Kilomuzu Koruyoruz!

Cuma raporlarına başladık yine.. Allahım ne bitmez çileymiş..

Tatil öncesi: 60,2
Tatil dönüşü: 62,6
Tatilde alınan kilo: 2,4

3 Nisan kilosu: 60,8
10 Nisan kilosu: 60,4

Yarın akşam içkili, yemekli toplantı.. Şişmeden atlatırım umarım..
"korumaya " çalıştığım 58 li kilolara daha çok var anacım..

13. nisan. 2015. pazartesi

güncel kilo : 50. 5
fark : + 300

cumartesi köy kahvaltısı etkiniği vardı. gözüm neyde kaldıysa yedim, hiç kısıtlamadım.Çok uzun zamandır böyle bir ortama girmemiştim. 50 kiloya inmemin şerefine , kendime ödül verdim.
KİLO KORUMA İŞİNİ OTURTTUM.
Eskiden sıkı diyet yaptığım dönemlerde böyle bir etkinlikte, kendimle müthiş irade savaşları verir, korka korka diyete uygun yiyeceklerden yer, mutsuz mutsuz dolanırdım.
Şİmdilerde anın tadını çıkarmayı öğrendim.
Böylesi etkinlikler her gün olmuyor... Diğer günler teleafisini yapınca, sana o güzel sofradan aldığın maddi ve manevi keyif kalıyor : ))))))

Cuma raporum:

17 Nisan kilosu: 60,1

100 gr. cık da olsa tatil öncesi kilomun altına indim..
Neymiş?
On günde alınan kilo, yerleşmesine izin verilmezse iki hafta misafir olup sonra gidiyormuş..

58 li kilolara az kaldı sayılır.. 58,9 olduğum anda rapor işi bitiyooooo
2-3 hafta daha buralardayım anlaşılan..

tebrik ederim bahar cım hemen vermişsin tatilde aldığın kiloları maşallah sana benimde hedef kilom 65 di 1 kilo kaldı ama hedefimi biraz aşağıya çekmek istiyorum

Slm topiiikkk 55.8 Olarak kilomu güncelledikten Sonra o gün evlilik yil dönümümüzdü ben hep 6 dan sonra hic bisey yemem kilo vermek istiyorsam ziyaretinde 2 aydr da öyle yapiyorum ama dün gece 8 tane şerbetli minik tatli bayaaa bi dondurma yedim hemde gece 11 de tabi Sonra Pişmanlık çöktü ama yedim bi kere Ertesi sabah yani bugün korkarak Çıktım tartiya bide ne görümmm 200 gr vermisim Şunu demek istiyorum benim bunyem şaşrtilmayi seviyor tabi ayda Yılda Bir olursa güncel kilom 55.6

Gecikmeli Cuma raporum:

17 Nisan kilosu: 60,1
24 Nisan kilosu: 60,4

15 gün öncesine geri döndüm.. Tam da 60 lı kilolardan kurtuluyorum derken beklenmedik bir sporsuzluk kilo vermemi durdurdu.. Sol kaburgamın hemen altında bel kavisime yakın yerde bir beze vardı.. doktor yağ bezesi bu ama alalım büyür dedi.. heme şıpadanak alırım dedi.. arkadaş verdi lokal narkozu kazı babam kazı.. o tarafa yatıyormuşum da yayılmış da cart curt..
sonuç ağrılı iki gün.. spora ara..
dikişleri aldırdım bu hafta spora kaldığım yerden devam..

yani....
yediklerime dikkat etsem de sporu bırakınca işe yaramıyor.. ders 1.543

Gecikmeli Cuma raporum:
canım çok geçmiş olsun. once sağlığımız tabikide.
bende dün akşam blendırla parmağımı kestim, verilmiş sadakam varmş, parmağımı sıyırdı sadece.
dün sadece Tibet yaptım, dışarda çok yürüdüm diye gönlümü avutsamda bir program uyguluyordum dünü boş geçirdim inşallah bu gece kaldığım yerden devam ederim...

Gecmis olsun puskuutum ......

Tatlım sana da geçmiş olsun.. Sahiden ucuz atlatmışsın..
Spor yapamayınca moralim bozuluyor benim.. İnan yemeği kaçırınca o kadar üzülmüyorum..

Ve 60 lı kilo direncini kırmayı başardım..
Güncel kilo: 59,7

İyi ki bu topik var da zayıflama sonrası alınan kiloları yerleşmeden gönderebiliyorum.. İki senedir bunu yapabildiğime göre oldu bu iş!

1 kilo daha verdim mi tamamdır.. Sonra ne değişiyor.. Hiçbir şey!
Hep dikkatli yemeye devam.. Değişen tek şey haftada bir kaçamak hakkı..
Kilo korumak bu demek zaten..
Eski alışkanlıklar yani bize kilo aldıran alışkanlıklar hiç bir zaman hayat bulmamalı.. Onlar yanlış olduğu için kilo aldık zaten.

O yüzden mazi kalbimde yaradır...

Sadece 200 gr. cık gönderebilmişim..

100 GR verdiğim haftalarda zıpladığım günleri bilirim Baharcım az olsun öz olsun başarılar tatlım.
Ne vardı sanki biz de bol bol yiyip kilo almayan şanslı kişilerden olsaydıkk

Haftada 300 gr vermek yeni rutinim herhalde..
ve ta ta taaam
ucundan da olsa 58 li kilolara yeniden merhaba..

58,9

Kilo koruma işi tamamdır!

Bundan sonra her ay başı ne durumda olduğumu bildirmeye karar verdim. Aldığımı verdiğime göre artık Cuma bildirimine gerek kalmadı. Oh be

Temmuz başında görüşürüz topik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…