Tebrik ederimHaftada 300 gr vermek yeni rutinim herhalde..
ve ta ta taaam
ucundan da olsa 58 li kilolara yeniden merhaba..
58,9
Kilo koruma işi tamamdır!
Bundan sonra her ay başı ne durumda olduğumu bildirmeye karar verdim. Aldığımı verdiğime göre artık Cuma bildirimine gerek kalmadı. Oh be
Temmuz başında görüşürüz topik!
Slm topik seninle dertleşeyim biraz kilo korumam nasil gidiyor onu anlatayim mesela
Immm aslinda iyi sayilir 2 kilo artidayim şimdi bu mu iyi diyceksin ama anlaticam
benim kilo korumam şöyle bildiğin diyet yapiyorum ve haftanin 5 günü spor yapıyorum ve kilom korunmuş oluyor kati bi diyet degil tabi ama böyle yaşamak arada beni sıkıyor ve ipler kopmaya başlıyor sonra nefes alma molasi veriyorum kendime 2 kilo alma siniri içinde bu bazen 1 hafta sürüyor bazen 2 hafta 57 yi ne zaman görürsem tartida tekrar alarma geçiyorum uzun zaman 55 seyrinde ilerlerken yine sıkıldım ve kendimi saldim insani ölçerin dışında yedimve sanırım 10 günde falan 2 kilo aldim ve bu 10 gün bana yetti özgürce yemek yemeye doydum saat sınırı olmadan şimdi tekrar kemer sıkma zamani bugün başlamiştir benim için hayırlı olsun cuma günü görüşürüz topikciimm
Merhaba topikcuma gelcektim ektim seni Üzgünüm unuttum galiba kilo versem unutmazdim ama olmadı bu hafta yine 57 uff haftaici 56 ya düştüm ama haftasonu verdigimi geri aldim ama söz bu cuma eksiyle gelicem sana görüşürüz
Bir mucize oldu..
Tabii mucizeyi anlatabilmek için önceikle utancımı da gözler önüne sermem lazım..
Tatile çıkarken 59,3 kiloyudum.
Her zamanki gibi kaptım koyverdim kendimi.. ve dönüş sabahı (cumartesi) 64 kilo olduğumu gördüm. Tartı bozuldu sandım, çünkü kilomu korumaya çalışalı 3 yıl olmuştu ve ben böyle bir kiloyla hiç karşılaşmamıştım.
Utandım ama moralimi bozmadım. Çabuk gelen, çabuk gider dedim her zamanki gibi..
Biraz ağırlaştırılmış diyet uyguladım ve bu diyete Cumartesi teraziden indiğim anda başladım.
Bugün Salı. Yani diyete başlayalı sadece 3 gün oldu. Ve bugün 60,5 kiloyum.
5 günde 4,7 kilo aldım, 3 günde 3,5 kilosunu verdim.
Gelelim ne yaptığıma:
Her sabah kaşarlı tost ile kahvaltı yaptım.
4 saat sonra peynirli aysberg salata (bol nane, maydonoz ilaveli, yağı tuzu normal)
Bundan sonraki öğünlerim hep 2 saatte bir:
öğün: 1 minik kutu ton balığı
öğün: 1 kase çorba
öğün: 2 kaşık z.yağlı taze fasulye
öğün: yarım elma rendelenmiş, bol tarçın eklenmiş 2 kaşık yoğurt (yağlı)
Ayhhh çok mutluyum
Teşekkürler canım benim..
Maşallah Baharcım ışık hızıyla göndermişsin hemen gelenleri 3 günde 3,5 kiloListen de çok güzel hemen kaydettim meleklerim ve kendim için Mutluluğun daim olsun tatlımm
Ve bir kez daha 60 lı kilolardan kurtulmayı başardım.
59,2 kiloyum.
Eylül ayına kadar ufukta tatil planı yok. Bu da kiloyu korumaya en azından Eylüle kadar devam edeceğim, demektir.
Tatilde kilo alıp dönünce yerleşmeden vermek de kilo koruma sayılır di mi?
Arada ekstrem bir durum yaşarsam bilgi vermek üzere gelirim.. Şimdilik sağlıcakla kal ıssız topik.. (kilosunu koruyan yok mu sahiden)
Tebrikler Baharcım çok hizlisin gerçekten.Ve bir kez daha 60 lı kilolardan kurtulmayı başardım.
59,2 kiloyum.
Eylül ayına kadar ufukta tatil planı yok. Bu da kiloyu korumaya en azından Eylüle kadar devam edeceğim, demektir.
Tatilde kilo alıp dönünce yerleşmeden vermek de kilo koruma sayılır di mi?
Arada ekstrem bir durum yaşarsam bilgi vermek üzere gelirim.. Şimdilik sağlıcakla kal ıssız topik.. (kilosunu koruyan yok mu sahiden)
Bütün gıda gruplarından almaya dikkat ettim fark etmişsindir. O nedenle sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Günde bir kez karnım doydu ama diğer öğünleri sık yediğim için açlık ve halsizlik hissetmedim.
Tebrikler Baharcımmmistikrarına hayranım .Yerleşmeden vermek elbette sayılır sayılmazmı hiç Darısı başıma 10 günün bedeli 2,5 kilo gelmişş Senin listeleri deneme fırsatı doğdu 1 ayda verebilirmiyimki
Hurma vs. gibi şok diyetlerle verilen kilonun kalıcı ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Tebrikler Baharcım çok hizlisin gerçekten.
Kilomu korumuyorum üzülerek belirteyim.
Mezun olabileyim diye hurma diyetine dayanmistim tabiki bırakınca geri 1 kilo aldım. Bu itirafı yapmak bi hayli zor oldu ya neyse yaptım artık.
Sonrası sınav di falan derken eşimle kızım Eskişehir e gittiler 1 ay yanlız kaldım sonrası bayram ve şimdi izindeyim vede tatildeyim bayramdan önceki son tartı görüntüsünü gözümün önüne getirmek istemiyorum ama madem itiraf zamanı yazayım. Tamıtamına 66.7 idi.
Bu kadar itiraf bünyeye ağır geldi neyse tatilin tadını cikarayim zaten tartida yok otelde. Dönüş 30 yada 31 temmuz inşallah 67 görmem diyerek evrene pozitif enerji gönderiyorum.
Tekrar görüşmek üzere. ..
Bütün gıda gruplarından almaya dikkat ettim fark etmişsindir. O nedenle sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Günde bir kez karnım doydu ama diğer öğünleri sık yediğim için açlık ve halsizlik hissetmedim.
Yeni alınan kiloya hızlı müdahele edince veriliyor sweetcim..
Sana güvenim tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?