Kilomuzu Koruyoruz!

Sistem güzel oturdu sanki..
Eskiden diyette olduğum zamanlarda, için için bu günlerin gelmesini isterdim. Sanırım oldu..
Haftada bir akşam dışarıda yemek keyfi.. Sonra onu toparlama günleri..

ve yine haftada bir kere kek/börek/pasta yapmak.. Saatine dikkat ederek yemek..
Bu iki kaçamağın dışı da zaten bildiğiniz üzere diyet.. Ya da sağlıklı beslenme diyerek bünyeyi rahatlatabilirim tabii..

Bir şey daha diyecektim unutmuşum kızlar..

Yaklaşık 15 senedir falan spor yapıyorum ben.. Ha öyle ağır tempolu değil, kendimce orta halli sporlar..
Arada koşuyordum bir de, ancak geçen sene koşmayı bıraktım ve tempolu yürüyüşe başladım.
Müftüoğlunun yazısında okuduğumu yaptım.

Başlangıçta ilk bir ay her gün ve/ya gece olmak üzere 45 dakika açık havada yürüdüm. Temposu dakikada 135 adım. Yani az sonra koşacaksın, ritm bu. Yürüyüş bitince de iki tane bacak hareketini (parktaki aletlerden) 5 er dakika olmak üzere toplam 10 dakika yaptım.

Bir ay bitince de her zaman yapabileceğim tempoya düşürdüm. Şu anda haftada 3 gün yürüyorum. Diğer sporlarımı da buna göre proglamladım.

Geçen sene Ağustosta başlamıştım. Bu sene tatile yine kardeşimle çıktık ve geçen seneye göre çok daha iyi göründüğümü söyledi. Ben de öyle şımardım falan..

Derken.. söylemiştim geçen hafta düğüne gittim. Düğünde giyeceğim elbiseyi 10 liraya aldım. Evet on lira. Kardeşim de merak etti, evden çıkmadan önce fotonu çek gönder dedi.

Ayhhhhh amma uzun yazdım bee

Dur bağlayacam konuyu..pof

Daha sonra o fotoyu incelerken ufak çaplı bir şok yaşadım. Üst bacağımın arkasında kas oluşmuş. Fırlak olmuş yani.
Özetle......

YÜRÜYÜŞ CANDIR

YÜRÜYÜŞ CANDIR[/QUOTE]

bizde foto isterizzzzz. bayılırım kaslı fotolora...
benim bi ara baklavalarım hayal meyal belli oluyordu. Eşim bilgisayardan silmiş . gıcık oldum. sonra baklavalar gitti. benim motivasyonda gitti.
bence de yürüyüş candır, en risksiz. Bütün doktorların hiç düşünmeden herkese tavsiye etmesindn belli değil mi

tebrikler şekerim ben 3-4 gündür kabız olduğumdan tartılmadım
3-4 gun kabızlıkmı kuzum çok geçmiş olsun. ben gunde 1 sefer çıksam rahatsız oluyorum, en az 3-4 kez çıkarım çünki. öyle gunlerce kabız olsam hasta olurum allah sabır ve kolaylık versin cnm. evde çözemediysen ilaç filan al en azından

YÜRÜYÜŞ CANDIR

bizde foto isterizzzzz. bayılırım kaslı fotolora...
benim bi ara baklavalarım hayal meyal belli oluyordu. Eşim bilgisayardan silmiş . gıcık oldum. sonra baklavalar gitti. benim motivasyonda gitti.
bence de yürüyüş candır, en risksiz. Bütün doktorların hiç düşünmeden herkese tavsiye etmesindn belli değil mi[/QUOTE]
Tamam tatlım eklerim birazdan, kas diye abartmayalım canım.. İlk defa böyle bir görüntü gördüm bacağımda ama dediğim gibi abartmayalım.. hafif bi şişlik..

