Kilomuzu Koruyoruz!

evet canım bu durumu en iyi ben anlarım.pisboğazım derdim hep ama normal günlerde sebze yerken bile mutlu olan ben mens dönemde karbonhidrat tüketmeyince iyice asabileşiyoruım.bunun çözümü yok bence yaaaaa. vücut ihtiyaç duyuyor, karşı koymak mümkün olmuyor.yediğini bir şekilde aktivite yaparak yakacaksın.yapamadıysan benim gibi 10 günde 2-3 kilo alıp geri kalan 20 günde verecek; aylarını ve hatta ömrünü böyle geçirecek, bir şekilde formunu koruyacaksın. İpleri hep sıkı tutacaksın;başka yolu yok bu işin...

Ayy ama öyle çok yorucu ya sürekli kontrol... Yani en azından bi 3-4 ay diyet miyet düşünmeden yaşayabileyim istiyorum:) gerçi gerçekten çok iyi gidiyodum... Baya dengeli besleniyodum ve 1400 kaloriye yakın almama rağmen çok güzel kilo veriyodum ama işte tüm dengemi bozdu bu olay. 2 aydır aderlerin düzensizleşti. Hep 28 günde bir olurdum. Bir gün şaşmazdı. Geçen ay 8 gün bu ay da 4. Günümdetim gecikmenin. Stres çok etkiliyo

yapacak birşey yok,en büyük derdimiz bir kaç kilo fazlalığımız olsunda ... alırız veririz, o kadar önemli değil...stress kesinlikle hormonal düzenimizi bozuyor...

Boyun kaçtı aceba? :)
1.70 tatlım..

Açlık krizi dönemlerinde çeşit çeşit bitki çayları fena gelmiyor hani..

kilonuzu korumak isterseniz bir öğün 230 kalori değerinde 110 trilyon hücrenizi tek tek besleyecek herbalife şeykini deneyin.hücreleriniz beslensin.kilonuzu kontrol edin

54.00

sanırım benim kilom 54 de sabitlenecek. 52 - 53 e sabitlemeyi başarabilseydim; 55 üst limitimi korumam daha kolay olacaktı ama napalım. bu yemeye bu kilo çok iyi bence.52 yi yıllardır / asırlardır hiiiiiiiçççç görmedim. 53 ü de geçen yılki diyet maceram sırsında arada görmüşlüğüm var; 6 - 7 aydırda sabitlemek için uğraşıyorum işte....
ben karbonhidrat, hamur falan tüketmeyince resmen mutsuz oluyorum. vücudum illaki o lezzetleri istiyor.Hem canımın istediklerini kontrollü bir şekilde yemek, hem kilo korumak mümkünmüş demekki... yıllar sonar da olsa bunu başarmak güzel.
çok motive gördüm kendimi :)))))

kızlar birde size bir sorum olacak.çayın yanında ( çayı boş içemiyorum maalesef ) atıştırmalık, en az kalorili olacak şekilde ne tüketiyorsunuz,örnek verebilirmisiniz?
ben son günlerde patlamış mısıra fena dadandım. az yağlı ve sıfır Tuzla yapıyorum ama diyetisyenler 1 su bardağı patlamış mısıra izin veriyor. ben 3- 4 bardak yemeden kanmıyorum... kuruyemiş gsi düşük ama çok yağlı.onda da kendimi durduramıyorum.aklımada daha masum şey gelmiyor...

Çok sevdim bu mesajdaki enerjiyi! :118:

Tuzsuz kabak çekirdeği ve beyaz leblebi..

Geçen Cuma 58,5
Bugün 58,6

Ay hiç yazasım yok başka bi'şey.. Kaçtım ben..

selam ben çok utanıyoruuummmm
hem burayı ihmail ettim hem de kilo aldım
hem işlerim yoğun hem de kafam biraz dağınık canlar kilomu yazayım
65,2:18::18:

bu hafta daha iyi olucam söz

merhaba kızlar ben yeni üye oldum ben hiç 54 kilonun altına düşmemiştim ama 1 yıl önce 10 kiloya yakın kilo verdim 59-60 kilo olunca kilo vermem gerek dedim azmettim ve 51.5 e düştüm tabii çok aşırı zayıfladım beğenmedim 2 kilo aldım şimdi 53 kiloyum tam istediğim kilo bazen 52 bazen 53 çıkıyor tartıda mutlu oluyorum ama bu kiloyu korumak istiyorum bu arada boyum 1.67 gerçi göğüslerimde küçüldü bu durum birazcık beni rahatsız ediyor ama olsun diyorum siz kilonuzu korumak için napıyorsunuz ben hergün yarım saat yada bi saat yürüyorum bide tibet hareketleri yapıyorum ama boğazımı fazla tutamıyorum

selam bu hafta 64,7 kilom yarım kilo farketmiş çok değil ama pek modda değilim almadığıma şükür:))

pek uğrayan da olmamış (

100 gr. almışım sadece kızlar..
Ama 59'a doğru yaklaşıyorum yine..

