Sakın ilaç kullanma kilo vermek için sağlığın bozulur.Bol spor ve bol su içerek verebilirsin sende bu azim varken ben inanıyorum vereceğine ama kısa sürede kilo vermek sağlıklı değilidr yavaş yavaş.
Sakın ilaç kullanma kilo vermek için sağlığın bozulur.Bol spor ve bol su içerek verebilirsin sende bu azim varken ben inanıyorum vereceğine ama kısa sürede kilo vermek sağlıklı değilidr yavaş yavaş.
Haklisiniz yavas yavas vermek daha saglikli ama ben hep ayda 2-3 kilo verdim ama ben ayda 5 kilo vermek istiyorum. Onceleri hep gunde 1 saat spor yapiyodum ve 2 litre su iciyodum ayda 5 kilo vermem icin daha fazla su mu icmeliyim yoksa daha fazla spor mu yapmaliyim bilmiyorum acikcasi :44:
Eğer yapılan kan tahlillerinde tiroid hormonlarında sorun çıkarsa yani tiroid hormonların az çalışıyorsa dr.sana uygun gördüğü ilaçları uygun gördüğü dozajda önerir...Çünkü hipotiroidi için bazı hormon ilaçlarını kullanmak gerekir..Tabi kendi bildiğine ilaç kullanmak olmaz...:) Sen kesinlikle dr. tavsiyesi olmadan ilaç kullanma...
canim farkindaysan herkes sana 20 kilo vermis oldugun icin övgüler yagdirmis..
bence bunun farkinda olman lazim..
aslinda istediginde nasilda kilo verebildigini, azimli olabildigini..
sIkIntIdan, stresten umarim biseyler yemiyorsundur, buna cok dikkat etmen lazim..
kilo alacagin seyleri yiyecegin an, aklina fazla kilolarini getir, hatta nerende fazlalik varsa oraya bak..
veya bunu yiyince ne olacak de, yiyip midene iniyor , sana fazlalik olarak dönüyor..
moralini hep yüksek tutmaya calis canim..
zayiflamis ve herkesin sana ne kadar zayiflamis oldugunu söylerken hayal et hep..
hatta mesela cikolata seviyorsan, önce kilo vereyim, bu cikolatayi sonra yine yerim diye düsün..
yiyeceklerin kacmiyor.. ama kilolar kaliyor ...
sen azimlisin.. yaparsin canim
Eğer yapılan kan tahlillerinde tiroid hormonlarında sorun çıkarsa yani tiroid hormonların az çalışıyorsa dr.sana uygun gördüğü ilaçları uygun gördüğü dozajda önerir...Çünkü hipotiroidi için bazı hormon ilaçlarını kullanmak gerekir..Tabi kendi bildiğine ilaç kullanmak olmaz...:) Sen kesinlikle dr. tavsiyesi olmadan ilaç kullanma...
canim farkindaysan herkes sana 20 kilo vermis oldugun icin övgüler yagdirmis..
bence bunun farkinda olman lazim..
aslinda istediginde nasilda kilo verebildigini, azimli olabildigini..
sIkIntIdan, stresten umarim biseyler yemiyorsundur, buna cok dikkat etmen lazim..
kilo alacagin seyleri yiyecegin an, aklina fazla kilolarini getir, hatta nerende fazlalik varsa oraya bak..
veya bunu yiyince ne olacak de, yiyip midene iniyor , sana fazlalik olarak dönüyor..
moralini hep yüksek tutmaya calis canim..
zayiflamis ve herkesin sana ne kadar zayiflamis oldugunu söylerken hayal et hep..
hatta mesela cikolata seviyorsan, önce kilo vereyim, bu cikolatayi sonra yine yerim diye düsün..
yiyeceklerin kacmiyor.. ama kilolar kaliyor ...
sen azimlisin.. yaparsin canim
Evet aslinda farkinda degilim ama 20 kilo verdim bu buyuk bi basari :) Sikintidan stresten malesef yiyorum Mayis boyunca cok buyuk kotuluk yaptim kendime ve birsuru cikolata, cips falan yedim. Ama 600 gram almisim sadece. :26: Ama sinavlarim bittikten sonra mutlaka telafi edicem bunlari ve azimle devam edicem gidene kadar verebildigim kadar veririm en azindan 5 kilo veririm insallah :)