Kilomuzu Koruyoruz!

Bende sabah tartıldım ama tartiyla ilgili suphelerim var yarın sabah tekrar deniycem. Pilimi bitiyor acaba

memnun oldum gogocumm. takipteyim gelicem arkandan

hadi sen 1 aya ben 2 aya gelelim buralara ozaman

sağol baharcım düzelecek işallah
uğraşıyorum bakalım inşallah artık ya bende kendime 2 ay verdim hazırlandığım bir sınav var güçsüz düşmeyim hızlı vermeye çalışmayım diye bakalım inşallah 2 aya burda olacağızz değil mi

Bende sabah tartıldım ama tartiyla ilgili suphelerim var yarın sabah tekrar deniycem. Pilimi bitiyor acaba
ödem falanda olabilirmi gogocum fazla mı çıktın ama pili bitiyor olabilir benim tartınınpili azalmıştı bir ara hergün farklı tartıyordu bazen az bazen fazla çıkıyordum pilini değiştirdim düzelmişti

Tam tersi canım eksik gösteriyor diye düşünmüştüm dogruymus tartıyı koyduğum yerde eksik tartiyomus bugün farklı bi yere koydum şimdi duzeldi bir haftada o kadar kilo gitmez diye düşünmüştüm. Ama yarın tekrar tartilmam gerekecek dün akşam bulgur yemiştim bakalım 2 haftada kaç kilo gitti.

59,8 kiloyum..
Geçen hafta bugün çıktığım akşam yemeğinin hala +700 gr etkisi var..
Onu da bu hafta göndermem şart.
Haftaya bugü de düğün var çünkü..

Sevmiyorum yaz mevsimini.. Bi'tek denizde olunca güzel yaz dediğin..

Bi de barsak enfeksiyonuna yakalanmışım.. Çok keyifsizim çok.. Kocaman bi göbeğim var.. 4-5 aylık hamile göbeği görünümünde..

geçmiş olsun baharcım. bagırsak enfeksiyonuna en iyi gelen sarımsak yutmaktır. yapabilirsen sabah aç karna 1 akşam yatarken 1 tane ortaboy sarımsak yut 1 ay boyunca. bulabilirsen kefir mayası bulup mayalayıp kullan bağırsaklarını temizler. acil şifalar dilerim

yine başardım ve rafine hiç bir gıdadan kaçamak yapmıyorum 2 haftadır, ve sonuç kg yansımasada pört karbonhidrat göbeğim gitti, çok mutlu ve hafifim. yaşasın sağlıklı yaşamak
ya yazdan bende bıktım kış gelsede düzenimize geri dönsek

bahar cım gecçmiş olsun bende 1 haftadır annemin yanındaydım bende ishal olmuşum ilaçlarla ayaktayım bugünde kıbrısa gideceğiz işin güzel tatafı sanırım kg almmadım haftasonu evimdeyim bakalım nasıl olacak nesli cim sarımsak bende de işe yarar mı

sarımsak aslında hergun kullanılabilecek doğal antibiyotik ve mikrop savardır, kullanabilirsin elbette. " bütün hastalıklar bağırsakta başlar" demiş hipokrat. bağırsak ne kadar sağlıklıysa o derece sağlıklıyız. sarımsak bağırsak sağlını korur. kefirde öyle

ishalin sebebi ne ki kaçgundur devam ediyor 2 gunden uzun surerse su kaybın olur dikkat et tatlım. muz, t.kahvesi, pirinç lapası ishale iyi gelir dene istersen, uzun surerse bi tahlıl yaptırmanda fayda var.
ishal için denediğim etkili bir kür tarifi vereyim
http://www.profsaracoglu.com/karanfil.xhtm

Geçmiş olsun kızlar ikinizede yaz aylarında çok zor bir durum. Kefir barsaklar için çok iyi bir gıda gerçekten. Ben mayasini aktarda bulmuştum zamanla çoğalıyor yapmasida kolay.

Eveett gelelim bendeki son duruma;
Tartıyı en fazla tarttigi yere yerleştirip haftasonu gelsin çiğkofte gitsin yaprak sarmalari kekler deyip üstüne birde evrene gönderdiğim pozitif enerjilerden sonra bu sabah 66.5 çıktım.

Öncelikle geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim kızlar..
Dün sabah itibariyle iyileştim tamamen.. (ilaçla)

Ayyyhhhhh
Selam söyle Kıbrısa.. Nasıl özledim yine
--------
Cuma gününü bekleyemicem.. çünkü gün aynı kiloda olamayabilirim..

58.8 kiloyum. O kadar uzun zamandan beri 58 li kilo görmedim ki ben.. Oh be!
Bir dilim çikolatalı kek kahvenin yanında az sonra.. hih hoh

canım iyileşmene çok sevindim söylerim tabikii selamını burda kıbrıslı arkadaslarla geziyoruz otel seyahati değil ama dün magusadaki sahile gittik çok güzeldi bu akşamda burda bir meyhaneye gideceğiz kısmetse yarın dönüş olacak

Burası kalabalıklaşınca Cuma bildirim geleneğine geri döndüm sanırım..