Eskiden kafam bozukken yemeye dalardım.. huyum değişti.. yemek yemediğimi unutuyorum son zamanlarda.. Ha'di bakalım..

54.2 kg.
geçen haftadan 200 gr fazla, görünüşte böyle ama....

geçen cuma sağlık ocağına kan vermeye gittim ve orada tartıldım.oradaki tartıya gore 55.5 im. yazınki kiloma gore 2 kilo fazla.

yeni bir hafta, yeni bir ay başaldı.kendime hayatın her alanında yeni bir sürü hedefler belirledim.

acayip hırs yaptım. 2014 te 53 kilo olacağım...

haftada 400- 500 gr versem yeter. sporsuz zor olacak ama yağmur çamur demeden öğlenleri 1 saat yürüyeceğim....
eve girdikten sonar çocuklardan başımı kurtaramıyorum.

herkese yılın son ayının sağlık,huzur ve bereket getirmesini diliyorum. yılbaşı dileği gibi oldu ama yeni yıla bu morale girersek sonrasıda güzel gelir bence........

bir iş nasıl başlarsa öyle biter....
benim yaşadıklarımdan öğrendiğim bir hayat dersi bu....

benim içimi şimdiden yeni yıl heyecanı kaplamaya başladı....

çünkü hayatımda çok önemli değişiklikler yapmak istiyorum ve bu enerjiyi artık, nihayet, sonunda kendimde görebiliyorum...

bu düşünce bile; beni son günlerde kuş gibi hafifletmeye yetiyor :))))))

gelsin artık 2014....
giden gitsin....
hayat devam ediyor ve edecek....
her şey çok daha güzel olacak.......

Bir insanın yazdıklarıyla nicki bu kadar mı uyumlu olur..

Misal ben yazsam şimdi "püsküüt" olarak.. neler yazarım belli..
Ama hemen yanına kaysan "de profundis" - içten gelen, gizli, saklı ve acı yüklü çığlık- yeni yıl da kurtarmaz beni..

Neyse.. işimize bakalım..

Sana güveniyorum, istediğini başaracaksın..

istediğim kiloya gelip buraya transfer olacağım inşALLAH..HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM..

Son düzenleme:
senin nickini yerim ben. çifte kavrulmuş olursa çok daha makbule geçer....

zaten bu gırtlak sevdasından buralarda sürünmüyor muyuz hepimiz ...

2014 de 53 olacağım üst sınırımı 55 ten 53 e çekip, bir daha 53 kilonunun üstüne çıkmamak için; azami dikkatli beslenme düzenli spor ; ne gerekiyorsa yapacağım....

Bu tatlı işi tehlikeli kızlar..
Çikolata özellikle..
Hani sanki bi'başladın mı sonu gelmiyor.. Tadını hatırlatmamak lazım belki de..

Hani çıkartırsın hayatından misal.. sonra bi'de bakarsın aklından da çıkmış.. O misal..

Neyseki 59 u görmeden dolanıyorum tatlar diyarında..

benim çikolata zaafım yokmuş, son aylarda kendimi iyice gözlemleyince anladım.
benim zaafım , bulgur, hamur esasında buğdaydan yapılan herşey. bunuda vücut istiyormuş,birşey eksikliğinden oluyormuş, bir yerde okumuştum.dolapta her zaman çocukların çikolatası bulunur,yemek aklıma bile gelmez ama evde bulgur pilavı, makarna pişirdiysem veya börek yaptıysam kokusu aklımı başımdan alır, ve yemeden asla içimdeki o yeme isteği geçmez.bir kaşık alıp tadına bakınca da canım daha çok ister.normal günlerde 1 kaşıkla dururum ama regl dönemlerinde vücudum tamam artık istemiyorum sinyalini gönderene kadar yerim.çok denedim kendimi.
normal dönemlerde, irademe çok güzel hakim oluyorum ama regl döneminde içimdeki yeme canavarına söz geçiremiyorum.
bu yüzden kilo kontrolü çok zor oluyor benim için.
neyse,,allah başka dert vermesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…