hay maşşalllaaahhh 20 kilo wermişsn helal sana, kız 7 hafta nedir görürsn bak 7kilodan fazla wericeksn ama kararlı ol tamammı :))
ya bak cidden hiç sıkıntı yapma zayıflarsın türkiyeye gelene kadar zaten gençsn daha hızlı werirsn , azmı 20 kilo ya walla takdr ettm
Ablacım, tiroid hormonlarıyla ilgili bir sorunun olabilir mi acaba ? Dahiliye dr.una gittin mi ?
canım stres yapma ,kılonun en buyuk sebeplerınden bırı de strestır .
sen daha once 20 kılo vermıs bırısın ,bu azımle ne 7 kılosu bı 20 kılo daha verırsın .
kendıne guven .gerekırse dıyetısyenden yardım al ama saglıklı bır sekıl de kılo ver .
suan yasın 17 .bılıncsızce dıyetlerle saglıgını bozma .henuz ergenlık donemındesın
bılıncsız dıyetler buyume cagını olumsuz etkıler .o yuzden dıyetısyenden yardım almanı onerırım
boyun kac canım ?
verirsin tatlım daha önce vermişsin bak iradesiz olsan okadar da veremezdin
yemek yemeye meylettiğin zaman o sana tip tip bakıp iğneleyecek insanların suratı gelsin gözünün önüne iştahın kaçar zaten....
sonra da sana bakıp ayyy nekadar güzelleşmişsin sen maşallah diyecek insanları düşün daha da motive olursun
Sekiz ayda 20 kilo vermişsiniz yedi kilo sizin için ne ki ? :)
Sınavlardan sonra yediğiniz porsiyonun yarısına indirerek ve bol yürüyüş yaparak çok kolay verirsiniz.
Böyle kafanıza takarsanız kilo vermek işkence gibi gelir.
Doktora gittim ama ayrintili bi bilgi vermedi fazla ilgilenmedi o yuzden Turkiye'de gidicem mutlaka.
5 kilo 1 beden farkediyor.5 kilo bile versen çok daha iyi olur.Ayda 4 kilo vermek normal kabul ediliyor.
Çok zorlamadan biraz yürüyüş katkısıyla verebilirsin diye düşünüyorum.
Ama neden Türkiye ile bağlantılı kilo verme çaban ?
Önceki konunda demişsin ki Türkiye'ye 5 senedir gelmiyormuşsun.
Şimdi 17 yaşındaymışsın.Demek en son 12 yaşında gelmişsin.
Eh elbette aynı olmayacaksın,değişik görüneceksin.
Bu kadar sıkma kendini bence.
Muhakkak git..Dahiliye veya endokrin dr.una..Çünkü eğer hipotiroidi sorunun varsa bu kilo sorununu yaşıyor olabilirsin...
Ay kiyamammm :)
Oncelikle kendinle gurur duyman gerek, 20 kilo ne demek ya
Biliyorsun ki stres insana kilo aldirabiliyor, bu dertlere hic girme, herzamanki gibi yap
Evet uzun sure gidemeyince haliyle herkes merak ediyor ben zaten normalde de kendimle barisik degilim sokakta bile rahatca yuruyemem birilerinin arkasina saklanirim surekli herkes bana bakiyo gibi hissederim. 12 yasimdayken olmam gereken kilodan 5-6 kilo fazlaydim 17 yasindayim olmam gereken kilodan en az 15 kilo fazlayim bir de bunca zaman sonra istedigim gibi hayallerimdeki gibi gitmemek uzuyo beni galiba bilmiyorum ama icim rahat degil iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?