"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi geceler hanımlar çok şükür bugünde diyetimi bozmadım

akşam yemeğim : 1 tabak patatesli sulu köfte ,1 bardak ayran yarım yufka ekmek yeşillik

ara: 1çb süt ,2-3 çubuk kraker

iyi geceler kızlar kombimiz bozuk o yüzden annemlerde kalıyoruz telefondan giriyodum internetim bitti giremiyorum şimdi eve geldim eşimle oğlum orda kaldı ev buz gibi bakalım tamir ettirmeye çalışıyoruz eve geldikçe yazarım artık
bugünki yediklerim

kahvaltı

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay biraz reçel

ara yapmadım geç yedim kahvaltıyı saat 10da

öğle

1 biber dolması 2 patlıcan dolması hepsini yemedim biraz kaldı

ara

5 tane fındık 1 hurma 1 portakal

akşam

1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası

ara

1portakal 1 sütlü türk kahvesi

1 saatte yürüyüş yaptım malum evde olmadığımdan bisiklet süremiyorum ev buz gibi

tamamen yaşadığım şeyi anlattım. yazımda reklam nerede onu anlamadım. sadece neler yaşadığımı anlattım. yanlış konuya mı yazdım :))

Siteye yeni üye oldugunuz icin kurallarını pek bilmediginiz belli.Yazınızda tamamen ürünü ve siteyi öven sözleriniz mevcut....Bu yüzden reklam yapıyorsunuz.
Eger kullanmış oldugunuz ürün ile ilgili bir topik olsaydı o zaman reklam yapmamış olurdunuz.

Günaydın kızlar dün aksam yemegi 3 köfte,2 patates,2 dilim ekmek,yarım kase corba,salata ve yogurtlu patlıcan ezme 4 catal.
Bugun daha kahvaltı edemedim kv uyanmasını bekliyorum.Spor yok.

günaydın hanımlar kahvaltımı yaptım annemlere gidicem birazdan yürüyerek yağmur yağıyo akşam eve gelirsem yazarım yine gelmezsem yazamam internet yok

kahvaltı

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel şekersiz çay:56:

günaydın hanımlar

kahvaltımı yaptım şimdide yeşilçayımı içiyorum .kv yatıyor hergün görümcemler geliyor :50: dün akşam eşi ot getirmiş bizde ayıkladık yarısını onlara yarısını bize ayırdım .bize verme nasıl olsa hergün gelicez burda yeriz dedi .bende biz yarın evde yokuz pazara gidicez akşamada arkadaşlara oturmaya gidicez dedim tamam o zaman pazar günü geliriz diyo o günde başka bi arkadaşlara gidecektik dedim tamam dedi .ooof zaten kalabalagız bide onlar geliyor mutfaktan çıkamıyom yine tam o tomatik gelin modundayım sıkıldımm :50:

kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates maydanoz,1 elme ,2 dilim ekmek ,yeşilçay

Son düzenleme:
günaydın hanımlar

kahvaltımı yaptım şimdide yeşilçayımı içiyorum .kv yatıyor hergün görümcemler geliyor :50: dün akşam eşi ot getirmiş bizde ayıkladık yarısını onlara yarısını bize ayırdım .bize verme nasıl olsa hergün gelicez burda yeriz dedi .bende biz yarın evde yokuz pazara gidicez akşamada arkadaşlara oturmaya gidicez dedim tamam o zaman pazar günü geliriz diyo o günde başka bi arkadaşlara gidecektik dedim tamam dedi .ooof zaten kalabalagız bide onlar geliyor mutfaktan çıkamıyom yine tam o tomatik gelin modundayım sıkıldımm :50:

kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates maydanoz,1 elme ,2 dilim ekmek ,yeşilçay

sabret canım bugünlerde geçer sakin olmaya çalış hergün hergün ne işi varsa:41:

Gunaydin lar ayakta uyuyor gibiyim cok gec yattim cok uykum varr daha kizla kahvalti yapmadik gece gece findik bademler gitti mideye ne yazikki

