- 15 Aralık 2009
- 9.290
- 22.910
- 873
Ha normal yani o sözleri söylemesi?Ne yapayım mesela. Bosanayim mi
Kimsenin eşi kızınca stresli olunca anlamsız kırıcı şeyler demiyor sanki. herkes birbiriyle yaşıyor bu tarz şeyler.
Konu benim eşim değil. Lütfen
Arkadaşlar, eşimle ilgili yazdığım şey yanlış anlaşılmış galiba. Konunun eşimle bir alakası yok, sadece süreç stresli olduğu için bazen böyle şeyler söyleyebiliyoruz birbirimize. Ben de ona sigara konusunda benzer şeyler demiştim. Bu tamamen anlık stres ve kaygı ile alakalı. Eşimin bana olan saygısı ve sevgisi ile alakalı bir sorunum yok çok şükürMerhaba arkadaşlar,
Ekim-Kasım gibi tüp bebek transferim olacak. Şu anda kilom var ve bu süreçte kilo durumunun tedavi başarısını etkileyip etkilemediğini merak ediyorum. Kilolu olmanın başarı üzerinde nasıl bir etkisi oluyor? Sadece zayıf kişilerin tedavisinin başarılı olup olmadığını da öğrenmek isterim. Sizlerden özellikle kilolu iken tüp bebek tedavisi görenlerin tecrübelerini bekliyorum
Böyle şeyler kadar doğal bir şey yok arkadaşlar süreç çok stresli çünkü bu tarz durumlar sürekli degilse zaten anlık sinirle söylenen şeyler oluyor benim çevremde kilolu olup normal şekilde çok sağlıklı hamilelik geçiren insanlar var kilo çok olabilir ama beslenme tarzı önemli bence yemeniz içmeniz güzelse problem yoktur diye düşünüyorumArkadaşlar, eşimle ilgili yazdığım şey yanlış anlaşılmış galiba. Konunun eşimle bir alakası yok, sadece süreç stresli olduğu için bazen böyle şeyler söyleyebiliyoruz birbirimize. Ben de ona sigara konusunda benzer şeyler demiştim. Bu tamamen anlık stres ve kaygı ile alakalı. Eşimin bana olan saygısı ve sevgisi ile alakalı bir sorunum yok çok şükür
Benim ricam, kimsenin bu konuda eşim hakkında yorum yapmamasıBurada amacım tecrübelerinizi öğrenmekti, özel hayatımıza dair yorumlar beni üzüyor. Her çift bu yollardan geçerken farklı stresler yaşıyor, biz de aynı durumdayız.
Bu tarz yorumlara cevap yazmayacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim
Beni ve eşimi tanımıyorsunuz Lütfen eşim hakkında spekülasyon yapmayın; forumda deneyim paylaşımı bekliyorum, eleştiri değil. Su yoruma ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsiniz. Yeterince yorucu her şey. Lütfen.Ha normal yani o sözleri söylemesi?
Boşanın demiyoruz ama adamın size zerre saygısı yok bunu fark edin.
Ve evet eşim böyle şeyler söylemez kırmaktan korktuğu için susar tartışma anında.
Neyse banane canım hayat sizin. Bir kaç kg verin madem de çok kızdırmayın kocanızı
Eşinin o ağır sözlerini takmayan birisi benim yorumuma mı üzülüyor?Beni ve eşimi tanımıyorsunuz Lütfen eşim hakkında spekülasyon yapmayın; forumda deneyim paylaşımı bekliyorum, eleştiri değil. Su yoruma ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsiniz. Yeterince yorucu her şey. Lütfen.
Benim eşimle ilgili yanlış bir izlenime kapıldığınızı görüyorum. Bizim aramızda ciddi bir sıkıntı yok, sadece tedavi süreci stresli olduğu için bazen anlık kırıcı sözler olabiliyor. Bu her çiftin yaşayabileceği bir şey. Konu eşim değil. Kilolu olup tüp Bebek tedavisi gören kişilerle bilgi alışverişiEşinin o ağır sözlerini takmayan birisi benim yorumuma mı üzülüyor?
