Kilomuzu Koruyoruz!

Merhabalarr topikk yine ben geldim evet ideal kiloya ulaştk ve ertesi gün korka korka yiyen ben cumartesi sapıttm daldm yiyeceklere eveeettt cumartesi sapitmanın ardına ertesi gün 900 gr aryi gördüm tabi ama pazar daha dikkatliydim ve aksam 7 den sonra yemeyi kestim bugün 300 grmi gitmisti yerlesmeden göndermesi kolay oluyor bugün de ćok acımasz bi diyet yapmıcam ama 55.0 i görmeden rahat yok bana

slncim kilo koruma sürecine yeni girdiğin halde en önemli püf noktasını keşfetmişsin..
Yani "yerleşmeden göndermesi kolay oluyor"

Benim koruma sürecim neredeyse 1.5 yılı geçti.. Başlarda bi böyle bi şöyle derken bir sürü şey denedim.. moralim de daha çabuk bozuluyordu kilo aldıkça.. ama artık sistem netleşti..

Normalde her gün tartılıyorum. Kilo alma üst sınırım hedef+2 kilo: 60 kilo.
Eğer kilo aldıysam o gün karbonhidrat yasağı koyuyorum.. Ertesi gün baktım istediğim gibi inmemiş kilo.. bu sefer karbon yasağına bir de 19:00 sonrası yememeyi ekliyorum.

Kaçamak konusuna gelince.. takıntı haline getirdiğim yüksek kalorili yiyecekler varsa bunları sabah veya öğlen yemeye gayret ediyorum.

Bir de tamamen yoldan çıkmalar var.. akşam buluşmaları vs. gibi.. O zaman moralim bozulmasın diye ertesi sabah tartılmıyor ve üst seviyede cezayla (yukarıda yazdığım iki ceza birden) iki gün geçirip, ondan sonra tartılıyorum.

Evet canm eger gelen 300 500 gr diye önemsenmezse sonra bi bakmıssın o grlar kilolara dönmüş biriktiripte tekrar sıkı bi diyet yapmaktansa bikac gün azcık kısar gönderirim grları

Baharımmm çok güzel bilgiler vermişsin...kuzum sen başladığında kaç kiloydun?şimdi resimlerinden bi öncesi sonrası yapıcam...

Baharımmm çok güzel bilgiler vermişsin...kuzum sen başladığında kaç kiloydun?şimdi resimlerinden bi öncesi sonrası yapıcam...
Öncelikle ellerine sağlık ne güzel uğraşmışsın.. Ve sana da bir kez daha bravo!

Aynur kaptanım.. En şişman halim 86..
Fotodaki kilom 79.
KK ya kayıt olduğumda da 79 kiloydum.. Zaten kısa sürede de yarışmayı başlattım.. İlk kilo verişimde 79 dan 63 e inmiştim.. Sonra bugünkü bilincim olmadığından kilomu koruyamadım ve 74 küsur kilo ile geri döndüm.. ve sonra 58 e inmeyi becerdim..

Ekliyorum efem..
Şu an kendimi dünyanın en şımarık insanı gibi hissettim..
Zorla güzellik.. diyolardı bi'de buna..

Bu fotodan bahsediyosun di mi tatlım?

Ayh.. içim bi hoş oldu..
Ya ben bişi dicem
Püsküütüm yeni halinle çok hoş ve güzelsin canım
Ama ama ama ben senin önceki halinide çok beğenmiştim bunuda demeden geçemicem

Aynen bu resimdi baharim ne hafiza varmis bende pehh pehh pehhh :) valla suan sportif bi fistik olmussun

Merhabalarr topikk regl bitti ve geldim ama biraz küsüratli geldim hala 55 imamaaa 55.9 yaa bu küsüratlar çoğalmaya basladi benim 56 yi görmeye tahammülüm yokküsüratlari gönderiyim derken yapişcaklar üstüneme ama buna izin veremem bu arada diyet yapmiyorum tamam ama hep dikkatli yemeye debam ediyorum ediyorum daaa iste az da olssa cısslardan yeyince biraz geliyo kilo bu hafta ayri günlerde baklava yedim hemen kemer sıkma yöntemine geçis yapıyorum ama bugün annemlerdeyim aksam malum misafirlik tehlikeeeee abartmicam ama hiç cısslara dokunmucam diyemem artk bıkti herkes ben yemem dememden gecen kayinbabam diyor zaten sen hic bisey yemiyosun ki diye yemiyosun dedigi seyler tabi cısss olan seyler dedim ben formumu koruyorum babaciimmm eee bunca emek cöp.mü olsun 20 kilo vermişim 1 ini bile almaya tahammülüm yok artk sevgiyle kalin pazatesi yine ugrucam

