tebrik ederim bahar cım hemen vermişsin tatilde aldığın kiloları maşallah sana benimde hedef kilom 65 di 1 kilo kaldı ama hedefimi biraz aşağıya çekmek istiyorumCuma raporum:
Tatil öncesi: 60,2
Tatil dönüşü: 62,6
Tatilde alınan kilo: 2,4
Neymiş?
On günde alınan kilo, yerleşmesine izin verilmezse iki hafta misafir olup sonra gidiyormuş..
58 li kilolara az kaldı sayılır.. 58,9 olduğum anda rapor işi bitiyooooo
2-3 hafta daha buralardayım anlaşılan..
canım çok geçmiş olsun. once sağlığımız tabikide.Gecikmeli Cuma raporum:
Gecmis olsun puskuutum ......Gecikmeli Cuma raporum: gün öncesine geri döndüm.. Tam da 60 lı kilolardan kurtuluyorum derken beklenmedik bir sporsuzluk kilo vermemi durdurdu.. Sol kaburgamın hemen altında bel kavisime yakın yerde bir beze vardı.. doktor yağ bezesi bu ama alalım büyür dedi.. heme şıpadanak alırım dedi.. arkadaş verdi lokal
narkozu kazı babam kazı.. o tarafa yatıyormuşum da yayılmış da cart curt..
sonuç ağrılı iki gün.. spora ara..
dikişleri aldırdım bu hafta spora kaldığım yerden devam.
yani....
yediklerime dikkat etsem de sporu bırakınca işe yaramıyor.. ders 1.543
[/COLOR]
Tatlım sana da geçmiş olsun.. Sahiden ucuz atlatmışsın..canım çok geçmiş olsun. once sağlığımız tabikide.
bende dün akşam blendırla parmağımı kestim, verilmiş sadakam varmş, parmağımı sıyırdı sadece.
dün sadece Tibet yaptım, dışarda çok yürüdüm diye gönlümü avutsamda bir program uyguluyordum dünü boş geçirdim inşallah bu gece kaldığım yerden devam ederim...
Sadece 200 gr. cık gönderebilmişim..
(3 kere tartıldım 59,5 un altında çıksın diye tek ayak üstünde durdum amuda kalkamadığım içni deneyemedim yok anacım düz 59,5)
Öhüm.. e yedik bişiler ne var..
Şu 59 dan bir kurtulsam yeter bana o la-la
100 GR verdiğim haftalarda zıpladığım günleri bilirim Baharcım az olsun öz olsun başarılar tatlım.
Ne vardı sanki biz de bol bol yiyip kilo almayan şanslı kişilerden olsaydıkk
Ahhh nerde o gunler :))).
Mucuks swetim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?