- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
slncim kilo koruma sürecine yeni girdiğin halde en önemli püf noktasını keşfetmişsin..Merhabalarr topikk yine ben geldim evet ideal kiloya ulaştk ve ertesi gün korka korka yiyen ben cumartesi sapıttm daldm yiyeceklereeveeettt cumartesi sapitmanın ardına ertesi gün 900 gr aryi gördüm tabi ama pazar daha dikkatliydim ve aksam 7 den sonra yemeyi kestim bugün 300 grmi gitmisti yerlesmeden göndermesi kolay oluyor bugün de ćok acımasz bi diyet yapmıcam ama 55.0 i görmeden rahat yok bana
slncim kilo koruma sürecine yeni girdiğin halde en önemli püf noktasını keşfetmişsin..
Yani "yerleşmeden göndermesi kolay oluyor"
Benim koruma sürecim neredeyse 1.5 yılı geçti.. Başlarda bi böyle bi şöyle derken bir sürü şey denedim.. moralim de daha çabuk bozuluyordu kilo aldıkça.. ama artık sistem netleşti..
Normalde her gün tartılıyorum. Kilo alma üst sınırım hedef+2 kilo: 60 kilo.
Eğer kilo aldıysam o gün karbonhidrat yasağı koyuyorum.. Ertesi gün baktım istediğim gibi inmemiş kilo.. bu sefer karbon yasağına bir de 19:00 sonrası yememeyi ekliyorum.
Kaçamak konusuna gelince.. takıntı haline getirdiğim yüksek kalorili yiyecekler varsa bunları sabah veya öğlen yemeye gayret ediyorum.
Bir de tamamen yoldan çıkmalar var.. akşam buluşmaları vs. gibi.. O zaman moralim bozulmasın diye ertesi sabah tartılmıyor ve üst seviyede cezayla (yukarıda yazdığım iki ceza birden) iki gün geçirip, ondan sonra tartılıyorum.
Baharımmm çok güzel bilgiler vermişsin...kuzum sen başladığında kaç kiloydun?şimdi resimlerinden bi öncesi sonrası yapıcam...slncim kilo koruma sürecine yeni girdiğin halde en önemli püf noktasını keşfetmişsin..
Yani "yerleşmeden göndermesi kolay oluyor"
Benim koruma sürecim neredeyse 1.5 yılı geçti.. Başlarda bi böyle bi şöyle derken bir sürü şey denedim.. moralim de daha çabuk bozuluyordu kilo aldıkça.. ama artık sistem netleşti..
Normalde her gün tartılıyorum. Kilo alma üst sınırım hedef+2 kilo: 60 kilo.
Eğer kilo aldıysam o gün karbonhidrat yasağı koyuyorum.. Ertesi gün baktım istediğim gibi inmemiş kilo.. bu sefer karbon yasağına bir de 19:00 sonrası yememeyi ekliyorum.
Kaçamak konusuna gelince.. takıntı haline getirdiğim yüksek kalorili yiyecekler varsa bunları sabah veya öğlen yemeye gayret ediyorum.
Bir de tamamen yoldan çıkmalar var.. akşam buluşmaları vs. gibi.. O zaman moralim bozulmasın diye ertesi sabah tartılmıyor ve üst seviyede cezayla (yukarıda yazdığım iki ceza birden) iki gün geçirip, ondan sonra tartılıyorum.
Sen de paylaşsana selinim pncesi sonrası fotosu...Evet canm eger gelen 300 500 gr diye önemsenmezse sonra bi bakmıssın o grlar kilolara dönmüş biriktiripte tekrar sıkı bi diyet yapmaktansa bikac gün azcık kısar gönderirim grları
Sen de paylaşsana selinim pncesi sonrası fotosu...
Bakın kızlar biri baharımız,1i ben..
Öncelikle ellerine sağlık ne güzel uğraşmışsın.. Ve sana da bir kez daha bravo!Baharımmm çok güzel bilgiler vermişsin...kuzum sen başladığında kaç kiloydun?şimdi resimlerinden bi öncesi sonrası yapıcam...
sevgili sln71 kilo almadın umarım..
kim ki sessiz kalır kilo almış olur, tecrübe..
Hani bazı tipler vardır, diyetteyim der.. Sen de şöyle bi bakarsın.. A-aa niye ki diye de sorarsın peşi sıra.. İnceciktir çünkü..
Ay şekerim sorma, son günlerde ipin ucunu kaçırdım, 2 kilo almışım, hemen kurtulmam lazım, der..
Garip gelir.. Dİ
Bu uyuz olduğum tiplere dönüştüm ben de.. Ayy çok fena 1 kilo almışım diyorum, bakıyolar ters ters.. Daha nerene zayıflıcan diyolar bi de..
Ama işte meğerse olay o değilmiş.. O 1 kiloya izin verirsen, 2 oluyomuş.. 2 ye ısınırsan 5.. bi de bakmışsın eski kilondasın..
Kilo korumak işte böyle insanların sana uyuz oldukları bi'dönem.. yok yapacak bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?