. Benim tartida hiç fark yok moralim çok bozuluyor
hoş geldin çok kilo almışsın 9 ayda ama çok yerleşmeden verirsin dikkat edersen ve spor
yani maşallah ne diyeyimben gr olarak veriyorum bu ara ama sen baya iyi gidiyosun öğünlerin çok ölçülü
canım senin tartımı bozuk acaba dün 75 leri gördüm dedin bi günde şiş o kadar olurmu? ısırgan ödemimi atıyo ne oluyo acaba
canım afiyet olsun yarın az ye mutlaka dengele bi şekilde yürüyüşde iyi gelir
bende yarın arkadaşlara kahvaltıya davetliyim börek çörekler yiycem garanti artık akşam yemem napiiim
bugün 4 kaşık makarna 5 kasık nohut yemeği yarım kase antep fıstığı 1 incir
aslında ayran detoksu yapmak istiyorum geçen yıl yapmıştım 2 kilo vermiştim sonrada almadım aynı saydım yerimde. uzun zamandır 69-68 arası gidip geliyorum yapmak istediğim diyetleri beceremiyorum spora vaktim gerçekten yok ancak akşamları yorgun argın yapacağım leslie yi bu salı söz verdim kendime 67 görülecek tartıda az kaldı zaten :26::26:
saol canım ama kendi kendime nazar değdirdim galiba akşam misafir bastı 2 dilim kek yedim .:18: ben ısırganı atlamıştım nasıl tavsiye etmişti arkadaşCok iyi gidiyorsun canım valla süpersin...dedigin gibi yarınıda atlattın mı cok iyi olur.
Isırganı tavsiye eden arkadaslara cok tesekkür ederim.Bugun tartı bana 70.3 gösterdi.
Yediklerime 2 ceviz eklendi.
saol canımOylemidir bu haftada veremicem bu gidiste ,sen harika gidiyorsun masallah
Evet canim onunda var tabi etkisi
En azindan cok yememisin canim
canım benim kilom çok olduğu için çok çok veriyorum sizin kilolarınıza gelince bende azar azar vereceğim..gr veriyorum deme ayda 2 kilo bile gitse kar kardır demi önemli olan kalıcı kilo vermek hızlı veren hızlı alırhoş geldin çok kilo almışsın 9 ayda ama çok yerleşmeden verirsin dikkat edersen ve spor
yani maşallah ne diyeyimben gr olarak veriyorum bu ara ama sen baya iyi gidiyosun öğünlerin çok ölçülü
canım senin tartımı bozuk acaba dün 75 leri gördüm dedin bi günde şiş o kadar olurmu? ısırgan ödemimi atıyo ne oluyo acaba
bende yarın arkadaşlara kahvaltıya davetliyim börek çörekler yiycem garanti artık akşam yemem napiiim
oh ne güzel gezmişsiniz yediklerinide yakmışsındır merak etme canımhayırlı geceler kızlar..
bugün arkadaşla çocukları tiyatroya ordan bir alışveriş merkezine götürdük oynadılar yemek felan derken baya yorulmuşum gözlerim kapaıyor hemen menümü yazıp yatıcam..
sabah
menemen
1 bucuk tam buğday
beyaz penir az
2zeytin
2 sosis
öğlen ikindi arası
nuggets patates ve milkshake
bir kahve
azıcık cips
1 tane ceviz
başkada bişey yok daha ne olsun değilmi..
2 litre su 1 yeşilçay
1 saat yürüyüş vede bugün dağ bayır baya bi yürüdük..
hoş geldin çok kilo almışsın 9 ayda ama çok yerleşmeden verirsin dikkat edersen ve spor
saol canım ama kendi kendime nazar değdirdim galiba akşam misafir bastı 2 dilim kek yedim .:18: ben ısırganı atlamıştım nasıl tavsiye etmişti arkadaş
saol canım
canım benim kilom çok olduğu için çok çok veriyorum sizin kilolarınıza gelince bende azar azar vereceğim..gr veriyorum deme ayda 2 kilo bile gitse kar kardır demi önemli olan kalıcı kilo vermek hızlı veren hızlı alır
Gunaydin kizlar bugun annemlere gidicez 2gun yokum saliya azcikta olsa vermek istiyorum opuyorum hepinizi
iyi akşamlar hanımlar
bu sabah bi akrabamıza kahvaltıya davetliydik gözüm dönmüş gibi peynirli pide yedim abartmıyorum ya 10 ya 15 dilim saat 11 de yedik ve ben halaaa tokum hiç bişey yemedim o saatten bu yana lessli 3mil yaptım akrabamızın bahçesinde biraz yardım ettik odun falan kıydık yaptığım tek harekette bu yarın 2 saat yürüsem anca rahatlarım pöff pöff ppöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?