Kaçla mezun olmuştun sen chentiq cim ?
Tamam o zaman püsküüt' cüm ben hedefinin 60 olduğunu bilmiyordum. O zaman şuan süper bir durumdasın. Ama hani 58 e yaklaşsan hiçte fena olmaz diye düşünüyorum.
Tatlım sahiden de rahatlatma amaçlı değildi yazdıklarım..
Benim hedefim zaten 60 kilo olmaktı.
Kilo alınca moralim bozulmasın, rahat olayım diye 58 e çekmiştim sonra..
Yani olur da ileride bir gün 60 kilonun üzerine çıkıp rahat laflar edersem o zaman kulağımı çekersin..
Sadece şöyle bir durum var.. 58,5 ve altında daha rahat oluyorum çünkü dar cici pantolonlarım var.. Onların içinde daha rahat oluyorum o zaman..
Her gün tartılınca oynamaları fark ediyoruz işte böyle..
Makarnadan 1-2 gün sonra tartılsan belki de kilondaki artışı görmeyeceksin bile..
Bu konu bir tarafa enteresan geldi durum.. Yani karbonhidratı mı tolere edemiyorsun diyeceğim o da manasız olacak.. Neticede fast food bile yemişsin, ama dengelemişsin.. Dedim ya, enteresan.. :44:
Arada bayram geçmiş, 600 gr hediye bırakmış.. Taze mezuniyet üstüne bayram molasını düşününce bana çok gelmedi bu artış tatlım..
Sen yeter ki kilonu koruma isteğini bırakma.. Yükselince vur kafasına insin aşağıya!
geçmiş olsun güzelim, yanlış bilmiyosam hemşireydin sana bakmıyolar mı hastanede dövelim biz onlarııııteşekkür ederim canım şuan üst solunum yolu enf geçiriyorum o geçsin devam etcem inş. korumaya
evet haftaya 58 li rakamlar görelim senden canımcımmezuniyetin hayırlı olsun topraks. bayram da kilo almama olayını tebrik ederim ben 2 kilo aldım.. Ama şu salınım olayı rahatlattı. Belki ben de almamışımdır.
gene de önümüzdeki cumaya en azından 59 üstüne çıkmamaya azmedeyim bari.. yoksa benim gidişat yaş..
çok ilginç bir tespit, şaşırdım:44:Kilo verirken de sürekli denemedim kendimi bu konuda, makarna yediğimde mutlaka ciddi anlamda fazla çıkıyorum, burger menüleri malum nasıl kalorili, onlardan yediğimde diğer öğünlerime dikkat edersem + çıkmıyorum genelde yada 100 gram 200 gram ama makarna da diğer öğünlerime ne kadar dikkat etsem de ciddi anlamda artıları görüyorum ve nedenini çok merak ediyorum ..
bu sözünü not alıyoruuuuuzzzzz :))) ve hatta ben de hemen sana katılayım bu hafta 3 gün de benden gelsin spor bakalım :)))Tartıldım vee...
59,3 kiloyumkiloyu korumak vermekten çok daha zor.. ölçüler aldı başını gitti.. ama bu hafta için söz, 3 gün spor yapiciiiiiiim....
Bir de, püsküütcüm excel tablolarının kenarlarındaki süslemeleri nasıl yaptığını söyler misin, kendime motive edici tablolar hazırlamak istiyorum da
600 gr fena değil canım bayram için bu hafta verirsinbende hemen yapayım bildirimi bayramdan önce mezun olduğum hafta 59 tum
bu hafta:59.6 yım
çok ilginç ben de hergün tartılıyorum bu kadar büyük farklar olmuyo ama şu bir gerçek ki 300-500 gr hatta 1 kilo için bile moral bozmaya gerek yok, hemen telafisine bakmak gerekGeçen Cuma... 58,7
Bugün.... 58,9
Hafta içinde 59 un üstüne çıkmıştım, en azından onu toparladım.. Fena değil hani..
