Kilomuzu Koruyoruz!

57 hedefimdi. 56,7 ile mezun olmuştum.. Sanırım mayıs haziran gibiydi...

teşekkür ederim canım şuan üst solunum yolu enf geçiriyorum o geçsin devam etcem inş. korumaya

teşekkür ederim canım şuan üst solunum yolu enf geçiriyorum o geçsin devam etcem inş. korumaya
geçmiş olsun güzelim, yanlış bilmiyosam hemşireydin sana bakmıyolar mı hastanede dövelim biz onlarıııı

evet haftaya 58 li rakamlar görelim senden canımcım

çok ilginç bir tespit, şaşırdım:44:

bu sözünü not alıyoruuuuuzzzzz :))) ve hatta ben de hemen sana katılayım bu hafta 3 gün de benden gelsin spor bakalım :)))

bende hemen yapayım bildirimi bayramdan önce mezun olduğum hafta 59 tum

bu hafta:59.6 yım
600 gr fena değil canım bayram için bu hafta verirsin

çok ilginç ben de hergün tartılıyorum bu kadar büyük farklar olmuyo ama şu bir gerçek ki 300-500 gr hatta 1 kilo için bile moral bozmaya gerek yok, hemen telafisine bakmak gerek

teşekkür ederim canım haftaya kilo vermiş olmayı diliyorum

3 gün spor tamam da.. en azından her gün mekik de çek..

Excel.. yani nasıl anlatayım.. Anlatmaya çalışayım.. Hepsini excelde yapıyorum. Tablo bittikten sonra renklendirme için sağ tuşu tıklayıp hücre biçimlendire girip renk/dolgu vs. ayarlıyorum.
Resim ekleyeceksem de ekle bölümünden küçük resim ekleyi seçip istediğim şekli bulduktan sonra tıklayınca zaten sayfaya düşüyor.. Onu da tabloya sürüklüyorum..
Anlatmak zor.. Gösterilse bir dakikalık şey..

Sonra da herşey bitince.. Fn ve prtSc tuşuna birlikte basıp Paint dosyasına taşıyorum. Orada kırpıyorum, boyut ayarlıyorum.. Sonra da herhangi bir upload sitesine yüklüyorum.. Böyle yani..

Ben de merak ettim bunu dedim ya.. Yani daha genel bir şey demiş olsan tamam.. Karbonhidrat yiyince desen anlayacam ama neden illaki makarna..
Bir de kepekli makarna dener misin lütfen? Bakalım nasıl olacak durum.. Benim en sevdiğim kepekli makarna Nuhun ki.. Spagetthi formunda olan..
Geçmiş olsun tatlım.. KIsa sürede iyileşirsin umarım..
toprakscım ben de böyle düşünüyorum..
Yani kilo alınması karalar bağlamayı gerektirmiyor.. Dediğin gibi hemen, yerleşmesine izin vermeden telafisine bakarsak hiç sorun olmuyor..

Ben bu şekilde Hazirandan bu yana koruyorum kilomu.. Yani bazen insanın canı sıkkın oluyor ya da benim gibi sıklıkla öfkeli!... bir anlık gaflet ve delaletle yemeğe sardırabiliyor.. Bunlar önemli değil.. İnsanız neticede.. programlanmış canlılar değiliz..

Bak yine duygularımın alt üst olduğu bir sabahtan azılarım kontrolde çıkıyor.. Toparlıyorum.. Konu neydi?

Hah.. alsak da hemen verme yoluna bakalım.. Çok uzamasın ki bu süreç kilo yerleşmesin yerine..

Kepekli makarna hiç aklıma gelmemişti, evet bir de bunu deneyeyim bakalım nasıl bir sonuç alacağım. En kısa zamanda deneyip paylaşacağım ..

selamlar hanımlar,

bu sabah tartılamadım ve dün oğlumun doğum günüydü, gündüz pek kaçırmadım ama gece biraz tozutmuş olabilirim:18:
yarın sabah göreceğim sonuçlarını (( bu akşam spor yapabilirsem süper olur

kepekli makarnanın tadını da çok severim ayrıca, yoğurtla denemeni tavsiye ederim

Doğum günü kutlu olsun oğlunun, nice yaşlara.
Aldığımız kilolar böyle güzel günlerden olsun yeter ki, 1-2 gün dikkat eder hallederiz.

