Kilomuzu Koruyoruz!

2 haftaya kdlmaması lazım dünden beri karatay usulü beslenmeye başladım ekmeği kesdim hemen 700 gr gitmiş cumaya kadar kalanıda gider inş banucum saol tatlım 60 a inseydim asıl azim o zaman olacaktı ama knu da burda kendimi fazla kasmadan yapayım dşyorum

kızlar her ne kadar mezun olup aranıza gelemesemde sizi takip etmeden yorum yapmadan duramıyorum
bende bu hafta harika geçirdim. yarın harika sonuç bekliyorum cuma dışında tartılmadığımdan giden konusunda fikrim yok yarın sizede bildiririm. motivem tavan bu gunlerde

tum enerjimle geldim kenidimi bugunde harika hissediyorum. kuşlar, ağaçlar,çiçekler,böcekler

ay kendimi anlatacak avatar bulamadım hepsini koydum
neyse
15 gune yakın mecburi aradan sonra, 2 gundur spora tekrar dönmenin enerjisimidir nedir. dun kızım yatarken anne beni sabaha karşı 6 da kaldırıp ağrıkesicimi verirmisin saat 7-8 gibi ağrıyla hortlamak istemiyorum uyucam dedi. bende saat 6 da kalkıp ilacını verdim, tabi yatmadım. hopppp sporlar giyildi çay kenarına inildi deniz kenarı, herbiryeri yuruyup geldim bide havuza girdim dönunce cossssss. beden mıh gibi oldu. sabah denize girenleri gördüm heveslendim kısmetse yarın yuruyup denize gircem bakalım
motivemiz daim olsun hobaaaaa

ne güzel nesli cim bu arada kızın kaç yaşındaki benim gözümde nedense hep sen bekarmışsın ya da yeni evlisin gibi bir his vardı şaşırdım

ne güzel nesli cim bu arada kızın kaç yaşındaki benim gözümde nedense hep sen bekarmışsın ya da yeni evlisin gibi bir his vardı şaşırdım
ahahahaha yok canım. tamda kaptanların bir tanıtım sayfası olsa girip herkesi tanısak , paylaşım alanında yazacaktım, diye düşünürken sen bunu yazdın

kısaca bennn

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım

Demek ki profiteröl yememem gerekiyo..

Bir haftadır 59 un altına inmek isteyip de beceremiyor olmanın sebebi bu olabilir..

Çakılı kaldığım kilom : 59.1

-ki cumartesi akşamı yemeğe çıkacağım için bu kiloyu özler hale gelmem an meselesi.. Ama akıllandım artık. O gece kilo alacağım kesin. Tartılıp da moral bozmaya gerek yok. Salıya kadar tartılmıyorum.

en guzeli baharcım cunki erken erken tartılınca şimarıyoruz, yada sitres oluyoruz. piskolojık savaş gibi bişi

gelelim benim tahlillerime. dun akşam beynimden bir kazan kaynar su yedim kendime geldim. değerlerim altust olmuş direnç gene hortlamış, zaten kilo veremiyordum sebebi buydu demekki. eee 9 ay 100 de 100 karatay yapıp değerleri düzeltince şimarmanın sonu bu. ömur boyu karatay-taş devri beslenmesine alışmam lazım sıfır kaçamakla. dun harika olan moralim sonuçları görünce bozuldu tabi. ama toparladım bu gun. kızım sen kaçlardan dusurdun iyileştin gene yapacaksın ama artık 40 a geldin sağlığını bozmadan devam et dedim. artık deneme yanılma bu son oldu. birkez daha anladım KARATAY HERŞEY gerisi boş. hele hasta bedenler için

bahar cım bence yarın akşam ki yemekte kilo alacağını düşünüyorsan yarın gündüz profiterölü ye tatlım akşam da yemek sonrasında zaten sıkacaksın emin ol daha çabuk kilo vereceksin
canım bende becerebilsem karayat yapayım diyorum ama o kadar katı uygulayamam diye korkuyorum

sadece 3 gun tam uysan eski duzenine dönmezsin. üç gunde göbek bile pörsüyor çünki şekersiz ve sağlıksız karbonhidrattan. ben bile yaptıysam, ekmeksiz yapamam derdim. bir yaptım dile kolay 8 ay tam uydum. ne zaman bozdum kilom sabit değerler kötü (

buna özel yazayım dedim maşallah yaa 38 yaşında 2 çocuk annesi haa allah nazardan saklasın
burada bende kendimi tanıtayım kısaca ben de ekime kadar 43 yaşında 2 çocuk annesiyim kamuda çalışıyorum aslında tam idealim kilo olmasa da ilk hedefime ulaştım ben geç evlenenlerdenim büyük oğlan 10 küçük 4 yaşında yani 40 yaşında doğum doğum yaptım kilolarımı da anca veriyom

allah bağışlasın canım cumlemizinkini. sanada maşallah 40 yaşında çocuk buyuk cesaret :)
ben gizli şeker hastası olduğumdan doğumlarda kilo almadım hep diyet mantığı ile ilerlemek zorunda kalınca. ama doğumla diyet bitince heleki ufaklıktan sonra aldım 3 senede yavaş yavaş. sonunda insulin direnci gelişti ve okuya okuya çareyi karatayda buldum yani diyet yok sağlıklı yaşam var benim için artık sonsuza dek

ben doğumlarda çok güzel aldım ilkinde 30 kg ikincisinde 20 kg diyet yapmadığım tek dönem diyerek en büyük hatam o oldu düşünsene 1,55 boy 95 kg ile doğuma gittim