Günaydın kızlar bişey varmış gibi saat 6.30 da uyandım esimde ben kalkınca uyandı hemen güzel bi kahvaltı yaptık sucuklu yumurta yedim yanında iki dilim ekmek birazda tahin pekmez azda peynir yedim çok abartmadim regl olamadım bir türlü kendimi şiş hissediyorum

günaydın hanımlar

Zor bi dönem canım Allah yardımcın olsun

Selam kızlar
akşam misafirlikte sadece 1 avuç içi badem+1 kase çekirdek yedim bununla yetinmiş olmak benim için mucizeydi

kahvaltıda: Evde yapamadan çıktım 1,5 simit+haşlanmış yumurta yedim ayak üstü ofiste artık öğlen ekmek yemeyeceğim
birazdan ara öğünde 1 elma+3 yk yoğurt yiyeceğim

iyi geceler kızlar kombimiz bozuk o yüzden annemlerde kalıyoruz telefondan giriyodum internetim bitti giremiyorum şimdi eve geldim eşimle oğlum orda kaldı ev buz gibi bakalım tamir ettirmeye çalışıyoruz eve geldikçe yazarım artık
bugünki yediklerim

kahvaltı

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay biraz reçel

ara yapmadım geç yedim kahvaltıyı saat 10da

öğle

1 biber dolması 2 patlıcan dolması hepsini yemedim biraz kaldı

ara

5 tane fındık 1 hurma 1 portakal

akşam

1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası

ara

1portakal 1 sütlü türk kahvesi

1 saatte yürüyüş yaptım malum evde olmadığımdan bisiklet süremiyorum ev buz gibi

Canım dikkat et kendine evde soğuksa evde kalmamaya çalış hasta falan olma havalarda bi garip

hayatımda bi kez yedim..ve eşimden ayrı yatmak zorunda kaldım:))))
bu sabah nesfit+süt..
başka bişey yemedim daha..
egeliler ota çok düşkün..güzel şey aslında ama ben ete bayılıyorum:)

günaydın hanımlar

kahvaltımı yaptım şimdide yeşilçayımı içiyorum .kv yatıyor hergün görümcemler geliyor :50: Dün akşam eşi ot getirmiş bizde ayıkladık yarısını onlara yarısını bize ayırdım .bize verme nasıl olsa hergün gelicez burda yeriz dedi .bende biz yarın evde yokuz pazara gidicez akşamada arkadaşlara oturmaya gidicez dedim tamam o zaman pazar günü geliriz diyo o günde başka bi arkadaşlara gidecektik dedim tamam dedi .ooof zaten kalabalagız bide onlar geliyor mutfaktan çıkamıyom yine tam o tomatik gelin modundayım sıkıldımm :50:

Kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates maydanoz,1 elme ,2 dilim ekmek ,yeşilçay

çok can sıkıcı bir durum. Allah kolaylık versin

SECIL dun cok degil canim yediklerin,kolay gelsin sana canim ,ben genelde oktay usta tariflerine bakarak yapiyORUM guzel oluyor.
DIDEM.sende iyi gidiyorsun canim.
GUZELIM.geldiler demek kv ler dunku sessizlign bundanmis demek :)
DESTINA.insallah biran once yolcu edersin misafirleri

canım çok geçmiş ağrı kesici felan yokmu canım yanında..

Sağol canım ağrı kesici içtim ama bi işr yaramadı tansiyonum yüksekmiş . Akşam geçti şükür şimdide iyyim...

Ayşecim sanada geçmiş olsun bebişine benimkilerde yeni atlattı ateşler içindelerdim geçen hafta sonu çok zor tatlım allah yardımcın olsun

İyi hafta sonu fıstıklar bugün evdeyim şimdi uyuttum benim ufaklıkları bugün misafirim var çok fazla gelemem bilginiz olsun

Hafta sonu kaçamaksız geçmiyor;

Sabah: 2 dl ekmek üzeri salça
7 zeytin
1 kk peynir

Ara:çikolatalı kek 😔

Back
X