Yoğurt vazgeçilmezim zaten her öğünde, utanmasam yoğurt çorbasıyla bile tüketeceğim.

evet canım hemşireyim daha doğrusu öğrenciyim bakıyorlar ama geçmedi bi türlü dinleniyorum iyi besleniyorum ama bilemedim ya hala hasta gibiyim bide regl oldum ağrım var sınavlarım var ödevlerim var :2: ama kilomu korumak istiyorum su hastalık geçsin haftada 3 gün spora başlıcam

Sağlıklı ve uzun yıllar dilerim oğluna, hep beraber!

Ben de domates sosu koyuyorum tencereye.. Bütün sevdiğim baharatları ekliyorum.. Sonra haşladığım kepekli makarnayı buluyoryum sosa.. Ama vıcık vıcık olacak.. Yanında da yeşile vur kendini gitsin...

nye insan kilo vermeye karar verdiğinde tüm kilo aldırıcı şeyler üst üste gelir?

neden? neden nedeeeeeeeeeeeeen??

10 gündür bugün değil yarın diyorum...

bak topik, 30 dk dır spor yapıyorum yediğim kekin 1 dilimi anca eridi..

canım aynen tam diyorum bugün çok güzel beslencem sabah çok güzel oluyo akşam mutlaka eve yenmicek bişiler geliyooo bence kkasıtlı yapıyorlar

çok teşekkür ederim canım

ben de bir türlü başlayamadım spora

canım teşekkür ederim

arkadaşlar yeni katıldım site hakkında pek bilgim yok şu kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını yazabilirmisiniz teşekkürler

Kumbaramda 2 kilo vardı.. 1,2 kilosunu harcadım kızlar..

Yani maalesef 59,2 kiloyum.

Geçen Cuma 58,9 kiloydum, vereceğime üstüne 300 gr daha eklemiş durumdayım.

Nedeni belli.. Çünkü size söz vermemişim..

Tamam! Sadede geliyorum.. Haftaya Cuma yani 8 Kasım tarihinde, bu vakitlerde buraya 58,3 kilo olduğumu yazacam! Söz!

üzülme püsküütcüm hemen verebilirsin biliyorsunnn

geçen hafta 64,5
bu sabah 63,8

fark 700 gr

aslında bir ara tartı 63,5 görmüştü ama şımardım sanırım ( bir de haretketli bir hafta geçirdim özellikle cumhuriyet bayramında tüm gün yürüyüş ve ayaktaydım, kızımı uyuturken de kucağımda hareketli müzik çalıp dans ettim onunla ama özel bir spor yapamadım.

önümüzdeki hafta 63 kilonun başlarında olmayı umut ediyorum :)))

ooooooooo, 2 kişilik topiğimiz bayağı kalabalıklaşmış.yeni gelenler hoşgeldiler...
benim internet bağlantımda sorun vardı,buralara gelemedim.
diyetim güzel gidiyor ama yine sporu saldım.
kadınlar kulubü spor konusunda da çok güzel motive ediyordu .
jıllıan shared level 3 ün sonuncu gününü yapmadım. üşendim.zaten bazen ara versemde toplamda 10 kereden fazla yapmıştım.( diye kendimi bir güzel rahatlatmadan durmadım bu arada.... gerçekten fazla fazla yaptım ama...)
bu arada Muharrem orucuna başladım.bugün 4.günüm. Toplamda 15 gün tutacağım. bu sürede ağır spor yapamam, fırsat buldukça yürüyeceğim.lessli olabilir mesela. sporu bırakmamam lazım.
kilo konusuna gelirsek. güncel kilom 53.3. çizelgeme inmeyi başardım sonunda. inşallah ömür boyu koruyacağım...Allah sağlık sıhhat versin herşeyden once...

üzülme püsküütcüm hemen verebilirsin biliyorsunnn
Tatlım teşekkür ederim moral desteğin için..

geçen hafta 59.600

bu hafta 59.100

fark 500 gr

Bravo!

Bir bravo da sana toprakscım!
Böyle senede bir gün değil de, keşke her ay kutlasak Cumhuriyet bayramını! Ne güzeldi!
Sana da bravo! Sonunda istediğin oldu.. Söz vermiştin tuttun, ne güzel..
Allah kabul etsin şimdiden..

Bu durumda... Topiğin yüz karası benim bu hafta!
Bak çok fena oldum şimdi.. Hiç yakıştıramadım kendime bu durumu.. :18:

Bu durumda... Topiğin yüz karası benim bu hafta!
Bak çok fena oldum şimdi.. Hiç yakıştıramadım kendime bu durumu.. :18:[/QUOTE]

canım arada oluyor böyle. 500 -600 gr vermek gerçekten daha zormuş. haftaya sende vermiş olacaksın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…