Tabii şekil olarak baktığımızda mezuniyet kilom olan 58 in 900 gram üstündeyim.. Ama zaten benim 2 kiloluk hareket alanım var..
Ve size çok güzel bir bilgi vereceğim şimdi:
Bu hafta eşimden rica ettim. O da benimle birlikte her gün tartıldı
Sıkı durun! Adamın kilosu 81,4 ile 83,1 arasında oynadı.. Salınım aralığı 1,7 kilo!
Yani demek ki; günlük tartılınca kilodaki bu oynamaların farkına varmış oluyoruz.. Demek ki normal böyle olması.. Bir gün yediğin diğer günle tutmadığı için kilon da değişebiliyor.. Önemli olan bu aralıkların dışına çıkmamak. 1,7-2 kilo salınım olabilir demek ki.. Eşim neticede hayatında diyet yapmaz. Ne abartır, ne aç kalır.. Ona rağmen kilo bu kadar oynayabiliyorsa biz 200-500 gr oynadı diye kafayı yemeyelim bence!
teşekkür ederim canımBana iyi geliyor aynı alışkanlığı devam ettirmek..Gerçi bu hafta bi'şey beceremedim ama..
:118:
Ne güzel olur sen de gelsen..
Senin bilgilerinden faydalanırız bizler de..
Hayranlıkla izliyorum seni.. İkinci doğum ve kısa sürede yine fitsin!
Kısa sürede burada olacağına yürekten inanıyorum..
Bravo!!!
3 gün spor tamam da.. en azından her gün mekik de çek..Tartıldım vee...
59,3 kiloyumkiloyu korumak vermekten çok daha zor.. ölçüler aldı başını gitti.. ama bu hafta için söz, 3 gün spor yapiciiiiiiim....
Bir de, püsküütcüm excel tablolarının kenarlarındaki süslemeleri nasıl yaptığını söyler misin, kendime motive edici tablolar hazırlamak istiyorum da
Ben de merak ettim bunu dedim ya.. Yani daha genel bir şey demiş olsan tamam.. Karbonhidrat yiyince desen anlayacam ama neden illaki makarna..Kilo verirken de sürekli denemedim kendimi bu konuda, makarna yediğimde mutlaka ciddi anlamda fazla çıkıyorum, burger menüleri malum nasıl kalorili, onlardan yediğimde diğer öğünlerime dikkat edersem + çıkmıyorum genelde yada 100 gram 200 gram ama makarna da diğer öğünlerime ne kadar dikkat etsem de ciddi anlamda artıları görüyorum ve nedenini çok merak ediyorum ..
Geçmiş olsun tatlım.. KIsa sürede iyileşirsin umarım..teşekkür ederim canım şuan üst solunum yolu enf geçiriyorum o geçsin devam etcem inş. korumaya
toprakscım ben de böyle düşünüyorum..geçmiş olsun güzelim, yanlış bilmiyosam hemşireydin sana bakmıyolar mı hastanede dövelim biz onlarıııı
evet haftaya 58 li rakamlar görelim senden canımcım
çok ilginç bir tespit, şaşırdım:44:
bu sözünü not alıyoruuuuuzzzzz :))) ve hatta ben de hemen sana katılayım bu hafta 3 gün de benden gelsin spor bakalım :)))
600 gr fena değil canım bayram için bu hafta verirsin
çok ilginç ben de hergün tartılıyorum bu kadar büyük farklar olmuyo ama şu bir gerçek ki 300-500 gr hatta 1 kilo için bile moral bozmaya gerek yok, hemen telafisine bakmak gerek
teşekkür ederim canımhaftaya kilo vermiş olmayı diliyorum
3 gün spor tamam da.. en azından her gün mekik de çek..
