- Konu Sahibi SoranBayan00
-
canım ayıp olmazsa kaç kilosun acaba16 + 3 üm. Valla Allaha şükürler olsun şuanlık bir sıkıntı yok. Ama önemli olan işte bundan sonrası. Doktorum hamileykende diyet yapılabilir demişti. Kilo alma şeker tansiyon sorunu olabilir doğumunda sıkıntı olabilir demişti. Kızdı hatta birazda kilo aldım çünki son zamanlarda. Ama bebeğim için mecbur dikkat etmek zorundayım.
Şuan hamilelikle 107 yi gördüm. İlk hamile kaldığımda 104 dümcanım ayıp olmazsa kaç kilosun acaba
Bende 93 kiloyum canim bende hamile kalmaya calisiyorum bakalim nasil olucak bu ay 2. Denememiz olucakBende kiloluyum ve hamile kalmak istiyorum kilolu olunca hamile kalmak zor diyorlar olmaz diye üzülüyorum
Bi sıkıntın oldu mu pekiŞuan hamilelikle 107 yi gördüm. İlk hamile kaldığımda 104 düm
Kalamasam ben kalamazdım. Yalnız ben hamile kalmadan önce 15 kilo vermiştim yani 120 leri görmüştüm. Bi kere tedavisine bakalım artık demiştik. Doktora gittim ve 95 dim o zaman bana kilo engel hamile kalamazsın gibi bişey demedi. Ama şuda bi gerçek kilo tabiki yumurtlamaya engel olabiliyo. En sağlıklısı yine vermek tabiki.Bende kiloluyum ve hamile kalmak istiyorum kilolu olunca hamile kalmak zor diyorlar olmaz diye üzülüyorum
İnşallah rabbim nasip eder.Bende 93 kiloyum canim bende hamile kalmaya calisiyorum bakalim nasil olucak bu ay 2. Denememiz olucak
Şuanlık yok. Ama ilerleyen aylarda ne olur bilmem. Doktor almaman lazım dedi. En çokta gebelik diyabeti ve doğum sıkıntı olur diye korkuyorum diyete devam ediyorum ama aç kalmak inanılmaz zor hamileyken. Dayanılmaz oluyo bazen.Bi sıkıntın oldu mu peki
Bende şimdiden başladım diyete hamile kalana kadar en azından bi 88 olsam benim için iyi olurduŞuanlık yok. Ama ilerleyen aylarda ne olur bilmem. Doktor almaman lazım dedi. En çokta gebelik diyabeti ve doğum sıkıntı olur diye korkuyorum diyete devam ediyorum ama aç kalmak inanılmaz zor hamileyken. Dayanılmaz oluyo bazen.
Ne kadar verebilirsen o kadar iyi. Çünki hamile kalınca bide üstüne ekleniyo. Hatta hamileyken bile diyete devam edebilirsinBende şimdiden başladım diyete hamile kalana kadar en azından bi 88 olsam benim için iyi olurdu
72 ile hamile kaldım şuna 76 yım kilo arttıkça ağrılar artıyor dikkat et doktorunla görüş gerekirse diyetle destekle iki haftadır sırt ağrışarından uyuyamıyorum bileBen 105 kiloyum. Ve 10 haftalık hamileyim. Dahada kiloluydum vermiştim biraz. Ama şuan hamile kaldığımdan beri keşke dahada verseymişim daha çok üstüne düşseymişim diyorum. Peki kilolu hamile kalmanın ne gibi zorlukları var. Hem hamilelik sürecinde hemde doğum esnasında?
İnsallah olur hepimizinde isteyen herkese nasip etsin AllahBende 93 kiloyum canim bende hamile kalmaya calisiyorum bakalim nasil olucak bu ay 2. Denememiz olucak
Bende şuan 93üm ve tık yok hala kalamadimBen de 93 kilo ile hamile kaldım şu an 13+3 sizin ne oldu acaba
Benn kaldm:)Grup kurdunuz mu ? Ya da hamile kaldınız mı acaba ?
Benn kaldm:)
96 ile hamile kaldm 16 haftalığım şuanKc kilo ile kaldınız
Herhangi bir sorun yaşadınız mı ?96 ile hamile kaldm 16 haftalığım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?