Kilolu sevgili.

Her genc kizin guzel vucutlu bir sevgiliye sahip olma hakki vardır :) o yuzden mutsuz olmakta haklısın. Onu oyle kabul etmek zorunda degilsin.
Beraber spor yaparsanız ikiniz için de iyi olur :)

Bu icten yorumun icin tesekkur etmeliyim oncelikle :))

Guzel vucutlu olmasina gerek yok. Sagligini,gundelik yasamini,hareketlerini etkilemicek olcude bi fizigi olsun yeterli :)

Yuruyuse cikmayi teklif ediyorum zaten :) Spor salonuna yazilirsan arada bende gelirim diyorum.

herkes kendınce farklı yorum getırmıss konuya bende bı yorum eklıımm barı ... ewet arkadas haklı her genc kızın yakısıklı we fıt bı sewgııye sahıp olma hakkı wardır pekııııı o zaman neden bu adam ? dısarıda o kadar fıtt adam warken neden bu ? bu ılıskıye baslamıssın kı bayada zaman gecmıs uzerınden bunu suanda sorgulaman (bence) yanlıs , benım esımın aılesı bennı kılolu dıe stemedı ( 1.60 boy 74 kılo ) ıdı o zaman kı esımde 1.80 boy 71 kılo cok mucadele ettık ama nuh dedıler peygamber demedıler we benı babamdan esım tek bsına ıstedı oralara gırmıcem cok derın we uzun meselelr bızz ewlndık 2. yılımıza gırıcez hala gorusmuoruzz onlarla we suan esım 85 kılo :) haaa been artı bısı yapmadım kılo alması ıcın ınan ama belkıde takdırı ılahı demem o kıı basladıysan bu yolaa destek ol ona yargılamadan sorgulamadan yanındayım dee we bu mucadeleyı elele yurtu goreceksın kı daha cabuk yol katedeceksınız annene gelınce suan yasadıklarımdan olsaa gerek elbettee ama mutluluk ote koydukları su kıloları suratlarına yapıstırıp dombılıı dıee bagırasım gelıoo :)

Saka gibisin valla yaa sen asik filan degilsin arkadasim onun seni rahat ettirmesi hosuna gitmis her istedigini alan birini birakmak istemiyosun o kadar! Ona asigim dedikten sonra cocukla ilgili bahsettihin ilk ve hatta TEK ozellik her dedigini yapmasi.. Sen oyuncagi bulmussun kacirmak istemiyosun ama oyuncak ayi degil Ken istiyosun sanirim! Ama onu ilk gun dusuncektin kimse asik oldugunun kusuru yizunden aglamaz ki bu kusurda degil hastaligi varmis. Bide utanmadan diyosun baska erkekleri gorup uzuluyorum diye baskalarina icin gidiyo demek oluyo bu.. Sizin gibileri gordukce aciyorum ya aski sevgiyi ayaklara dusuruyosunuz yazik cok yazik.. Madem icin gidiyo ayril arkadas niye cocugu uzuyosun zayifla yoksa gelecegimiz olamaz denir mi yaa biraz insanlik !! Ha boyle her dedigimi yapan birini bulcak kadar guzel degilim diyip ayrilamiyosan o ayr tabi haklisin senin gibi aski guzellige kiloya baglayan birinden bu dusunce beklenir!!!

Basbayağı hakaret etmişsin adama yorumlar sert geldi diye de herkesten üstün kişilikli mi oldu sevgilin. Konun başında önce obez diyodun ama.
Neyse adam saf değil ya görüyordur bazı şeyleri
Dikkat et zayıflayınca biriktirdikleri dışa vurmasın

Son düzenleme:

Vay be tam ibretlik bi yorum yazmışsın :) Peki söylediklerini uygulucam. Her fırsatta söylüyorum kendisine her şeye rağmen yanındayım diye. Artık daha sık söylerim ve o konuşmadan kilo konusunu asla açmam.

iyi de canım kilo ver diyorsan,zayıf erkekleri görünce gözün doluyorsa;
adam senin için 21 kilo vermişken tatmin olmuyorsan kusura bakma ama sen bu adamı sevmiyorsun..
zira sevgi fiziksel özelliklerle olmaz haa elbette ilk önce hoşlanmak için elektrik almak lazım ki sen kilosunu dert etmemişsin başlarda;
ancak şu an için aynı şeyi düşünmüyorum..

