"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Tartı alamam tekrar.
Benimde bedenim degişmiyor el,ayak,yüz şişiyor.Karnım regl döneminde şişiyor.
2 gün gitmicem yürüyüşe.6 lı haneleri ucundan gördüm cok kısa oldu :26:

olsun canım üzülme bidaha görürsün inşallah bak bi zaman 87lerdeydin

Her topige yazıyorsunuz sanırım cümlesini ben söyledim.Cevabınıda vereyim.Herkes her topige yazar buna kimsede karısamaz.Siz aynı türden cümleyi farklı topiklere yazdıgınız için bu cümleyi yazdım....Biz kimseye izin,izin kagıdı vermiyoruz.Herkesin amacı ortak kg vermek.Belli ciddiyetle ve kendini tanıtmayla baslayan arkadaslıklar ve destek var topigimizde bunuda belirtmek isterim.
Sizede bol sanslar......!!!!Bol eksili günler...

Kızlar farklı bir topikte okudugum diyetisyenin verdigi kabızlık için öneriler....
Kızlar bu sorunu yasayanlar vardı aramızda.
Ac karnına 3 kivi
ya da
1 bardak sütte 3 kayısı kaynatılcak bir tasım.Kayısılar yencek,üstüne sütü iceceksiniz.
Biliyorsunuz kabızlık problemi yasayanların kg vermesi cok zor oluyor.

Gecen hafta kg.

Ayy evet ya 87 kg.Ne günlerdi göbegimden egilemiyordum,bütün pantolonlarım patlıyordu:26:

bende ne günler diye başlayan yazılar yazmak istiyorummmmm

selam kızlar ben 38 yaşındayım oturarak çalışıyorum. yaklasık 3 sene aldığım kilolarla ( bende) 88 kiloyum şu an alkali beslenmeye çalışarak ve her sabah 45dk spor yaparak kilo vermeye karar verdim 1 hafta oldu henüz tekrar tartılmadım aranıza kabul görürsem :)) bende sizlerle paylaşımda bulumak isterim.
sevgiler

Hosgeldin canım...İstersen yazarsın tabi,istedigin kg inersin.Düzenli bildirim ve düzenli katılırsan motivasyonla sende dikkat edersen cok güzel kg verirsin.Salı günleri saat 10:00 bildirim günümüz....
Alkali beslenme nasıl oluyor?Limon sirke agırlıklı mı ?
Sende bizim topigin ziyaretcilerinden misin üye olmaya karar verdin???Bol eksili günlerin olsun.

BEN ÖZEL Bİ İNŞAAT ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYORUM MESAİM MÜSADE ETTİĞİNCE BENDE KURALLARA UYARAK ARANIZA KATILMAK İSTERİM SAKINCASI YOKSA.
SALI KURALI BANA UYAR (BELKİ SAATİ ŞAŞAR :)) ) ZİYARET SIRASINDA GÖRDÜM KONUNUZU BANA UYDU VE KATILMAK İSTEDİM.
ALKALİ DİYETE GELİNCE ASLINDA KK DA BU KONU AÇILMIŞ VE KONUŞULMUŞ BEN NE ANLATSAM BİLEMEDİM ŞİMDİ.
ZİYARET ETMENİZDE FAYDA VAR http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=567541
ALKALİ YAŞAMDA %20 %80 KURALI VAR. YASAKLAR %20 Yİ SINIRSIZLAR %80 OLUŞTURUYOR. AMA ZİYARET EDERSENİZ DAHA FAZLASINI BULURSUNUZ.
KISACASI BU. YARIN BENDE KİLO PAYLAŞIMI YAPACAĞIM. AKŞAMA DOĞRU DA YEDİKLERİMİ BİLDİRİRİM SEVGİYLE KALIN

Seni haftaya alırız canım listeye.1 hafta paylaşımda bulunursun.Link için tesekkür ederim.
Azmin,istegin basarı getirsin.Bizim topiktede herhangi bir diyete baglılık yok.Herkes herseyi yiyor ve öyle zayıflıyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…