tebrikler şekerim ben 3-4 gündür kabız olduğumdan tartılmadımgünaydın güzeller. benim cuma heyecanım müthiş bitti. sabah tartıldım az kaldı yaklaşık 4kg sonra aranızdayımm
Eki Görüntüle 1623532
3-4 gun kabızlıkmı kuzum çok geçmiş olsun. ben gunde 1 sefer çıksam rahatsız oluyorum, en az 3-4 kez çıkarım çünki. öyle gunlerce kabız olsam hasta olurum allah sabır ve kolaylık versin cnm. evde çözemediysen ilaç filan al en azındantebrikler şekerim ben 3-4 gündür kabız olduğumdan tartılmadım
YÜRÜYÜŞ CANDIR
Ohh ne güzel ne güzelgünaydın güzeller. benim cuma heyecanım müthiş bitti. sabah tartıldım az kaldı yaklaşık 4kg sonra aranızdayımm
Eki Görüntüle 1623532
maşallahın var baharcımfotoğrafı gülerek ekliyorum.. bahsettiğim şişliği görmeniz için büyüteç kullanın lütfen.
hadi size bi kıyak yapıp yerini tarif edeyim.. arkadaki bacağımın en üstüne bakın..
Eki Görüntüle 1623610
maşallah buna da şükür. bayanların kaslanması çok zor.fotoğrafı gülerek ekliyorum.. bahsettiğim şişliği görmeniz için büyüteç kullanın lütfen.
hadi size bi kıyak yapıp yerini tarif edeyim.. arkadaki bacağımın en üstüne bakın..
Eki Görüntüle 1623610
Tebrikler canım. Merak ettim boyun kaç ?günaydın güzeller. benim cuma heyecanım müthiş bitti. sabah tartıldım az kaldı yaklaşık 4kg sonra aranızdayımm
Eki Görüntüle 1623532
fotoğrafı gülerek ekliyorum.. bahsettiğim şişliği görmeniz için büyüteç kullanın lütfen.
Eki Görüntüle 1623610
nesli cim maalesef bana bazı durumlarda ilaç falanda yaramıyor ibs sendromu dedikleri hassas bağırsak sendromu var bende hergün çıktığım zaman bayram ediyorum ki o da ömrü hayatımda çok nadir dir3-4 gun kabızlıkmı kuzum çok geçmiş olsun. ben gunde 1 sefer çıksam rahatsız oluyorum, en az 3-4 kez çıkarım çünki. öyle gunlerce kabız olsam hasta olurum allah sabır ve kolaylık versin cnm. evde çözemediysen ilaç filan al en azından
ibs teşhisi nasıl konuyor? hangi bölüme gitmek gerekiyor. benimde ömrü hayatımda üstüste 2 gün barsaklarımın boşaldığı görülmemiştir. sindirim sistemim baştan ayağa sıkıntılı.Mideme dokunan bir sürü şey var, bazen sallamayıp yiyorum ama acısı fena çıkıyor sonra. Gaz, şişkinlik, halsizlik hepsi barsaktan geliyor...nesli cim maalesef bana bazı durumlarda ilaç falanda yaramıyor ibs sendromu dedikleri hassas bağırsak sendromu var bende hergün çıktığım zaman bayram ediyorum ki o da ömrü hayatımda çok nadir dir
seaBahAR tatlım maşallah çok hoş çıkmışsın ben 2 hafta oldu tartılmıyorum kendimi diyet psikolojisinde hissetmiyorum işyerinde de can sıkıcı bazı olaylar olduğu için kendimi bayram sonrasına hazırlıyorum
inşallah bayramdan sonra döneceğim sahalara
canım kolonoskopi yapılıyor ve ona göre karar veriliyor biraz da gastroentrologun tecrübesine kalmış ben ankarada bir doç gastroentoroloji uzmanına gitmiştim şikayetlerime ve kolonoskopi sonuçlarına göre karar verildiibs teşhisi nasıl konuyor? hangi bölüme gitmek gerekiyor. benimde ömrü hayatımda üstüste 2 gün barsaklarımın boşaldığı görülmemiştir. sindirim sistemim baştan ayağa sıkıntılı.Mideme dokunan bir sürü şey var, bazen sallamayıp yiyorum ama acısı fena çıkıyor sonra. Gaz, şişkinlik, halsizlik hepsi barsaktan geliyor...
sen tedavi olarak neler yapıyorsun ?
boyun ne kadar canım senin benden uzun olduğundan eminim tabi ama merak ettimgünaydın güzeller. benim cuma heyecanım müthiş bitti. sabah tartıldım az kaldı yaklaşık 4kg sonra aranızdayımm
Eki Görüntüle 1623532
ay ne kadar güzel yani her türlü güzelsin seabahar elbise çok yakışmış ya selülit olmasında bırak öyle azıcık kas olsun hiçte göze batmıyor zatenfotoğrafı gülerek ekliyorum.. bahsettiğim şişliği görmeniz için büyüteç kullanın lütfen.
Eki Görüntüle 1623610
anladım toplaytım çok geçmiş olsun. fonksiyonel tıbbı araştırıp faydalandınmı hiç kuzum. bağırsak sorunları temelinde , bozulmuş bağırsak probiyotik yapısı yatar. ben fonksiyonel tıptan öğrendiğim kadarıyla, miğde ve bağırsak sorunları probiyotik düzeyi yükseltilmesiyle çogunun çözüldüğünü biliyorum, aslında çevremden önerdiğim insanların sorunlarının çözüldüğüne şahit de oldum. bir araştır bence fonksiyonel tıbtan yardım alnesli cim maalesef bana bazı durumlarda ilaç falanda yaramıyor ibs sendromu dedikleri hassas bağırsak sendromu var bende hergün çıktığım zaman bayram ediyorum ki o da ömrü hayatımda çok nadir dir
seaBahAR tatlım maşallah çok hoş çıkmışsın ben 2 hafta oldu tartılmıyorum kendimi diyet psikolojisinde hissetmiyorum işyerinde de can sıkıcı bazı olaylar olduğu için kendimi bayram sonrasına hazırlıyorum
inşallah bayramdan sonra döneceğim sahalara
tatlım boyum 170. şu an için aslında bedenimden memnunum ama bi 10 kilo kadar gitse en az 67 filan olsam zıpkın gibi olurum. şimdi 75,9 kiloydum gecen haftaboyun ne kadar canım senin benden uzun olduğundan eminim tabi ama merak ettim
ay ne kadar güzel yani her türlü güzelsin seabahar elbise çok yakışmış ya selülit olmasında bırak öyle azıcık kas olsun hiçte göze batmıyor zatenya sen ne kadar güzelsin maşallah diyeyim
hadi arka arkaya olalım mezunbende geçen hafta 61.2 çıkmıştım buraya gelmeme az kalmıştı ki sınav nedeniyle eve gidene ve annemin yemeklerini zorla yedirene kadar eve geldim ne göreyim yine 63 e yaklaşmışım e bu haftaki amacım tekrar 61 i görmek sonra gitsin 2 kilo gelsin mezuniyettabi ben bayramdan önce mezun olmak istemiyorum ki bayramda kaçırma şansım olamasın mezun olursam kendimi bırakırım diye korkuyorum bakalım bayramdan sonra mezun olup görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?