- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen egelimisin bayılırım ot kaynatmasına ne otuydu kız
tamamen yaşadığım şeyi anlattım. yazımda reklam nerede onu anlamadım. sadece neler yaşadığımı anlattım. yanlış konuya mı yazdım :))
günaydın hanımlar
kahvaltımı yaptım şimdide yeşilçayımı içiyorum .kv yatıyor hergün görümcemler geliyordün akşam eşi ot getirmiş bizde ayıkladık yarısını onlara yarısını bize ayırdım .bize verme nasıl olsa hergün gelicez burda yeriz dedi .bende biz yarın evde yokuz pazara gidicez akşamada arkadaşlara oturmaya gidicez dedim tamam o zaman pazar günü geliriz diyo o günde başka bi arkadaşlara gidecektik dedim tamam dedi .ooof zaten kalabalagız bide onlar geliyor mutfaktan çıkamıyom yine tam o tomatik gelin modundayım sıkıldımm
kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates maydanoz,1 elme ,2 dilim ekmek ,yeşilçay
evet canım.turp otu :)))
günaydın hanımlar
kahvaltımı yaptım şimdide yeşilçayımı içiyorum .kv yatıyor hergün görümcemler geliyordün akşam eşi ot getirmiş bizde ayıkladık yarısını onlara yarısını bize ayırdım .bize verme nasıl olsa hergün gelicez burda yeriz dedi .bende biz yarın evde yokuz pazara gidicez akşamada arkadaşlara oturmaya gidicez dedim tamam o zaman pazar günü geliriz diyo o günde başka bi arkadaşlara gidecektik dedim tamam dedi .ooof zaten kalabalagız bide onlar geliyor mutfaktan çıkamıyom yine tam o tomatik gelin modundayım sıkıldımm
kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates maydanoz,1 elme ,2 dilim ekmek ,yeşilçay
iyi geceler kızlar kombimiz bozuk o yüzden annemlerde kalıyoruz telefondan giriyodum internetim bitti giremiyorum şimdi eve geldim eşimle oğlum orda kaldı ev buz gibi bakalım tamir ettirmeye çalışıyoruz eve geldikçe yazarım artık
bugünki yediklerim
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay biraz reçel
ara yapmadım geç yedim kahvaltıyı saat 10da
öğle
1 biber dolması 2 patlıcan dolması hepsini yemedim biraz kaldı
ara
5 tane fındık 1 hurma 1 portakal
akşam
1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası
ara
1portakal 1 sütlü türk kahvesi
1 saatte yürüyüş yaptım malum evde olmadığımdan bisiklet süremiyorum ev buz gibi
günaydın hanımlar
kahvaltımı yaptım şimdide yeşilçayımı içiyorum .kv yatıyor hergün görümcemler geliyorDün akşam eşi ot getirmiş bizde ayıkladık yarısını onlara yarısını bize ayırdım .bize verme nasıl olsa hergün gelicez burda yeriz dedi .bende biz yarın evde yokuz pazara gidicez akşamada arkadaşlara oturmaya gidicez dedim tamam o zaman pazar günü geliriz diyo o günde başka bi arkadaşlara gidecektik dedim tamam dedi .ooof zaten kalabalagız bide onlar geliyor mutfaktan çıkamıyom yine tam o tomatik gelin modundayım sıkıldımm
Kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates maydanoz,1 elme ,2 dilim ekmek ,yeşilçay
canım çok geçmiş ağrı kesici felan yokmu canım yanında..