Kilomuzu Koruyoruz!

Püsküüt,

Yazdıklarımın başka başlıklarda paylaşılması beni memnun eder. Neticede burada amaç kendi deneyimlerimizden yola çıkarak mümkün olduğunca çok sayıda kişiye faydalı olmak.

Atak günlerini haftada bir yapma kısmını ben bir ara denedim aslında. Alınan kiloları vermek bakımından sorun yaşamadım ama hem fazla fazla yenen şeylerin sindirirm sistemine verdiği zararlar hem de o döngü içinde sürekli alınan kiloları verme çabasının yarattığı psikolojik baskı nedeniyle arayı açmaya karar verdim.

ilaçlar kesinlikle iştah açıyor. bende bu ay b12 ve demir hapı kullandım.kilom sabit kaldığı için şükrediyorum.
dünden beri gribim , ağzımın tadı yok.koku almayınca tat alma duyusuda mı çalışmıyor acaba.yedikçe yiyorum genelde çocukken cok sevdiğim şeyleri yiyorum. hastaık psikolojisi sanırım.Annemi , kardeşlerimi, ailemi çok özledim.........

20.12.2013 kilo bildirimi

Bu sabah tartıda gördüğüm ağırlık 51,7 dir.

Değerlendirmem gerekirse 2 hafta önce 50,5 kilo ile diyeti sonlandırmıştım demek ki hızlı biçimde alıyorum kiloyu ki aslına bakarsanız ben bugün 52 üzerini görürüm sanmıştım. Bu hafta regl dönemim bitti vücutta su kaybı olabilir, dün akşam yemek yemedim bunun etkisi olabilir.

Özetle 52 sınırını aşmamış olsam da dikkat etmezsem haftaya 51 i göremeyeceğim tartıda...

Ama yine de mutluyum bugün sonuçtan...

canım benim çok geçmiş olsun.evet ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum bende,hastalık psikolojisi zaten ap ayrı bir şey
ailenle de bir an önce kavuşmanı diliyorum tatlım,hasretlik zordur.her şey gönlünce olsun

Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Hastayken insan ne yediğinin ne içtiğinin farkında olmuyor.

Buda demek oluyor ki korumak vermekten daha zor. Bence de dikkat etki haftaya kötü bir sonuç görme tartıda.

Nasıl oldu bilmiyorum ama ben bu sabah tartılmayı unuttum Tam kahvaltının ortasında aklıma geldi tartılmak. Eeee olan oldu deyip kahvaltının hemen arkasından tartıldım.

Geçen haftaki kilom :61

Bu hafta (tok) kilom: 62.5 Yarın inşallah yeniden tartılıp bildirim yaparım.

53.7 kg.

haftasonu 1 gün aralıksız ev temizliği, 1 günde 5-6 saat alışveriş için yürüyüş + sıkı diyet modunda beslenme olunca sonuç ;
2 günde - 300 gr oldu.
geçen haftasonu da böyle olmuştu.
bu tempoyu bütün hafta uygulasam super olacak ama ancak bu kadar yapabiliyorum (((((

Cumartesi 54,8 olmuştum ki Pazar kahvaltısını abartınca Pazartesi sabahı 57'yi gördüm.

Tabii sadece kahvaltı da değil. Battı balık yan gider diyip akşam o çerezleri yemeseydim iyiydi... :)

Neyse ki bu sabah 55,6 çıktım.

Hafta sonuna kadar 55.0 ve altına inebilirsem Pazar günü ödüllendireceğim kendimi...

Nasılsa yedim artık diyip daha da çok yemeye devam etme alışkanlığıma son versem her şey daha kolay olacak benim açımdan.

27.12.2013 Kilo Bildirimi

Bu sabahki ağırlığım 52,0 kg. Geçen haftaya göre +300 gr almışım.

Buda demek oluyor ki kendime belirlediğim 51-52 aralığının üst noktasına dayandım. Bu hafta mutlaka dikkat etmem hatta bir 500 gr vermem gerek eğer yapabilirsem...

Yalnız enteresan şekilde bütün hafta boyunca tartıldım hep 51 lerdeydi tarı son iki gün 52 sınırına dayandı off offf

Slm kızlar Her ne kadar mezuniyet kilomu koruyayamış olsamda sonuçtan oldukça memnunum. İnşallah haftaya çok daha güzel olacak sonucum. Geçen hafta kalkar kalkmaz tartılmayı unutmuşum. Kahvaltıdan sonra tartıldığımda kilom 62.5 du. Mezuniyet kilom 61. Bu hafta ise 61.7 kilo gösterdi tartı. Mezuniyetten 700 gram fazlalığım var. Dediğim gibi en kısa zamanda kurtulmam gerekli bu fazlalıktan.

Kilosunu koruyan ve kilo verebilen herkesi tebrik ediyorum.

Merhaba,

Evvelki hafta 59,5 kiloydum.. Yani korumaya çalıştığım kilonun 1.5 kilo üstünde..

Geçen Cuma 59,1 olsam da buraya gelip yazmak istemedim..çünkü cumartesi akşamı nişan muhabbeti.. illa kilo alırım yani.. Geçerliği kalmayacak kilonun, dedim o yüzden sus.. ve aynen dediğim gibi oldu..

Pazardan bu yana da dikkatli beslendim sadece.. şekerli gıdaları tüketmedim, hepsi o kadar.. Sonuç.. 59,1

Yılbaşı teranesi var bu hafta da.. Hafta arası içkiler mezeler.. haybi bre!

O yüzden haftaya Cuma yalan olur.. bi sonraki hafta yazarım kilomu.. ve umarım 58 li bişeycikler yazabilirim..

monicim.. cevapların hepsi mesajının içinde zaten..

boğazına hakim olamıyorsan eğer -haklı yada haksız sebeplerle- hiç değilse bi'şekilde spora başlamalısın.. tempolu yürüyüş misal.. 40 dakika kaptır yürü.. hiç değilse yani..

belki o zaman, yahu bu kadar yürüdüm yazık günah şimdi lüplemeyeyim mamaları dersin.. belli mi olur..?

55,6'da çakıldım kaldım üç gündür.

Bu aralar iştahım fena halde açık. Fark ettim ki iştahım açıkken boğazımı tutsam bile kilo veremiyorum. Sanki vücudum aklımdan geçenleri okuyor. Yemek düşünmekle bile kilo alıyorum...

Ben de birkaç günlüğüne bırakacağım kendimi. Biraz kilo alırsam belki aklım başıma gelir...

bende bıldırım yapcaktım ama vaktım olmamıştı cuma gunu 59.9 cıktım mezuniyet kılondan 900 gr fazla kurtulmayı dusunuyırum ama pek başarılı olamıyorum canım herşeyı istiyo devamlı yeme isteğim var ne olcak bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…