Kilomuzu Koruyoruz!

Günaydın Kızlar Hepinize mutlu, huzurlu, keyif dolu bir hafta sonu diliyorum. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kocaman. Veremeyenlerinde azmedip haftaya vereceğine inanıyorum. Az kaldı bende aranıza katılacağım. Son 3,5 kilom kaldı. İnşallah en az bir aya kalmaz aranızdayım. Bekleyin beni anacım

Son düzenleme:

Yaşasın! Gittikçe daha da kalabalıklaşıyoruz, ne güzel!

İmza: Azmedici

sana bir ceza buldum. vermek istediğin kilo gidene kadar her gün en sevmediğin egzersizi yapmak...
Benim sevmediğim egzersiz ne olabilir?

Vallahi bi'tek koşmayı sevmiyodum.. Son günlerde aniden ona da ilgim arttı.. Dün 9 km.lik parkurun 2/3 ünü koşarak tamamladım..
Ama yeni bir başlangıç en azından ve tamamdır, Cuma günü verdiğim sözü tutamamışsam.. yani 58,3 kiloya inmeyi beceremediysem o gün itibariyle her gün koşayım hedefime ulaşana kadar.. :18:

Mrh ben ideal kilomda degilim bi 10 kilom daha var. 13 kilo verdim ama uc aydir ayni kilomdayim yani ideal olmayani koruyorum:)))
Tekrar basladim ama 2 ay boyunca diyetsiz cogu zaman her seyi yiyerek korudum kilomu.
Cok yedigim gunler rezene poset cay icine 1 cay kasigi kekik 1 cay kasigi yesil cay kaynamis suda biraz bekletip limonla ictim.
Aslinda zayiflatir denen caylarin cogu diyetsiz zayiflatmiyor ama kilo almamayi sagliyor.
nerdeyse hergun yarim demet maydanoz yedim
Nerdeyse hergun 1,2 bardak yesil caydan asla vazgecmedim.
Bir kac gun ust uste cok yemissem bir kac gun diyet modunda gezdim
Birde beyaz ekmek hala hic yemiyorum ama bazen cavdar kepek abartarak yedim mesela
Boyle iste umarim isinize yarar onerilerim

Teşekkür ederiz, katkılarından dolayı..
Dilerim sen de kalan 10 kilonu bir an önce ve tabii sağlıkla verirsin..

Biz buradayız, bekleriz..

selam arkadaşlar

dün akşam 50 dk oryantal yaptım :) bugün de yeme konusunda güzel gidiyorum.
bu cuma iyi bir sonuç istiyoruuuuuuuummmmmm

Eeeee neden kimse bugün bildirim yapmamış :44:

Ne sallamışım yahu

Maalesef başaramadım ben , mezun olduktan sonra miktarını dile getirmeyeyim ama epey kilo aldım

Harcadığım zaman , emek ; kazandığım moral , heves ...hepsi 5 ayda bitti gitti

Yeni mezun olan arkadaşlar , size sesleniyorum !

Lütfen ama lütfen , bir kaç gün salayıım nasıl olsa toparlarım diye düşünmeyin .Hayat elbette diyet modunda geçmez ama sağlıklı beslenerek ve spor yaparak çok güzel geçer.
Bunu yaşamınıza oturtmaya çalışın .
Ben beceremedim :26:

Aralık ayında tekrar takıma geri döneceğim .

canım benim seni biz cok seviyoruz biraz tontiklestin o kadar olsun sen verirsin güveniyoruz sana :)

merhaba mezun olan hanımlar bende yaklasık 1 ay önce 4. takımdan mezun oldum
kilomu hala koruyorum hatta veriyorumda
takımıma katıldıgımda 80 kilo civarlarındaydım su anda 52 kiloyum yepyeni bir insan oldum
ilk başta takım kaptanıma arkadaslarıma cok teşekkür ederim cok güzel günler gecirdik beraber
8 aydır diyet yapıyorum ve haftanın hergünü spor salonuna gidiyorum .spor benim için artık bir yasam tarzı oldu olmazsa olmaz yani :)
umarım herkes kilosunu korumayı başarır . :)

Son düzenleme:
bugün çok yoğun bir gün geçirdim o yüzden bu saate kaldı bildirim. kilo az olsa koşa koşa gelirdim sabah sabah
2 gün önce 63,3 gösterdi tartı oh dedim aslında abartmadımda ama ne oldu anlamadım, çok üüzgünüüümmmm

geçen hafta 63,8
bu sabah 64,1

hesap verme günü geldi çattı...
10 gün once 53.3 müşüm.ve bu Sabah ki tartı sonucum 55.7. 10 günde 2, 5 kilo almışım.
günah çıkarma günü dedikya, hesabımızı vereceğiz...
1. neden tabiiki de regl aç gözlülüğüm.
aslında geri dönüp şu kilo koruma macerama bakınca; fark ettim ki benim aylarımın 8-10 günü regl öncesi - esnasında gözümü bir türlü doyuramayarak irade savaşlarından yenik çıkıp; geri kalan 20 günde enkaz kaldırma çalışmalarıyla geçmiş.hep 2-3 kilo civarında almış ve sonar hırs yapıp bunu vermişim ve bir şekilde kilo korumaya çalışmışım...
demek oluyor ki benim hayatım heeeeeeeeppppp diyet modunda geçecek; saldığım anda başa dönüyorum...
33 yaşındayım ve hayatım hep böyle geçti.
hep 54- 55 kiloya indim ama birkaç ay içinde 59_ 60 olup kendime koyduğum 60 sınırını geçmeme kuralıyla sınırda yaşadım hep. ve hayatımda ilk defe bu kadar uzun sure bu kadar zayıf kalmayı başardım....
her giydiğinin yakışmasının dayanılmaz hafifliğini yaşadım bir kez ; artık kendimi bu mutluluktan mahrum edemem...(ilk defa 36 beden giyiyorum.ve bunun içinde bile hiçte öyle çöp gibi değilim.gayet etli butlu duruyorum)

