Kilomuzu Koruyoruz!

bı hafta pek uğrayamadım takımada burayada ve 1.9 kg alarak rekor kırdım sanırım biraz şişkinlik biraz kabızlık ama aldığım çok ciddi bi kilo bugün milat bakalım gerisi gelecek mi gelmeli

hımmm kızlar sanırım sizleri de denetleyecek birileri lazım :) bu ne yahu kilo koruma topiğinde kilo alan alana... herkes korumaya değil alınan kiloları vermeye çalışıyor... ben arada uğrayıp sizi bi silkeleyim en iyisi :)

hayatçım arkadaşım nooldu sana ya? benim nazarım değdi kesin ne güsel yapıyosun ne hoş besleniyosun ne iradelisin dedikçe nazarım değmiş sana valla...

neyse arkadaşım hadi toparlan hemencik... kaç zamandır verdiğin emekler boşa gitmesin hadi

Aynen öyle püsküüt , o başarıya ve azime yakıştıramadım ben bu durumumu ama . Yani acil önlem paketi diye bir şey var , soksana devreye aus dedim kendi kendime

Ve işin daha kötüsü hala sokmuş değilim , sanki 6 ay geçip , takıma girene kadar tekrar, bana herşey serbest , sanki yediklerim gramaj gramaj toplanmıyor kilo haneme

Offf offff , o söze bende bayıldım .

Bir mağazaya girdiğimde.....

Örnek diyalog ;

Aus : - Vitrindeki siyah elbiseye bakacaktım ?

Mağaza Görevlisi: - Kimin için ?

Aus(iç ses) vekaleten geldim arkadaş için diye mırıldanırken ;

Aus (dış ses) : - Kendime (bu ses tonunda öfke kontrolü sıfır )

Mağaza görevlisi : Size uygun bedenimiz yok efendim .

Eşim eğer dışarıda oğlumla beraber beni bekliyorsa ; beni mağazadan 5 dk içinde elimde poşetsiz çıkmış gördüğünde ''kaç oğlum kaç derdi , annenin en sinirli anları bunlar ''

Ahhh , ahhh sel gel bu toplumsal baskı ve ötekileştirmeden 36-38 bedene kadar in , pretty woman misali o mağazalara şuh kahkalarınla geri dön ....

Şimdi yine dön başa.

Offf dertliyim püsküüt dertli.

Sabaha kadar yazasım var

canım ben yıllardır bu durumdayım . regl dönemlerinde 1-1,5 kilo alıyorum( şişkinlik falan değil, fazla karbonhidrat tüketmekten).10 ay boyunca bu durumu kafaya takmasam toplamda 10 - 15 kilo arası almış olurum.
şimdi sürekli kendimi control altında tutuyorum ki yağlar iyice birikmesin...kilo vermek ayrı dert; almamak ayrı dert valla...
korkarım ben ömür boyu diyet+ spor modundan çıkamayacağım(((((
neyse allah sağlık sıhhat versin, gerisi kolay.tek derdimiz 3-5 kilo fazlalığımız olsun varsın :}}}}}}}}

bı hafta pek uğrayamadım takımada burayada ve 1.9 kg alarak rekor kırdım sanırım biraz şişkinlik biraz kabızlık ama aldığım çok ciddi bi kilo bugün milat bakalım gerisi gelecek mi gelmeli
E kötü bi'rakam olmuş bu.. :18:
Burada frene basıp geri vitese takalım derhal..
Güzel haberini bekliyorum bu hafta.. En azından bu 1,9 kilonun 1 kilosu Cuma gününe kadar gitsin..

Eğer acil önlem paketini devreye sokmak için sabaha kadar yazman işe yarayacaksa yaz.. Okuması zevkli.. ben de sabaha kadar okurum..

Bu yaz Mavi deyim.. Kot alacam.. Zayıflama sonrası bedenimi bilmiyorum.. Görevliye bilmiyorum ki 29-30 falan herhalde dedim.. O da şöyle bir baktı.. Yok, büyük gelir size. Ben 28 vereyim dedi. Ve oldu 28 beden..

Yani.. kıssadan hisse mağaza diyaloglarını bu yöne çevirmek bizim elimizde..

inş. gitcek püsküütcüm sınav haftam biraz harekette sıkıntı var ama umarım güzel bi rakam görücem

teşekkürler arkadaşım :) regl oluyorum sanırım ama yine de bu sabah yürüyüşe başladım cuma günü artık iyi bir rakam görmek istiyorum.

benim de regl dönemimde iştahım çok açılıyor, tatlı istiyor ama asıl senin de dediğin gibi karbonhidrat ( bu hafta sonu kıtlıktan çıkmış gibiydim, ağlamak istiyoruuuummmm

sana dayak var üşenmiycem atlayıp gelicem yanına çekicem kulaklarını heeee

sen uğra canım silkele bizi, bir fırça lazım arada yoksa göbişler,totolar büyüyecek yine

off canım çok almışsın ama tamamı kilo değildir çok takıntı yapmadan bu hafta gönder gitsinler :)

Herhalde hayatımda ilk defa başıma geldi bir Cuma günü KK ya girip de kilo bildirmemek..
Kafa nasıl dağıldıysa artık..