Excel.. yani nasıl anlatayım.. Anlatmaya çalışayım.. Hepsini excelde yapıyorum. Tablo bittikten sonra renklendirme için sağ tuşu tıklayıp hücre biçimlendire girip renk/dolgu vs. ayarlıyorum.
Resim ekleyeceksem de ekle bölümünden küçük resim ekleyi seçip istediğim şekli bulduktan sonra tıklayınca zaten sayfaya düşüyor.. Onu da tabloya sürüklüyorum..
Anlatmak zor.. Gösterilse bir dakikalık şey..
Sonra da herşey bitince.. Fn ve prtSc tuşuna birlikte basıp Paint dosyasına taşıyorum. Orada kırpıyorum, boyut ayarlıyorum.. Sonra da herhangi bir upload sitesine yüklüyorum.. Böyle yani..
Ben de merak ettim bunu dedim ya.. Yani daha genel bir şey demiş olsan tamam.. Karbonhidrat yiyince desen anlayacam ama neden illaki makarna..
Bir de kepekli makarna dener misin lütfen? Bakalım nasıl olacak durum.. Benim en sevdiğim kepekli makarna Nuhun ki.. Spagetthi formunda olan..
Geçmiş olsun tatlım.. KIsa sürede iyileşirsin umarım..
toprakscım ben de böyle düşünüyorum..
Yani kilo alınması karalar bağlamayı gerektirmiyor.. Dediğin gibi hemen, yerleşmesine izin vermeden telafisine bakarsak hiç sorun olmuyor..
Ben bu şekilde Hazirandan bu yana koruyorum kilomu.. Yani bazen insanın canı sıkkın oluyor ya da benim gibi sıklıkla öfkeli!... bir anlık gaflet ve delaletle yemeğe sardırabiliyor.. Bunlar önemli değil.. İnsanız neticede.. programlanmış canlılar değiliz..
Bak yine duygularımın alt üst olduğu bir sabahtan azılarım kontrolde çıkıyor.. Toparlıyorum.. Konu neydi?
Hah.. alsak da hemen verme yoluna bakalım.. Çok uzamasın ki bu süreç kilo yerleşmesin yerine..
selamlar hanımlar,
bu sabah tartılamadım ve dün oğlumun doğum günüydü, gündüz pek kaçırmadım ama gece biraz tozutmuş olabilirim:18:
yarın sabah göreceğim sonuçlarını(( bu akşam spor yapabilirsem süper olur
kepekli makarnanın tadını da çok severim ayrıca, yoğurtla denemeni tavsiye ederim
geçmiş olsun güzelim, yanlış bilmiyosam hemşireydin sana bakmıyolar mı hastanede dövelim biz onlarıııı
evet haftaya 58 li rakamlar görelim senden canımcım
çok ilginç bir tespit, şaşırdım:44:
bu sözünü not alıyoruuuuuzzzzz :))) ve hatta ben de hemen sana katılayım bu hafta 3 gün de benden gelsin spor bakalım :)))
600 gr fena değil canım bayram için bu hafta verirsin
çok ilginç ben de hergün tartılıyorum bu kadar büyük farklar olmuyo ama şu bir gerçek ki 300-500 gr hatta 1 kilo için bile moral bozmaya gerek yok, hemen telafisine bakmak gerek
teşekkür ederim canımhaftaya kilo vermiş olmayı diliyorum
selamlar hanımlar,
bu sabah tartılamadım ve dün oğlumun doğum günüydü, gündüz pek kaçırmadım ama gece biraz tozutmuş olabilirim:18:
yarın sabah göreceğim sonuçlarını(( bu akşam spor yapabilirsem süper olur
kepekli makarnanın tadını da çok severim ayrıca, yoğurtla denemeni tavsiye ederim
nye insan kilo vermeye karar verdiğinde tüm kilo aldırıcı şeyler üst üste gelir?
neden? neden nedeeeeeeeeeeeeen??