2. kilo alma nedenimi yazmayacaktım ( yazmaya utanıyorum ) günah çıkarmışken tam olsun...

yarın oruca başlayacağım ve nasılsa oruç tutacağım diye sevgili beynim öyle bir kıtlık psikolojisine girdi ki; markette gözüm neyde kaldıysa aldım (alt tarafı çifte kavrulmuş petibör ve 1 hafta sonrada burçak bisküvi. bunları 3-4 ayda bir kez ancak yiyorum . onuda çocuklarımla ve eşimle paylaşıyoruz.toplasan 5-6 tane yemişimdir.meyveleri bile korka korka, yarım yarım yiyorum.ama vücudum hemen yağ olarak depoluyor işte... işim çok zor bu yüzden . yemeden duramıyorum.sporla yakmayınca da hoooooop gelsin kilolar....
yıllarca hep aynı kısır döngünün içinde sıkışıp kaldım...
normalde pazrtesi tartılıyorum ama bugün buraya yazıp haftasonu kendime çekidüzen verme kararı aldım.kendimi tamamen serbest bırakınca ipin ucunu iyice kaçırıyorum.serbest bırakıp cips yemem, kola içmem, çikolata paketine abanmam,patates kızartması ömrü hayatımda 10 kere ancak yemişimdir.( o da hamileliklerimde ).
yani ben sağlılkı beslenerek kilo alıyorum...
tabiiki sağlıklı besinleri fazla fazla yediğim için.... porsiyon küçültmeyi bir türlü başaramadığım için... küçük porsiyonlarla doymadığım için.. ve çoğu zaman evde benden başka kimse yemiyor diyerek salata yapmaya üşendiğim, hazır ne yemek varsa 1 tabak fazladan yediğim için...

UZUN LAFIN KISASI PAZARTESİ HAFİFLEMİŞ OLACAĞIM ....

Dün yoğunluktan iki satır yazmak için bile gelemedim kızlar..

Söz vermiştim; 58,3 olacaktım..
Olmadı...

Kilom 58,6
Geçen Cuma 59,2 kiloydum.

600 gr. göndermişim..

Cezaları alayım..

Ceza verirken, 4 ay önceki hedef kilomdan sadece 600 gr yukarıda olduğumu da göz ardı etmeyin lütfen..

Ausencia yalnız değilsin..
Ben de ilk kilo verişimde becerememiştim kilomu korumayı..
ve zaten handikap hep böyle başlıyor.. Biraz nefes alayım, diye kandırıyor insan önce..
Sonra aman çok az aldım veririm hemen diye sallamaya geçiyor..
Sonra bi'de bakmışsın ki... kilolar patır patır üst üste yığılmaya başlamış..

Bu olayı bir kez yaşayınca ders oldu bana.. Bu sefer almamak için debeleniyorum..

2 günde ne oldu da 63,3 den 64,1 e yükseldi kilo.. Ödem olmalı, diye düşünüyorum..
Moral bozacak bir durum yok bence.. Belli ki geçici bir şey..
Haftaya iyi kilolarda görüşmek üzere arkadaşım..

Şu söze bayıldım:
"her giydiğinin yakışmasının dayanılmaz hafifliğini yaşadım bir kez ; artık kendimi bu mutluluktan mahrum edemem..."

Hedef kiloma inerken bollaşmaya başlayan ve derken zamanla birlikte artık asla giyilemeyecek kıvama gelen bütün kıyafetlerimden kurtuldum.. Bütün gardrop yenilendi.. (tabii bu sözümü ciddiye almayın çok.. giyim tarzı kot-postal olan birinin gradrobu ne olursa o)
Neyse..
Şimdi kilo alırsam giyebileceğim bir tane bile kıyafet yok..

Ve bu bence çok güzel bir fren sistemi..

Gardrobu, hep istediğin ama giyemediğin kıyafetlerle dolduruyorsun.. ve onların sana yakıştığı günlerin keyfini sürüyorsun..
Sevdiğin bir yemeği yemenin verdiği mutluluk 10 dakika sürüyor..
Ama sevdiğin bir kıyafetin mutluluğu gün boyu..
Güzel duygu!

Pazartesi daha hafiflemiş olarak görüşmek üzere..

dün seni bayağı merak ettim. burayı hiç ihmal etmiyordun normalde.
neyse 600 gr gitmesine sevindim.
Herhalde hayatımda ilk defa başıma geldi bir Cuma günü KK ya girip de kilo bildirmemek..
Kafa nasıl dağıldıysa artık..

Teşekkürler..

Sen de hafifleyerek, Pazartesi günü beni sevindir, ödeşelim!..

..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…