Elbette ineceksin bitanemmm karatay candır Az az ver ki kalıcı olsun kuzum

Maşallah neslimmmmm enerjin daim olsunnnn kuzummm Bu tempoyla gidersen yakında aramızda olacaksın

Evrenin mesajı bu demekki Baharcım Sıkma canını haftaya cuma eminim vereceksin zaten sık sık tartılman doğru değil yemekte bira zkaçırsan bile ertesi gün dengelersin bitanem bu işin pirisinnn

Yanlışın neresinden dönersen kar neslimmm Asla moral bozmak negatif düşünmek yok başaracaksın ve buraya yazacaksın kuzum istersen haftada 2 gün eskisi gibi raw yap bitanem süper veriyosun karatay +raw ile

Bir süre sonra ister istemez karatayın dışına çıkamıyorsun Şahnurum.Sıkma kendini kademe kademe geçersin

Geçen cuma 67.2 bugün 66.7 düzenli beslenme yok spor yok uyku az. Ev yerleştirmeyle anca bu kadar.

500 gr gayet güzel gogocum 1 ay sürer yerleşmen kolay gelsin tatlım

ben doğumlarda çok güzel aldım ilkinde 30 kg ikincisinde 20 kg diyet yapmadığım tek dönem diyerek en büyük hatam o oldu düşünsene 1,55 boy 95 kg ile doğuma gittim

Hakikaten çok almışsın canımmm ama maşallah çok da güzel vermişsin süre biraz uzun olsa da önemli olan netice değilmi Ohoooo yaş 41 ben daha evlenicem de çocuk olacakta

Bildirimimi de yapayım 65,6 300 gr daha gitti hepsi toptan gitse ne güzel olacak ama bu yaşta zor

oy şahnurum hakkaten çok almışsın. ya bir yol gösteren yokki. ben o yuzden kendi çabamla doğruları bulmaya karar vermiştim bel fıtığı olup yatalak olunca hemde evde 2 aylık bebekle dusun. ameliyat sonrası yıl 2008 ben sağlık adına yerli yabancı bir suru kitap okuyup hayatıma koydum. bu devirde kendi doktorun olmazsan işin zor.

banum enerjim tavan. benim akıllanmam için bu gerekiyordu oldu işte şerden hayır misali.
gogocum tebrikler sanada

Herkes kendinden bahsetmiş bende yazmazsam olmaz. Bende 38 yaş 15 senelik evli 18 senelik hemşire 11 yaşında bir kız annesiyim. Ben hamillikte pek kilo almadım 14 aldım kızım 2 yaşına geldiginde 16 kilo vermiştim. Sigarayı bıraktım kilo aldım yanlış diyetlerle al ver alver 62 den 77 ye firlayiverdim.78 e dayanmistim benim için dönüm noktası oldu çünkü 78 le doğuma girmiştim. Sonra 73 civarında 4.takimla tanıştım ve işte hala burdayım. ..

buralar canlanmış ne güzel bende artık bu konuya geçiş yapmak isteyenlerdenim mezun olmama kalan kilo 4 az kalmış değil mi ama bende 2aydır aynı civarlardayım al ver durumu gerçi hedefimi aşağı çekmeyi düşünüyordum ama daha hedefe ulaşamadım ulaşsam karar vercemçekip çekmemeye 4 kilo ya 4 hadi 3 olsun diycem off of baktım buralarda muhabbet güzel buralar boş kalmasın ki takımdaki arkadaşlarımıza motivasyon olsun mesela benim canım çok buraya gelmek istedi

Yine düzelir değerlerin Neslicim.. Moralin bozulsa da bak ne güzel motive olmanı sağlamış tahliller..

Bak keşke Cuma okumaya zaman bulabilseymişim bu mesajı.. süper fikirmiş..
Bir dahaki bahara kaldı profiteröl
Geçen cuma 67.2 bugün 66.7 düzenli beslenme yok spor yok uyku az. Ev yerleştirmeyle anca bu kadar.
Sen sağlıkla yerleştir de evini, sonra düzenini oturtursun yine gogocum..
Kilo alma yeter ki..
Ohh maşallah.. 300 gr daha çöpe!

---
Gelelim bana..
Bıngıldak bir göbekle uyandım sabah.. Hiç merak etmiyorum kaç kilo aldığımı.. Ay şunu yersem ne olur, bu kadehi de içmesem mi diye hiç düşünmeden, gecenin tadını çıkarttım.. Salı sabahı çıkan kiloya göre sıkıyönetim planım da hazır.
Kim korkar hain kilodan peh!
Çözdük, yine çözeriz..

Gelsin hedef o zaman meleğimmm bu kez çok kararlı gördüm seni sana güveniyorum

Gogocum sigarayı bırakıp tekrar başlayan biri olarak önünde saygıyla eğiliyorum
Keşke ben de tekrar bıraksam gelecek kiloya razıyımmm

En fazla 1,5 ay sonra burada göreceğiz seni bitanemmm Son kilolar zor gidiyor ama pes etmek yokkk gel burada kaynatalım

Gecenin tadını çıkarmakla iyi yapmışsın kuzum .Salıya plan da hazırmışşş o zamannnnn profiterol hayali fazla uzak değil gibi

memnun oldum gogocumm. takipteyim gelicem arkandan

hadi sen 1 aya ben 2 aya gelelim buralara ozaman

sağol baharcım düzelecek işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…