İlginç.
Her neyse amacım üzmek değil tam tersine kendim üzüldüğüm için böyle bir şey yazdım.
Arkadaşlar, biraz hassas bir dönemdeyiz hepimiz. Bazen fark etmeden fazla tepki verebiliyorum, bunun için kusura bakmayınMerhaba arkadaşlar,
Ekim-Kasım gibi tüp bebek transferim olacak. Şu anda kilom var ve bu süreçte kilo durumunun tedavi başarısını etkileyip etkilemediğini merak ediyorum. Kilolu olmanın başarı üzerinde nasıl bir etkisi oluyor? Sadece zayıf kişilerin tedavisinin başarılı olup olmadığını da öğrenmek isterim. Sizlerden özellikle kilolu iken tüp bebek tedavisi görenlerin tecrübelerini bekliyorum
Merhaba bir tanıdığım bildiğiniz obez sevıyesınde göruntuye sahipti tüp bebekle anne olduMerhaba arkadaşlar,
Yaa inşallah bana da nasip olurMerhaba bir tanıdığım bildiğiniz obez sevıyesınde göruntuye sahipti tüp bebekle anne oldu
160 boy 87 90 arasın değişen kilom. 30 kilo fazlam var yaniEvet kilo olumsuz faktör. Ne kadar fazla kilonuz var? O zamana kadar biraz vermeye çalışabilirsiniz.
Kilolar başta kolay verilir. Bir ay diyetisyen ile diyet yapsanız sizden 5-10 arası götürür eğer doğru bir program olursa. Bu da sizi zamanla transfer zamanı daha sağlıklı bir noktaya getirir. Hamilelikte de diyete devam edenler var. Özellikle ilk aylarda kilo veriliyor eğer beslenmenize dikkat ederseniz. 30 kilo vermem gerekiyor gibi düşünmeyin. 5 kilo diye düşünün küçük hedeflerle ilerleyin.160 boy 87 90 arasın değişen kilom. 30 kilo fazlam var yani
Bu adamı baba yapmayın .Eşim beni çok korkutuyor. Tutmazsa senin kilon yuzuden tutmaz o zaman seninle görüşeceğiz diyor
Burda 90 kiloyla tüp bebek tutup ikiz doguranlar var bu boyda160 boy 87 90 arasın değişen kilom. 30 kilo fazlam var yani
Doğru söylüyorsunuz aslında. Bi 5 kilo bile vücudumda değişiklik yapacak. İnsülin ilacımı kullaniyorum. İnşallah verebilirimKilolar başta kolay verilir. Bir ay diyetisyen ile diyet yapsanız sizden 5-10 arası götürür eğer doğru bir program olursa. Bu da sizi zamanla transfer zamanı daha sağlıklı bir noktaya getirir. Hamilelikte de diyete devam edenler var. Özellikle ilk aylarda kilo veriliyor eğer beslenmenize dikkat ederseniz. 30 kilo vermem gerekiyor gibi düşünmeyin. 5 kilo diye düşünün küçük hedeflerle ilerleyin.
Yaa inşallahhhhBurda 90 kiloyla tüp bebek tutup ikiz doguranlar var bu boyda
Doğru söylüyorsunuz normalde öyle yapmak gerekir ama bizim şartlar bu şekilde gerekiyor malesefTüp bebek masraflı bi süreç neden riske atıyorsunuz ki embiriyo dondurup zayıflayın yoksa gebelik kötü geçer bence
NedenDoğru söylüyorsunuz normalde öyle yapmak gerekir ama bizim şartlar bu şekilde gerekiyor malesef
Uzun karmaşık bir mesele oraya hiç girmiyim. Kasım ayına kadar verebilirim inşallah biraz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?