Hemen anlık bi itiraf daha gelsin şu an mısır cipsi yiyorumImmm itiraflar sıralanırken bende bi itirafta bulunuyumben ramazanda aldığım 3 kiloyu verip tekrar 55 oldum ama bayramada 2 kilo geri aldim 55 57 arası gidip geliyorum yeter artik kilo dursana 55de ( tatlilari götürken oyle demiyodun ama ) işin kötüsü henüz tam anlamıyla dur demiş degilim boğazima bu işin sonu kötü başından tutsam iyi olacek
Daha ne olsun sweetcim artık tatil dönüşü mutlu itiraflara geceriz inşallahMoral bozmak yok kızlar biz bu işi başardık tekrar başaracağızVar mı başka itiraf edecek
Kesinlikle doğru şok diyetlerden hep uzak durdum bende ama mezun olmam gerekiyodu aceleyle yaptım bi hata neyse artık olan oldu tatil dönüşü tayinim çıkmış olacak evimizi taşıyıp hayatımı tekrar düzene sokabilecegim inşallah sonra gitsin kilolar gelsin 60 kiloHurma vs. gibi şok diyetlerle verilen kilonun kalıcı ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Daha varış dönmene.. dilerim çok daha fazla almadan dönersin.
Hemen diyete başlarsan kurtulursun fazlalıklardan gogocum..
İyi tatiller..
Hemen anlık bi itiraf daha gelsin şu an mısır cipsi yiyorum
Daha ne olsun sweetcim artık tatil dönüşü mutlu itiraflara geceriz inşallah
Kesinlikle doğru şok diyetlerden hep uzak durdum bende ama mezun olmam gerekiyodu aceleyle yaptım bi hata neyse artık olan oldu tatil dönüşü tayinim çıkmış olacak evimizi taşıyıp hayatımı tekrar düzene sokabilecegim inşallah sonra gitsin kilolar gelsin 60 kilo
şimdi ben bu cipsleri yerken evrenede enerji gönderdim yaa eve dönüşte tartıya çıkıcam alıcam cevabimipıst bişi dicem..
gogo duymasın sakın..
ya bu gogo var ya bu gogo.. hem neymiş efendim evrene enerji gönderiyomuş.. bi yandan da cips yiyomuş..
evren ne anlayacak acaba bu mesajdan?
valla neslicim yarından itibaren bende geleceğim hedef kilom 65 di ama ben 60 a inerim diye 3-4 aydır bekliyorum 65 de bi aşağı bi yukarı takıldım kaldım stress oldum mezun olup artık burda takılacağımya bende mezun olmak itiyorum artık. takıldım kaldım gitmedi şu 7kg. tam 6 aydır takıldım yaaaa. yardımınıza ihtiyacım var yokmu bir yöntemi
dövün sövün naparsanız yapın beni
aynı yoldan geçen kızlar öneri bekliyom. umarım kızmadınız buraya mezun olmadan yazdım diye
benım mezuniyet 71 kusur olacak ben hala 77 lerdeyim daha yolum varvalla neslicim yarından itibaren bende geleceğim hedef kilom 65 di ama ben 60 a inerim diye 3-4 aydır bekliyorum 65 de bi aşağı bi yukarı takıldım kaldım stress oldum mezun olup artık burda takılacağım
Ne gibi sporlar yapıyorsun bilmiyorum canım ama zıplama, ip atlama yada en iyisi jumping jack öneriyorum günde 300-500 ne yapabilirsen.birde 3 gün farklı beslen ya protein yap dukan gibi ya sadece sebze yada hurma diyeti olabilir. Benim onerilerim bunlar.ya bende mezun olmak itiyorum artık. takıldım kaldım gitmedi şu 7kg. tam 6 aydır takıldım yaaaa. yardımınıza ihtiyacım var yokmu bir yöntemi
aynı yoldan geçen kızlar öneri bekliyom. umarım kızmadınız buraya mezun olmadan yazdım diye
ya bende mezun olmak itiyorum artık. takıldım kaldım gitmedi şu 7kg. tam 6 aydır takıldım yaaaa. yardımınıza ihtiyacım var yokmu bir yöntemi
ya bende mezun olmak itiyorum artık. takıldım kaldım gitmedi şu 7kg. tam 6 aydır takıldım yaaaa. yardımınıza ihtiyacım var yokmu bir yöntemi
Buraya en son 23 Temmuzda yazmıştım, 59,2 kiloydum.
O günden beri canım fena şekilde profiteröl çekiyor.. Ama inat ettim. 58 li kilo yoksa profiteröl de yok.
Ve maalesef aradan geçmiş bir hafta ben sadece 200 gr göndermişim: 59
Ya tam 59 olur mu kilo? N'olur yani azıcık kıpırdayınca 58,9 çıksaydım ve koşa koşa pastaneye gitseydim.
sorma banum terzi söküğünü dikemez misali benim iş.