Ben onu çok seviyorum. Burda bu şekilde ifade edemiyo olabilirim ama öyle. Başlarda da dert ettim sadece gönlümü hoş tuttuğu için sesimi çıkartmadım. Gelecekte hayatımda olur filan demiyodum. Sırf ilgi gösteriyo diye yanındaydım kısacası. Sonraları aşık olmaya başlayınca hem sağlığı hem de iyi bi görünümde olmasını istediğim için zayıflaması gerektiğini söyledim.

Evet bana söz verdiği için o kadar kiloyu verdi. Şimdi de,bana 1 ay ver en az 8 kilo veririm bu gidişle biraz sabret diyo.

zayıf erkekleri görünce gözün doluyo ha. Te allam benim de seven erkekleri görünce gözüm doluyo

Umarim bigun hasta olup kilo almak gibi bir derdin olmz...

Valla bazi insanlarin boyle hep zayif hep guzl hp zengin (yada ne bilim buna benzer seyler iste, gelip gecici) kalicakmis gibi senetini almis gibi davranmalarina acayip geriliyorum.. Bu tasidigimiz sey can.. ?

Ha bide, onun sagligi icin gelecegi icin bunu dusunmen tabiki normal, ama adam 21 kilo atmis ? Sen svincten cosup ona da bunu yansitip dahada zayiflama istegi vericegine gozlerin dolmus😳 yahu sence bu vicdansizlik degilde nedir?

Neyse...

versin kiloları versin.. bak bakalım yanında olacakmı o gün.. kendi ellerinle sonunu hazırlıyorsun hayatı boyunca kızlarla arası kötüdür onun şimdi kiloyu verince acısını çıkartmak isteyecektir. :)

Tabiki ona yansıtmıyorum bu duygusallığımı. Elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Üstelik ben hiç bi zaman kilo almıcakmışım gibi davranmıyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum. Onun adına daha çok üzülüyorum.

aynen katılıyorum.

iyi de yapar bence şuan bile yanında durması hata.

Sevgimi esirgemiyorum ondan. Her zaman sevgimi gösterip ilgili davranıyorum. Başka kızlara bakması için bi neden yok.

mesele senle ilgili değil ki istersen geyşa ol ama bunca zaman yaşayamadığı şeyler yaşamak isteyecektir. sen emeklerinle kalacaksın yani ne yazık ki.

gördüğüm oldu ama biraz mantıklı düşün şimdiye kadar kaç kız arkadaşı olmuş hiç sordunmu ya da sevilen ilgi gören -yakışıklılık ya da aşk anlamında- birimidir kızlarca eğer cevabın hep olumsuzsa bunun bir birikimi olmuştur hayatında zayıflayınca ilk işi bu duygularını tatmin etmek olması sence imkansızmı?

Evet sordum. 2 tane olmuş. Okulunda da ilgi gören bi erkek. İmkansız değil de bana olan sevgisinden çok emin olduğum için böyle bi ihtimal aklıma gelmiyo :)

anladım başlarda sevmemişsin;ancak adamın ilgisi,sevgisi seninde onu sevmeni sağlamış;
ancaakk tabi ki hala daha çok seven taraf o anlaşılan..adam sana daha da kilo vereceğini söylemiş,
üstelik sen sevmişsin de daha sonradan onu ilgisi ve sevgisiyle sevmişsin..şimdi rica ederim gözlerinin dolmasını bir kenara bırak;
ve sağda solda daha zayıf fit erkekleri görmeyi de,sevgi ve sana değer veren erkek kolay bulunmuyor
kıymetini bil...sevgilinin yanında ol..

Son düzenleme:

Evet aynen öyle oldu. Beni onun kadar sevicek başka hiç kimse olmadığını düşündüm ve aşkına karşılık verdim. Onu ilk gördüğümde ayrılmama nedenim de buydu. Onun sevgisi benimkinden daha çok.

Diyorum ya onun gibi karakterli bi insanla her zaman karşılaşılmıyo. İyiki hayatıma girmiş. İyiki benim olmuş. Hiç olmadığımız kadar mutluyuz beraber. Bu kilo verme olayı bi anda olmuyo. Beklemeliyim. Sabretmeliyim. Ona destek olmalıyım.

aynen bu canım,doğru bakış açısı,ve mantıklı bir şekilde görebilmene sevindim:))bu şekilde devam et,her şey daha da güzel olur inşallah:),hayatta herşey geçici..güzelliğine güvenme bir sivilce yeter,zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter demiş atalarımız:)elbet vardır bir bildikleri:)sevgiliin yanında ol,kilolarını takma,ama sağlığı için yanında ol ve teşvik et..dahada mutlu olursunuz..iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…