Hani bazı tipler vardır, diyetteyim der.. Sen de şöyle bi bakarsın.. A-aa niye ki diye de sorarsın peşi sıra.. İnceciktir çünkü..
Ay şekerim sorma, son günlerde ipin ucunu kaçırdım, 2 kilo almışım, hemen kurtulmam lazım, der..
Garip gelir.. Dİ

Bu uyuz olduğum tiplere dönüştüm ben de.. Ayy çok fena 1 kilo almışım diyorum, bakıyolar ters ters.. Daha nerene zayıflıcan diyolar bi de..

Ama işte meğerse olay o değilmiş.. O 1 kiloya izin verirsen, 2 oluyomuş.. 2 ye ısınırsan 5.. bi de bakmışsın eski kilondasın..

Kilo korumak işte böyle insanların sana uyuz oldukları bi'dönem.. yok yapacak bişi..

Evet canm tam da anlattığın gibi biraz uyuz oluyorlar bana ama dediğin gibi yapacak bise yok detbiri elden bırakırsan eskiye dönmek an meselesi insanlar saniyorki diyet bitti hadi yee artk istedigini kekler börekler çörekler öyle bi dünya yokk malesef spor ve sağlıklı beslenmeye devam

Selam topikkk ben geldimmm bir haftadr annemlerdeyim 2 günlüğüne gittim sonra bi baktim konyadan ve ankaradan ablamlarda geldi canmmm cok özlemisim onlari ilk bi iki gün dikkat etsemde sonra ipin ucu baya bii kacti spor olarak sadece squat yaptim ve arti iki kiloyla döndüm aslinda tam 2 deil 55.7 ydim simdi 57.4 üm 1.7 kilo almışım 55.0 olmam lazım durr dedim bugün kendime evime geldim dün gece bugün karabuğday yoğurt ve elmayla bitircem günü ödem atmak için boll su ve tabiki spor hadi bismillah

Merhabalarr topikk ben geldim ama iyi haberlerle gelmedim kilom 57.7 haftaici 56.2ye düşmüştüm ama haftsonu biraz abarttm ve bugün tekrar 57yi gördüm ve dikkat etmeyle olmayacak dedim bugün sabah tam bir diyet moduna girdim karbonhidrat diyeti yapiyorum 55.0 i görene kadar devam edicem spor zaten hergün yapiyorum devam edicem yapmaya spor programima belki kardio da eklerim önümüzdeki pazrtesi kilomu 55 olarak güncellicem buna eminim

Ben neden hüzünlüyüm ki böyle..
Ah sln ahh.. Bir yıl tek başıma debelendim burada.. Düzenli olarak bi de hayat arkadaşımız vardı benim gibi gelip giden.. Bir de sağolsunlar bizleri yalnız bırakmayan eş dost..
Belki senin ayağın uğurlu gelir.. [/QUOTE]

burda birileri benden mi bahsetmiş ne, kulaklarım çınladı sanki.
püskütcüm, gemiyi en son kaptan terk edermiş, sen buraları terk edince benim uğramamda anlamsız oldu.
Kendi topiğime ara ara kilomu güncelliyorum, derli toplu durması iyi oluyor.
Buraya gelmişken vazifemi yapayım bari. Kilomu koruyamadım, acil plan yapacağım inşallah...
güncel kilom 56.1
Kendime koyduğum üst sınır 55 ti. 52 - 53 olmak istiyorum.
Yazın ramazanda 50 kiloya düşmüştüm ama, korkunç görünüyordum. Gözlerimin altı mosmor, derim buruş buruş babaanne gibi. Şimdi yüzüm bayağı güzelleşti.Aynaya bakınca yüzümü beğeniyorum.Fiziğimden memnun değilim.50 kilodayken fiziğim çok hoş olmuştu.
Yine 52 - 53 gibi bir kiloya inmek istiyorum.Daha fazlasına gerek yok.
Bende durumlar böyle, bu topiği ara ara güncelleyelim bence.

Merabalaaarr topik ben geldimm
geciktim diye kilo aldim sanma aksine verdimm ama uğrayamadim son kilom 57.7iydi şimdi 56.3 1.700 gr gitti hergün 1 saat spor yapiyorum pazar hariç yediklerime dikkat ediyorum tam diyet olmasada öyle böyle indi kilo ama 55 olamadim artk ihale öbür haftaya kaldi tabi hala dikkat ediyorum ama kasmadan

Son durum 56.3 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…