Ah meleğim ah aslında sen tüm yöntemleri biliyorsun tatlım sadece uygulamada sorun var birazcık istikrar sağlasan inan bana 2 ayda mezun olacaksın istersen yaparsın bunu da biliyorum kuzum
Bir bardak su içmeseydin keşkeSağlık olsun meleğim haftaya söz ısmarlayacağım sana profiterolün benden sen yeter ki 58.9 u gör tabiii erken saatlerde yemek şartıyla
Bana gelirsekkkk
Sweetdimple(66,3/ 65,9/ 0,4/% 0,60)
Bu sıcakta o kadar spora rağmen ancak bu kadar olduKaldı 900 gr
Ben hiç yazmiyim diyorum ama yazmam lazım. Evrene gönderdiğim pozitif enerjiler geri döndü ama biraz fazl gondermisim demekki fazla fazla döndü.
Bu sabah itibariyle 67.2 kg.
Ama ben hemen vermeye nasıl basliycam bilmiyorum. Son hız eşya topluyoruz eşimle pazar nasipse taşınacak eşyalar ve ben pazartesi ayrilis yapabilmeyi umuyorum. Sonraki haftada ev yerleştirme işleri.
Bakalım haftaya cuma tartı ne diycek.
sorma banum terzi söküğünü dikemez misali benim iş.
senide tebrik ederim harikasın maşallah sana
Ohh ne güzel 400 gr gidivermiş..
Ah meleğim ah aslında sen tüm yöntemleri biliyorsun tatlım sadece uygulamada sorun var birazcık istikrar sağlasan inan bana 2 ayda mezun olacaksın istersen yaparsın bunu da biliyorum kuzum
Bir bardak su içmeseydin keşkeSağlık olsun meleğim haftaya söz ısmarlayacağım sana profiterolün benden sen yeter ki 58.9 u gör tabiii erken saatlerde yemek şartıyla
Bana gelirsekkkk
Sweetdimple(66,3/ 65,9/ 0,4/% 0,60)
Bu sıcakta o kadar spora rağmen ancak bu kadar olduKaldı 900 gr
Evet gerçeklerden kacilmiyor maalesef. Havalar sıcak öğünler düzensiz noolcak bu haller bakalım, hayırlısı artık sweetcim.
Yazmayarak gerçeklerden kaçamayız dimi gogocummmBu sıcakta ev taşımak zor olacak gogocmm kolay gelsinn yerleşme telaşında eminim verirsin biraz
Teşekkürler meleğimmmmSen yeter ki iste altından kalkamayacağın hiç birşey yok neslimm
Profiterol bu sıcakta ağır gelebilir hafif bi dondurma olsa ara öğün olarak59 un altına ineyim derken üstüne çıktım iyi mi..
Yani çok değil 100 gr. cık ama..
e be sevgili 100 gr.. üste çıkacağına alta inseydin de sana profiteröl ısmarlasaydım..
(sabah kahvaltısı olarak)
Hep birlikte vercez canım merak etme bende 62 falan olmak istiyorum. Teşekkür ederim ayrıca.kızlar mezun olarak bende geldim aslında hedefim 60 idi ona şnecektim ama nerdeyse 3 ay 65 de kalınca bari mezun olayım dedim ama mezun olur olmaz ciğerler kokoreçler havada uçtu sonu cuma 65 olsn ben pazar 67 oldum yuhhh dedim kendime 3 ay aynı kiloda kal mezun ol 2 günde 2 kg al bu sabah tartılmadım ama işten geldiğimde tartıldım yine 67 idim accık gitmiş bakalım cumaya ne olcak
gogocum kolay gelsin
Ohh ne güzel 400 gr gidivermiş..
Kalanı da yerleşmeden gönderirsin sen tatlım, inanıyorum sana..
kızlar mezun olarak bende geldim aslında hedefim 60 idi ona şnecektim ama nerdeyse 3 ay 65 de kalınca bari mezun olayım dedim ama mezun olur olmaz ciğerler kokoreçler havada uçtu sonu cuma 65 olsn ben pazar 67 oldum yuhhh dedim kendime 3 ay aynı kiloda kal mezun ol 2 günde 2 kg al bu sabah tartılmadım ama işten geldiğimde tartıldım yine 67 idim accık gitmiş bakalım cumaya ne olcak
gogocum kolay gelsin
59 un altına ineyim derken üstüne çıktım iyi mi..
Yani çok değil 100 gr. cık ama..
e be sevgili 100 gr.. üste çıkacağına alta inseydin de sana profiteröl ısmarlasaydım..
(sabah kahvaltısı olarak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?