Teşekkürler..

Sen de hafifleyerek, Pazartesi günü beni sevindir, ödeşelim!..
ben de baktım yoksun işin var diye düşündüm, gerçi ben de çok giremedim oldukça yoğun bir gündü

Kızlar bence bizim mens dönemlerimiz beynimizn bize yarattığı bahane halleri... kesinlikle tatlı isteği oluyor olmuyor demiyor ama kıtlıktan çıkartıp karbonhidratlara saldırtacak kadar olmuyor... ben de yarına adet olucam misal evet çok farkedilir bir şekilde iştahım açıldı... daha doğrusu daha çabuk acıkmaya başladım... bunun sebebi de işte metabolizmanın daha hızlı çalışmaya başlaması... bu anları mantığımız kaybetmeden geçiştirebiliriz diye düşünüyorum :) ben kuru kayısı atıyorum ağzıma... gidip gelip bişiler yemek istiyorum ama misal leblebi alıyorum avcuma azar azar onu yiyorum... veya lolipop aldım :) 30 kalori ama yiyip bitirmesi baya uzun sürüyor ve oyalıyor :) en kötü sakız çiğniyorum şekerli :) lütfen beyninizin sizi kandırmasına izin vermeyin... sizin de beyninize kayacak bir gönlünüz olmasın lütfen D

bende tarçınlı süt içiyorm yada şekerli sakız çigniyorum geçiyo gidiyo tatlı isteği

sabah(10:30)
1 sahanda yumurta
1.5 dilim kızarmış tam buğday
1 kk peynir
1 zeytin
1 tk pekmez
1 tk reçel
3 dilim salam

13:15
yarım armut
1 mandalina
1 kivi

öğle(14:45)
1 kaseden az mercimek çorba
salata

akşam(18:15)
1 kase et suyu çorba
3 yk pilav üzerine et

21:00
yarım şişe soda
5 kabuklu fındık

2.5 litre su
50 squats
50 mekik
50 iç bacak hareketi

canım ağzına sağlık, ne kadar doğru yazmışsın. kendi adıma konuşmam gerekirse, regl dönemi ; pisboğazlığıma uydurduğum bir kılıf sadece.bütün kadınlar bu dönemi yaşıyor sonuçta ama çoğu kadında bir şekilde yıllarca fit kalmayı başarıyor.bu durumun bir sürü değişkenleri var elbette ama herkes için bir yolu olmalı. hepimiz bunun peşinde olduğumuz için buralarda arayış içindeyiz zaten.
her şey beyinde bitiyor bence de.ama ben henüz beynime söz geçirmenin bir yolunu bulamadım.
burcu arkadaşımız tarçınlı sütten bahsetmiş.onu çok denedim kendimde; tarçını sürekli tatlılarla birlikte yediğim için bende direk tatlı hissini çağrıştıtıyor.

kilo bildimi yapayım bu arada.
53,5.
2 kilo civarında gitmiş gibi görünüyor ama bu işin bir sürü parametreleri var.bu 2 kilonın eriyen yağlarım olduğunu bilsem bir daha hemen geri gelmeyeceğinden emin olurdum ama yinede tartıda 53 lü rakamları görmek moralimi tavana çıkarmaya yetiyor...

sabah(10:30)
1 yumurta 4 parça sucuk
2 tk reçel
1 küçük turp
1.5 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

13:00
1 mandalina

öğle(15:00)
1 kase mercimek çorba
salata

18:30
3 dilim kuru yufkadan yapma peynirli börek
1 kivi
(halamlardaydım anca bu kadar oldu)

55 squats
2 litre su

geçen hafta 61

bu hafta 59.9

fark 1.1

kaldı 800 gr aldığım kiloya

Geçen hafta 58,6
Bugün 58,5

Tamam, düzgün kılıklı bir kilo..
Ancak en dar kotumun düğmesini hissediyorum göbeğimde..

Önümüzdeki Cuma düğmeyi özgür kılabilirim belki!

(Evet albayım, şu sıralar özgürlükle ilgili cümleler kurmamalıyım..)

bence güzel bi kilo

sende 50 li rakamları görmüşsün sonunda,hadi canım gözün aydın.senin boyun uzundu, bunu korusan bile yeter sana.kendin aynadaki görüntünden memnunsan tabiiki...

Ya canım çok iyi gidiyodum ama 4 gün önce mens dönemine girmem gerekiyodu ama hala olamadım ve şiştim de şiştim. Bir de bu yeme ve tatlı isteğime bir yere kadar karşı koyabildim normalde çoktan olmuş bitirmiştim ama böyle uzun sürünce dün bugün bira cozuttum ve hala da cozutmak istiyorum. Sürekli bişiler yiyesim bar. Bu durumu en iyi sen anlarsın işte:) şimdi acaba yatsam uyusam mı diyorum sırf yeni bişiler yememek için:) sabah 60.3 çıktım yine yarına daha da fazla çıkacağım kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…