Ya canım çok iyi gidiyodum ama 4 gün önce mens dönemine girmem gerekiyodu ama hala olamadım ve şiştim de şiştim. Bir de bu yeme ve tatlı isteğime bir yere kadar karşı koyabildimnormalde çoktan olmuş bitirmiştim ama böyle uzun sürünce dün bugün bira cozuttum ve hala da cozutmak istiyorum. Sürekli bişiler yiyesim bar. Bu durumu en iyi sen anlarsın işte:) şimdi acaba yatsam uyusam mı diyorum sırf yeni bişiler yememek için:) sabah 60.3 çıktım yine yarına daha da fazla çıkacağım kesin...
evet canım bu durumu en iyi ben anlarım.pisboğazım derdim hep ama normal günlerde sebze yerken bile mutlu olan ben mens dönemde karbonhidrat tüketmeyince iyice asabileşiyoruım.bunun çözümü yok bence yaaaaa. vücut ihtiyaç duyuyor, karşı koymak mümkün olmuyor.yediğini bir şekilde aktivite yaparak yakacaksın.yapamadıysan benim gibi 10 günde 2-3 kilo alıp geri kalan 20 günde verecek; aylarını ve hatta ömrünü böyle geçirecek, bir şekilde formunu koruyacaksın. İpleri hep sıkı tutacaksın;başka yolu yok bu işin...
Ayy ama öyle çok yorucu yasürekli kontrol... Yani en azından bi 3-4 ay diyet miyet düşünmeden yaşayabileyim istiyorum:) gerçi gerçekten çok iyi gidiyodum... Baya dengeli besleniyodum ve 1400 kaloriye yakın almama rağmen çok güzel kilo veriyodum ama işte tüm dengemi bozdu bu olay. 2 aydır aderlerin düzensizleşti. Hep 28 günde bir olurdum. Bir gün şaşmazdı. Geçen ay 8 gün bu ay da 4. Günümdetim gecikmenin. Stres çok etkiliyo
1.70 tatlım..
Boyun kaçtı aceba? :)
Açlık krizi dönemlerinde çeşit çeşit bitki çayları fena gelmiyor hani..Ya canım çok iyi gidiyodum ama 4 gün önce mens dönemine girmem gerekiyodu ama hala olamadım ve şiştim de şiştim. Bir de bu yeme ve tatlı isteğime bir yere kadar karşı koyabildimnormalde çoktan olmuş bitirmiştim ama böyle uzun sürünce dün bugün bira cozuttum ve hala da cozutmak istiyorum. Sürekli bişiler yiyesim bar. Bu durumu en iyi sen anlarsın işte:) şimdi acaba yatsam uyusam mı diyorum sırf yeni bişiler yememek için:) sabah 60.3 çıktım yine yarına daha da fazla çıkacağım kesin...
Çok sevdim bu mesajdaki enerjiyi!54.00
sanırım benim kilom 54 de sabitlenecek. 52 - 53 e sabitlemeyi başarabilseydim; 55 üst limitimi korumam daha kolay olacaktı ama napalım. bu yemeye bu kilo çok iyi bence.52 yi yıllardır / asırlardır hiiiiiiiçççç görmedim. 53 ü de geçen yılki diyet maceram sırsında arada görmüşlüğüm var; 6 - 7 aydırda sabitlemek için uğraşıyorum işte....
ben karbonhidrat, hamur falan tüketmeyince resmen mutsuz oluyorum. vücudum illaki o lezzetleri istiyor.Hem canımın istediklerini kontrollü bir şekilde yemek, hem kilo korumak mümkünmüş demekki... yıllar sonar da olsa bunu başarmak güzel.
çok motive gördüm kendimi :)))))
Tuzsuz kabak çekirdeği ve beyaz leblebi..kızlar birde size bir sorum olacak.çayın yanında ( çayı boş içemiyorum maalesef ) atıştırmalık, en az kalorili olacak şekilde ne tüketiyorsunuz,örnek verebilirmisiniz?
ben son günlerde patlamış mısıra fena dadandım. az yağlı ve sıfır Tuzla yapıyorum ama diyetisyenler 1 su bardağı patlamış mısıra izin veriyor. ben 3- 4 bardak yemeden kanmıyorum... kuruyemiş gsi düşük ama çok yağlı.onda da kendimi durduramıyorum.aklımada daha masum şey gelmiyor...
54.2 kg.
geçen haftadan 200 gr fazla, görünüşte böyle ama....
geçen cuma sağlık ocağına kan vermeye gittim ve orada tartıldım.oradaki tartıya gore 55.5 im. yazınki kiloma gore 2 kilo fazla.
yeni bir hafta, yeni bir ay başaldı.kendime hayatın her alanında yeni bir sürü hedefler belirledim.
acayip hırs yaptım. 2014 te 53 kilo olacağım...
haftada 400- 500 gr versem yeter. sporsuz zor olacak ama yağmur çamur demeden öğlenleri 1 saat yürüyeceğim....
eve girdikten sonar çocuklardan başımı kurtaramıyorum.
herkese yılın son ayının sağlık,huzur ve bereket getirmesini diliyorum. yılbaşı dileği gibi oldu ama yeni yıla bu morale girersek sonrasıda güzel gelir bence........
bir iş nasıl başlarsa öyle biter....
benim yaşadıklarımdan öğrendiğim bir hayat dersi bu....
benim içimi şimdiden yeni yıl heyecanı kaplamaya başladı....
çünkü hayatımda çok önemli değişiklikler yapmak istiyorum ve bu enerjiyi artık, nihayet, sonunda kendimde görebiliyorum...
bu düşünce bile; beni son günlerde kuş gibi hafifletmeye yetiyor :))))))
gelsin artık 2014....
giden gitsin....
hayat devam ediyor ve edecek....
her şey çok daha güzel olacak.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?