- 25 Aralık 2024
- 4.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.896
- 73
- 28
2 ay var 5 versen bile rahatlarsın bence erteleme imkanı varsa ertele tabii kşUzun karmaşık bir mesele oraya hiç girmiyim. Kasım ayına kadar verebilirim inşallah biraz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay var 5 versen bile rahatlarsın bence erteleme imkanı varsa ertele tabii kşUzun karmaşık bir mesele oraya hiç girmiyim. Kasım ayına kadar verebilirim inşallah biraz olsun
İnşallahhh teşekkür ederim2 ay var 5 versen bile rahatlarsın bence erteleme imkanı varsa ertele tabii kş
Birincisi ben kimseye boşan demem.Herkesin kendi hayatı.Ben de evlendikten sonra kilo aldım.Eşim fiziğine çok dikkat eder sağlıklı beslenir ama benim kilomla ilgili kırıcı bir laf etmemiştir asla.Herkesin eşi söylüyor diye normalleştirmeyin durumu.Bunun için yemin mi edelim.Ayrıca konu eşiniz değil evet ama eşinizi konuya dahil eden sizsiniz ben değilim.Ne yapayım mesela. Bosanayim mi
Kimsenin eşi kızınca stresli olunca anlamsız kırıcı şeyler demiyor sanki. herkes birbiriyle yaşıyor bu tarz şeyler.
Konu benim eşim değil. Lütfen
Eşim beni zorbalayan, üzen ya da kıran biri değil. Burada bahsettiğim şey tamamen stres anında aramızda geçen kısa bir konuşmaydı. Kendi hayatımı en iyi ben bilirim. Sanki eşim kötü biriymiş gibi, ‘bile bile kabul ediyorsun’ gibi bir izlenim verilmesi doğru değil ve beni üzüyor.Birincisi ben kimseye boşan demem.Herkesin kendi hayatı.Ben de evlendikten sonra kilo aldım.Eşim fiziğine çok dikkat eder sağlıklı beslenir ama benim kilomla ilgili kırıcı bir laf etmemiştir asla.Herkesin eşi söylüyor diye normalleştirmeyin durumu.Bunun için yemin mi edelim.Ayrıca konu eşiniz değil evet ama eşinizi konuya dahil eden sizsiniz ben değilim.
İnşallah tez zamanda evladına kavuşursun canım.Amacım asla bir başkasının üzülmesine sebep olmak değildi.Eşin kötüdür de demedim zaten.Rabbim herkesin yuvasına mutluluk versin.Eşim beni zorbalayan, üzen ya da kıran biri değil. Burada bahsettiğim şey tamamen stres anında aramızda geçen kısa bir konuşmaydı. Kendi hayatımı en iyi ben bilirim. Sanki eşim kötü biriymiş gibi, ‘bile bile kabul ediyorsun’ gibi bir izlenim verilmesi doğru değil ve beni üzüyor.
Ben burada eşimi savunmak istemiyorum, lütfen bu konuyu kapatalım artık. Amacım yalnızca süreçle ilgili tecrübeler öğrenmekti.
Konuyu kapatmak istedikçe uzuyor. Bilsem hiç yazmazdım![]()
Çok teşekkür ederimİnşallah tez zamanda evladına kavuşursun canım.Amacım asla bir başkasının üzülmesine sebep olmak değildi.Eşin kötüdür de demedim zaten.Rabbim herkesin yuvasına mutluluk versin.
Merhaba bende 95kg.Hatta 1ayda -5kg verdım dıyete devam edıyorum.Doktorum dırekt tüp bebek dedı ama kılom hakkında pek yorum yapmadı ben kendım yumurta kalıtesını etkılıyor dıye baska doktordab duydugum ıcın dıkkat etmeye calısıyorum ana spor yapamıyodum ınsulın dırencım var glıfor kullanıyorum daha tedavıye baslamadım bakalım bu süreç nasıl işleyecek sızde tedavınız basladıgında yazarsanız sevınırım guzel haberlerınızı beklıyorumMerhaba arkadaşlar,
Ekim-Kasım gibi tüp bebek transferim olacak. Şu anda kilom var ve bu süreçte kilo durumunun tedavi başarısını etkileyip etkilemediğini merak ediyorum. Kilolu olmanın başarı üzerinde nasıl bir etkisi oluyor? Sadece zayıf kişilerin tedavisinin başarılı olup olmadığını da öğrenmek isterim. Sizlerden özellikle kilolu iken tüp bebek tedavisi görenlerin tecrübelerini bekliyorum![]()
Gecmis olsun. Hayırlı sonuç elde edersiniz inşallah. Kilonun yumurta kalitesi üzerinde pek etkisi yok bence. 160 boy 90 kilo ile toplanan yumurtalarımin hepsi dolu ve kaliteli çıktı. Yaş ve amh değeri ile alakalı bence yumurta kalitesi. Kilo bence daha çok işin tutunma kısmında kritikMerhaba bende 95kg.Hatta 1ayda -5kg verdım dıyete devam edıyorum.Doktorum dırekt tüp bebek dedı ama kılom hakkında pek yorum yapmadı ben kendım yumurta kalıtesını etkılıyor dıye baska doktordab duydugum ıcın dıkkat etmeye calısıyorum ana spor yapamıyodum ınsulın dırencım var glıfor kullanıyorum daha tedavıye baslamadım bakalım bu süreç nasıl işleyecek sızde tedavınız basladıgında yazarsanız sevınırım guzel haberlerınızı beklıyorum![]()
Pcos musunuz ???Gecmis olsun. Hayırlı sonuç elde edersiniz inşallah. Kilonun yumurta kalitesi üzerinde pek etkisi yok bence. 160 boy 90 kilo ile toplanan yumurtalarımin hepsi dolu ve kaliteli çıktı. Yaş ve amh değeri ile alakalı bence yumurta kalitesi. Kilo bence daha çok işin tutunma kısmında kritik
Hayır pco pcos vs yok bende. Sadece endometriozis var ileri evrePcos musunuz ???
