Kilolu Tüp Bebek

Ne yapayım mesela. Bosanayim mi
Kimsenin eşi kızınca stresli olunca anlamsız kırıcı şeyler demiyor sanki. herkes birbiriyle yaşıyor bu tarz şeyler.
Konu benim eşim değil. Lütfen
Ha normal yani o sözleri söylemesi?
Boşanın demiyoruz ama adamın size zerre saygısı yok bunu fark edin.
Ve evet eşim böyle şeyler söylemez kırmaktan korktuğu için susar tartışma anında.
Neyse banane canım hayat sizin. Bir kaç kg verin madem de çok kızdırmayın kocanızı

Son düzenleme:
Arkadaşlar, eşimle ilgili yazdığım şey yanlış anlaşılmış galiba. Konunun eşimle bir alakası yok, sadece süreç stresli olduğu için bazen böyle şeyler söyleyebiliyoruz birbirimize. Ben de ona sigara konusunda benzer şeyler demiştim. Bu tamamen anlık stres ve kaygı ile alakalı. Eşimin bana olan saygısı ve sevgisi ile alakalı bir sorunum yok çok şükür

Benim ricam, kimsenin bu konuda eşim hakkında yorum yapmaması Burada amacım tecrübelerinizi öğrenmekti, özel hayatımıza dair yorumlar beni üzüyor. Her çift bu yollardan geçerken farklı stresler yaşıyor, biz de aynı durumdayız.

Bu tarz yorumlara cevap yazmayacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim

Böyle şeyler kadar doğal bir şey yok arkadaşlar süreç çok stresli çünkü bu tarz durumlar sürekli degilse zaten anlık sinirle söylenen şeyler oluyor benim çevremde kilolu olup normal şekilde çok sağlıklı hamilelik geçiren insanlar var kilo çok olabilir ama beslenme tarzı önemli bence yemeniz içmeniz güzelse problem yoktur diye düşünüyorum

Beni ve eşimi tanımıyorsunuz Lütfen eşim hakkında spekülasyon yapmayın; forumda deneyim paylaşımı bekliyorum, eleştiri değil. Su yoruma ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsiniz. Yeterince yorucu her şey. Lütfen.

Eşinin o ağır sözlerini takmayan birisi benim yorumuma mı üzülüyor?
İlginç.
Her neyse amacım üzmek değil tam tersine kendim üzüldüğüm için böyle bir şey yazdım.

Eşinin o ağır sözlerini takmayan birisi benim yorumuma mı üzülüyor?
İlginç.
Her neyse amacım üzmek değil tam tersine kendim üzüldüğüm için böyle bir şey yazdım.
Benim eşimle ilgili yanlış bir izlenime kapıldığınızı görüyorum. Bizim aramızda ciddi bir sıkıntı yok, sadece tedavi süreci stresli olduğu için bazen anlık kırıcı sözler olabiliyor. Bu her çiftin yaşayabileceği bir şey. Konu eşim değil. Kilolu olup tüp Bebek tedavisi gören kişilerle bilgi alışverişi

Arkadaşlar, biraz hassas bir dönemdeyiz hepimiz. Bazen fark etmeden fazla tepki verebiliyorum, bunun için kusura bakmayın Hepimizin hayatında kolay olmayan şeyler var, ben de bu süreçte duygusal davranabiliyorum. Niyetim kimseyi kırmak değil, sadece tecrübelerden faydalanmak.
Eşimle aramızdaki de stresin getirdiği anlık şeylerdi,
Hatta doktorum bile bana ilk muayenede seninle kilo konusunu konuşacağız demişti sert bir ses tonuyla. Olabiliyor yani..napalim

Merhaba bir tanıdığım bildiğiniz obez sevıyesınde göruntuye sahipti tüp bebekle anne oldu

Evet kilo olumsuz faktör. Ne kadar fazla kilonuz var? O zamana kadar biraz vermeye çalışabilirsiniz.

160 boy 87 90 arasın değişen kilom. 30 kilo fazlam var yani
Kilolar başta kolay verilir. Bir ay diyetisyen ile diyet yapsanız sizden 5-10 arası götürür eğer doğru bir program olursa. Bu da sizi zamanla transfer zamanı daha sağlıklı bir noktaya getirir. Hamilelikte de diyete devam edenler var. Özellikle ilk aylarda kilo veriliyor eğer beslenmenize dikkat ederseniz. 30 kilo vermem gerekiyor gibi düşünmeyin. 5 kilo diye düşünün küçük hedeflerle ilerleyin.

Doğru söylüyorsunuz aslında. Bi 5 kilo bile vücudumda değişiklik yapacak. İnsülin ilacımı kullaniyorum. İnşallah verebilirim

Tüp bebek masraflı bi süreç neden riske atıyorsunuz ki embiriyo dondurup zayıflayın yoksa gebelik kötü geçer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…