- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
çok tatlısın yaaaaa doğru diyosun :)))))))))))
Tartı alamam tekrar.
Benimde bedenim degişmiyor el,ayak,yüz şişiyor.Karnım regl döneminde şişiyor.
2 gün gitmicem yürüyüşe.6 lı haneleri ucundan gördüm cok kısa oldu :26:
Bayanlar kelimelerinize dikkat edin !!! Bilemedim topiğinize izin alınarak girildiğini benim sinirlendiğim nokta her topiğe yazıyorsunuz sanırım kelimesi oldu tabiki ne yediğimi bilerek nasıl zayıfladığımı bilemezsin.... Size bol şans gerekli kişilerinizle bundan sonra açılan topiklere dikkat eder eğer yazmamaya özen gösteririm
olsun canım üzülme bidaha görürsün inşallah bak bi zaman 87lerdeydin
kızlar ben çıkıyorum hep çalışıp yazmak çok kopuk oluyor bi ara uğrarım yine iyiki varsınız
@@25.02.2014
Hayalimsi.............84
destina.................109.7
ayse.......................68.7
secil.......................77
derya....................87.4
gülcan..................64
guzelim...............69.9
ilknur...................76.3
ddem...................64.4
melekb................68.9
Ayy evet ya 87 kg.Ne günlerdi göbegimden egilemiyordum,bütün pantolonlarım patlıyordu:26:
bende ne günler diye başlayan yazılar yazmak istiyorummmmm
selam kızlar ben 38 yaşındayım oturarak çalışıyorum. yaklasık 3 sene aldığım kilolarla ( bende) 88 kiloyum şu an alkali beslenmeye çalışarak ve her sabah 45dk spor yaparak kilo vermeye karar verdim 1 hafta oldu henüz tekrar tartılmadım aranıza kabul görürsem :)) bende sizlerle paylaşımda bulumak isterim.
sevgiler
Hosgeldin canım...İstersen yazarsın tabi,istedigin kg inersin.Düzenli bildirim ve düzenli katılırsan motivasyonla sende dikkat edersen cok güzel kg verirsin.Salı günleri saat 10:00 bildirim günümüz....
Alkali beslenme nasıl oluyor?Limon sirke agırlıklı mı ?
Sende bizim topigin ziyaretcilerinden misin üye olmaya karar verdin???Bol eksili günlerin olsun.
BEN ÖZEL Bİ İNŞAAT ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYORUM MESAİM MÜSADE ETTİĞİNCE BENDE KURALLARA UYARAK ARANIZA KATILMAK İSTERİM SAKINCASI YOKSA.
SALI KURALI BANA UYAR (BELKİ SAATİ ŞAŞAR :)) ) ZİYARET SIRASINDA GÖRDÜM KONUNUZU BANA UYDU VE KATILMAK İSTEDİM.
ALKALİ DİYETE GELİNCE ASLINDA KK DA BU KONU AÇILMIŞ VE KONUŞULMUŞ BEN NE ANLATSAM BİLEMEDİM ŞİMDİ.
ZİYARET ETMENİZDE FAYDA VAR http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=567541
ALKALİ YAŞAMDA %20 %80 KURALI VAR. YASAKLAR %20 Yİ SINIRSIZLAR %80 OLUŞTURUYOR. AMA ZİYARET EDERSENİZ DAHA FAZLASINI BULURSUNUZ.
KISACASI BU. YARIN BENDE KİLO PAYLAŞIMI YAPACAĞIM. AKŞAMA DOĞRU DA YEDİKLERİMİ BİLDİRİRİM SEVGİYLE KALIN
Kac gün önceden baslıyor sizde regl sıkıntıları kızlar?Bende cok sinirli oluyorum ve cok şişiyorum.Tatlı krizlerim tutardı ama eskisi gibi degilim artık.
bi ay az olurmuş öbür ay çok olurmuş canım yumurtalıklar her ay ikiside çatlamıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?