Amin çok teşekkürler.Değerlerım aslında kötü değil gibi ama doktorun bıldıgı bır sey vardır dedım.Acaba aşılama yuzdelık cok dusuk verdı denesemıydım dıyorum .Yenı evlıyim 10ay boyunca korunmadık.37 yasındayım amh0,67 ıkı ayda cok dusmus .Bır doktor dırekt pcos sun dedı dıgerı olmayabılır demıstı degılsın dedı sonradan. Ben şimdi direkt twk doktora guvenıp tüp bebeğemi başlayayım yoksa aşılamamı başka doktora mı gıtmelıyım kafam karısık zamabım daraldı1ay vaktım var tedavıye.Gecmis olsun. Hayırlı sonuç elde edersiniz inşallah. Kilonun yumurta kalitesi üzerinde pek etkisi yok bence. 160 boy 90 kilo ile toplanan yumurtalarımin hepsi dolu ve kaliteli çıktı. Yaş ve amh değeri ile alakalı bence yumurta kalitesi. Kilo bence daha çok işin tutunma kısmında kritik
Gecmis olsun. Hayırlı sonuç elde edersiniz inşallah. Kilonun yumurta kalitesi üzerinde pek etkisi yok bence. 160 boy 90 kilo ile toplanan yumurtalarımin hepsi dolu ve kaliteli çıktı. Yaş ve amh değeri ile alakalı bence yumurta kalitesi. Kilo bence daha çok işin tutunma kısmında kritik
Birkaç doktor görüşü almak önemli ama amh dan dolayı acele etmekte fayda varAmin çok teşekkürler.Değerlerım aslında kötü değil gibi ama doktorun bıldıgı bır sey vardır dedım.Acaba aşılama yuzdelık cok dusuk verdı denesemıydım dıyorum .Yenı evlıyim 10ay boyunca korunmadık.37 yasındayım amh0,67 ıkı ayda cok dusmus .Bır doktor dırekt pcos sun dedı dıgerı olmayabılır demıstı degılsın dedı sonradan. Ben şimdi direkt twk doktora guvenıp tüp bebeğemi başlayayım yoksa aşılamamı başka doktora mı gıtmelıyım kafam karısık zamabım daraldı1ay vaktım var tedavıye.
Merhaba insülin direnciniz kaç acaba? Yücel hoca ilaçları nasıl başlattı size? Ben de hitereskopi olacağım sizle aynı dönem başladık ama geçen ay 1 yumurtam vardı başlatmadı, dün 3 yumurtaydı başladım ilaca ben diaformin de alıyorum insülin için siz neler yapıyorsunuz160 boy 87 90 arasın değişen kilom. 30 kilo fazlam var yani![]()
İnsülin için matofin kullanıyorum ben de. İlk 3 gün yarım içtim. Sonraki üç gün bir ilacı ikiye bölüp yarısını sabah yarısını akşam içtim. Sonrasında sabah 1 akşam 1 içmeye başladım. İnsülin direnci tahlili sınırda çıkıyordu. Homa ir bakildi o yüksek çıktı 4 bucuktu normalden 2 falan olması gerekiyormuş sanırım. Geçmiş olsun. Bu ay güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba insülin direnciniz kaç acaba? Yücel hoca ilaçları nasıl başlattı size? Ben de hitereskopi olacağım sizle aynı dönem başladık ama geçen ay 1 yumurtam vardı başlatmadı, dün 3 yumurtaydı başladım ilaca ben diaformin de alıyorum insülin için siz neler yapıyorsunuz
İnşaAllah hepimiz için hayırlısı ve kolaylıklaİnsülin için matofin kullanıyorum ben de. İlk 3 gün yarım içtim. Sonraki üç gün bir ilacı ikiye bölüp yarısını sabah yarısını akşam içtim. Sonrasında sabah 1 akşam 1 içmeye başladım. İnsülin direnci tahlili sınırda çıkıyordu. Homa ir bakildi o yüksek çıktı 4 bucuktu normalden 2 falan olması gerekiyormuş sanırım. Geçmiş olsun. Bu ay güzel sonuçlar alırsınız inşallah