10 gündür bugün değil yarın diyorum...
bak topik, 30 dk dır spor yapıyorum yediğim kekin 1 dilimi anca eridi..
Doğum günü kutlu olsun oğlunun, nice yaşlara.
Aldığımız kilolar böyle güzel günlerden olsun yeter ki, 1-2 gün dikkat eder hallederiz.
Yoğurt vazgeçilmezim zaten her öğünde, utanmasam yoğurt çorbasıyla bile tüketeceğim.
ben de bir türlü başlayamadım sporaevet canım hemşireyim daha doğrusu öğrenciyim bakıyorlar ama geçmedi bi türlü dinleniyorum iyi besleniyorum ama bilemedim ya hala hasta gibiyim bide regl oldum ağrım var sınavlarım var ödevlerim var :2: ama kilomu korumak istiyorum su hastalık geçsin haftada 3 gün spora başlıcam
canım teşekkür ederimSağlıklı ve uzun yıllar dilerim oğluna, hep beraber!
Ben de domates sosu koyuyorum tencereye.. Bütün sevdiğim baharatları ekliyorum.. Sonra haşladığım kepekli makarnayı buluyoryum sosa.. Ama vıcık vıcık olacak.. Yanında da yeşile vur kendini gitsin...
nye insan kilo vermeye karar verdiğinde tüm kilo aldırıcı şeyler üst üste gelir?
neden? neden nedeeeeeeeeeeeeen??
10 gündür bugün değil yarın diyorum...
bak topik, 30 dk dır spor yapıyorum yediğim kekin 1 dilimi anca eridi..
Kumbaramda 2 kilo vardı.. 1,2 kilosunu harcadım kızlar..
Yani maalesef 59,2 kiloyum.
Geçen Cuma 58,9 kiloydum, vereceğime üstüne 300 gr daha eklemiş durumdayım.
Nedeni belli.. Çünkü size söz vermemişim..
Tamam! Sadede geliyorum.. Haftaya Cuma yani 8 Kasım tarihinde, bu vakitlerde buraya 58,3 kilo olduğumu yazacam! Söz!
Tatlım teşekkür ederim moral desteğin için..üzülme püsküütcüm hemen verebilirsin biliyorsunnn
Bravo!
geçen hafta 59.600
bu hafta 59.100
fark 500 gr
Bir bravo da sana toprakscım!geçen hafta 64,5
bu sabah 63,8
fark 700 gr
aslında bir ara tartı 63,5 görmüştü ama şımardım sanırım( bir de haretketli bir hafta geçirdim özellikle cumhuriyet bayramında tüm gün yürüyüş ve ayaktaydım, kızımı uyuturken de kucağımda hareketli müzik çalıp dans ettim onunla ama özel bir spor yapamadım.
önümüzdeki hafta 63 kilonun başlarında olmayı umut ediyorum :)))
Sana da bravo!ooooooooo, 2 kişilik topiğimiz bayağı kalabalıklaşmış.yeni gelenler hoşgeldiler...
benim internet bağlantımda sorun vardı,buralara gelemedim.
diyetim güzel gidiyor ama yine sporu saldım.
kadınlar kulubü spor konusunda da çok güzel motive ediyordu .
jıllıan shared level 3 ün sonuncu gününü yapmadım. üşendim.zaten bazen ara versemde toplamda 10 kereden fazla yapmıştım.( diye kendimi bir güzel rahatlatmadan durmadım bu arada.... gerçekten fazla fazla yaptım ama...)
bu arada Muharrem orucuna başladım.bugün 4.günüm. Toplamda 15 gün tutacağım. bu sürede ağır spor yapamam, fırsat buldukça yürüyeceğim.lessli olabilir mesela. sporu bırakmamam lazım.
kilo konusuna gelirsek. güncel kilom 53.3. çizelgeme inmeyi başardım sonunda. inşallah ömür boyu koruyacağım...Allah sağlık sıhhat versin herşeyden once...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?