paron yanlis konuya cvp yazdim
iyi akşamlar,omzunuzda ağlamaya geldim
çok büyük uğraşlarla verdiğim kiloları hızla geri alıyorum ve bu durum sebebiylede çok mutsuzum
dikkat etmeliyim dedikçe kendimi mutfakta buluyorumönüne geçemediğim bir yeme isteğim var son 1 aydır
insülin direncim,kansızlığım, son 2 ay içinde geçirdiğim rahatsızlık içtiğim bir ton ilaç...bilmiyorum sebep onlarmı...
ve tabii sporsuzluk..yürümeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor.
çok umutsuz ve mutsuzum
canım benim çok geçmiş olsun.evet ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum bende,hastalık psikolojisi zaten ap ayrı bir şeyilaçlar kesinlikle iştah açıyor. bende bu ay b12 ve demir hapı kullandım.kilom sabit kaldığı için şükrediyorum.
dünden beri gribim , ağzımın tadı yok.koku almayınca tat alma duyusuda mı çalışmıyor acaba.yedikçe yiyorum genelde çocukken cok sevdiğim şeyleri yiyorum. hastaık psikolojisi sanırım.Annemi , kardeşlerimi, ailemi çok özledim.........
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin.ilaçlar kesinlikle iştah açıyor. bende bu ay b12 ve demir hapı kullandım.kilom sabit kaldığı için şükrediyorum.
dünden beri gribim , ağzımın tadı yok.koku almayınca tat alma duyusuda mı çalışmıyor acaba.yedikçe yiyorum genelde çocukken cok sevdiğim şeyleri yiyorum. hastaık psikolojisi sanırım.Annemi , kardeşlerimi, ailemi çok özledim.........
Buda demek oluyor ki korumak vermekten daha zor. Bence de dikkat etki haftaya kötü bir sonuç görme tartıda.20.12.2013 kilo bildirimi
Bu sabah tartıda gördüğüm ağırlık 51,7 dir.
Değerlendirmem gerekirse 2 hafta önce 50,5 kilo ile diyeti sonlandırmıştım demek ki hızlı biçimde alıyorum kiloyu ki aslına bakarsanız ben bugün 52 üzerini görürüm sanmıştım. Bu hafta regl dönemim bitti vücutta su kaybı olabilir, dün akşam yemek yemedim bunun etkisi olabilir.
Özetle 52 sınırını aşmamış olsam da dikkat etmezsem haftaya 51 i göremeyeceğim tartıda...
Ama yine de mutluyum bugün sonuçtan...
iyi akşamlar,omzunuzda ağlamaya geldim
çok büyük uğraşlarla verdiğim kiloları hızla geri alıyorum ve bu durum sebebiylede çok mutsuzum
dikkat etmeliyim dedikçe kendimi mutfakta buluyorumönüne geçemediğim bir yeme isteğim var son 1 aydır
insülin direncim,kansızlığım, son 2 ay içinde geçirdiğim rahatsızlık içtiğim bir ton ilaç...bilmiyorum sebep onlarmı...
ve tabii sporsuzluk..yürümeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor.
çok umutsuz ve mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?