günaydın güzeller. benim cuma heyecanım müthiş bitti. sabah tartıldım az kaldı yaklaşık 4kg sonra aranızdayımm

Eki Görüntüle 1623532
Ohh ne güzel ne güzel

-------

Benim kilom biraz yüksek bugün.. 59,1
Üst sınır 60, takılmıyorum o yüzden..
İki gündür biraz kontrolsüz yedim. Geçen Cumaya göre 400 gr fazlam olmuş.

günaydın güzeller. benim cuma heyecanım müthiş bitti. sabah tartıldım az kaldı yaklaşık 4kg sonra aranızdayımm

Eki Görüntüle 1623532
Tebrikler canım. Merak ettim boyun kaç ?

Ooo süper afeti devran

nesli cim maalesef bana bazı durumlarda ilaç falanda yaramıyor ibs sendromu dedikleri hassas bağırsak sendromu var bende hergün çıktığım zaman bayram ediyorum ki o da ömrü hayatımda çok nadir dir
seaBahAR tatlım maşallah çok hoş çıkmışsın ben 2 hafta oldu tartılmıyorum kendimi diyet psikolojisinde hissetmiyorum işyerinde de can sıkıcı bazı olaylar olduğu için kendimi bayram sonrasına hazırlıyorum
inşallah bayramdan sonra döneceğim sahalara

ibs teşhisi nasıl konuyor? hangi bölüme gitmek gerekiyor. benimde ömrü hayatımda üstüste 2 gün barsaklarımın boşaldığı görülmemiştir. sindirim sistemim baştan ayağa sıkıntılı.Mideme dokunan bir sürü şey var, bazen sallamayıp yiyorum ama acısı fena çıkıyor sonra. Gaz, şişkinlik, halsizlik hepsi barsaktan geliyor...
sen tedavi olarak neler yapıyorsun ?

canım kolonoskopi yapılıyor ve ona göre karar veriliyor biraz da gastroentrologun tecrübesine kalmış ben ankarada bir doç gastroentoroloji uzmanına gitmiştim şikayetlerime ve kolonoskopi sonuçlarına göre karar verildi

Eki Görüntüle 1623532
boyun ne kadar canım senin benden uzun olduğundan eminim tabi ama merak ettim

ay ne kadar güzel yani her türlü güzelsin seabahar elbise çok yakışmış ya selülit olmasında bırak öyle azıcık kas olsun hiçte göze batmıyor zaten ya sen ne kadar güzelsin maşallah diyeyim

bende geçen hafta 61.2 çıkmıştım buraya gelmeme az kalmıştı ki sınav nedeniyle eve gidene ve annemin yemeklerini zorla yedirene kadar eve geldim ne göreyim yine 63 e yaklaşmışım e bu haftaki amacım tekrar 61 i görmek sonra gitsin 2 kilo gelsin mezuniyet tabi ben bayramdan önce mezun olmak istemiyorum ki bayramda kaçırma şansım olamasın mezun olursam kendimi bırakırım diye korkuyorum bakalım bayramdan sonra mezun olup görüşmek üzere

anladım toplaytım çok geçmiş olsun. fonksiyonel tıbbı araştırıp faydalandınmı hiç kuzum. bağırsak sorunları temelinde , bozulmuş bağırsak probiyotik yapısı yatar. ben fonksiyonel tıptan öğrendiğim kadarıyla, miğde ve bağırsak sorunları probiyotik düzeyi yükseltilmesiyle çogunun çözüldüğünü biliyorum, aslında çevremden önerdiğim insanların sorunlarının çözüldüğüne şahit de oldum. bir araştır bence fonksiyonel tıbtan yardım al

tatlım boyum 170. şu an için aslında bedenimden memnunum ama bi 10 kilo kadar gitse en az 67 filan olsam zıpkın gibi olurum. şimdi 75,9 kiloydum gecen hafta
senin boyyun kaç?

hadi arka arkaya olalım mezun

Eklentiler

• tıbb.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…