58.5 kiloyum. Bu hafta sabahları yediğim tostu bıraktım. Aman ha karataycı falan değilim.. Öylesine canım çekmiyor diye.. Onun yerine dönüşümlü olarak omlet,domates / müsli,süt / corn flakes süt yedim kahvaltıda.. Gelenek dışına çıkınca da vücut tepkimeye girdi sanırım.. Başka bir değişiklik yok çünkü..

İyi oldu bu kiloda olmam, yarın akşam düğündeyim.. Üst sınırım 60 kiloya marjım açıldı biraz, rahatladım..

Dar ve mini bir elbise giyeceğim için de iyi oldu, dün akşam denedim. İçinde daha rahat ettim elbisenin.

ay bende dayanamıcam yazıcam gene
bu hafta müthiş cuma heyecanı duydum. bu heyecan bana iyi geliyor piskolojıkman kilo vermeme sebep olan bu sanırım ama bende gayret gösterdim tabii, eski düzenime ve karataya sadık kalmanın ödülünü aldım şükür sonunda 76,5kg oldum. kaldı 6kg sonra mezunum allahın izniyle

müjdeyle geldimm

Sağlıklı Yaşıyoruz
17 saat ·
OKUL KANTİNLERİNE NİHAYET YASAKLAR GELMEYE BAŞLADI

Bu haberi çok çok önemli buluyoruz. Okul kantinlerinde şekerli ve işlenmiş pakete girmiş yiyecekler ve şekerli içecekler satılması yasaklanmış. Obezite salgını çocuklara da bulaşmaya başlamıştı, bunu önleme doğrultusunda atılan önemli bir adım.

Sağlıklı beslenme bilincinin tüm topluma yayılması için daha yolun çok başındayız, yapılacak çok şey var. Ancak atılan olumlu adımları da desteklememiz gerektiğini düşünüyoruz.

"Okul kantininde tost ayran, kuruyemiş dönemi

Okul kantinlerinde kola ve gazlı içeceklerin ardından çikolata, kek, gofret, şeker, enerji içeceği gibi ürünler de artık satılamayacak. Öğrenciler okulda çiğ meyvesebze, kuru meyve, tuzsuz kuruyemiş, taze meyve suyu, süt, ayran, peynir, haşlanmış yumurta ile beslenecek

Lütfi ERDOĞAN / GAZETE HABERTÜRK

Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıkları, okul kantinlerinde satışı uygun olmayan gıda ve içeceklere ilişkin yasağın kapsamını genişleten yeni bir genelge hazırladı. Daha önce kantinlerde kola ve gazlı içecek satışını yasaklayan bakanlıklar, çikolata, kek, gofret, muffin, lolipop ve şeker gibi ürünlere de satış yasağı getirdi. İşte yeni eğitim-öğretim döneminde okul kantinlerinde satılabilecek ve satılamayacak gıdalar:

BUNLAR SATILAMAYACAK
-Enerji içecekleri, gazlı içecekler, aromalı içecekler (soğuk çay), kolalı içecekler, aromalı doğal mineralli içecekler.
-Aromalı şurup, aromalı içecek tozu, aromalı su, meyveli içecek, meyveli içecek tozu, meyveli doğal mineralli içecek, yapay soda, meyveli şurup, sporcu içecekleri, sporcu suları, meyve nektarı, meyve suyu konsantresi.
-Tüm çikolata türleri ve gofretler.
-Tüm şeker ve şekerleme türleri (jöle şekerleme, sert şekerlemeler, yumuşak şeker, lolipoplar vb.).
-Guarana, guarana özü, eklenmiş kafein içeren ürünler.
-Kremalı, çikolata dolgulu, jöleli kekler ve pastalar (yaş pastalar, ekler, kruvasan, donut, parfe, mozaik pasta, muffin, cupcake vb.).
-Tatlandırıcı içeren yiyecek ve içecekler.
-Hindistancevizi sütü ve kreması.
-İlköğretim okullarında çay ve kahve tarzı içecekler.

ÇOCUKLAR BÖYLE BESLENECEK
-Meyveler, çiğ tüketilebilen sebzeler (mevsimine uygun olarak), salatalar (zeytinyağı ve limon eklenebilir).
-Kuru meyveler (30 gram, ambalajlı, kaplamasız ve şeker katkısız).
-Kuruyemişler (30 gram, ambalajlı, soslanmamış, tuzsuz, kabuksuz).
-İçme suyu (şeker veya tatlandırıcı eklenmemiş).
-İçme sütü (UHT/pastörize süt).
-Taze sıkılmış meyve ve sebze suyu (şeker ilavesiz olmalı, 250 ml’den büyük olmamalı).
-Yoğurt (100-150 gram, paketli).
-Ayran (200 ml’lik paketli).
-Peynir (pastörize).
-Günlük haşlanmış yumurta.
-Çeşnili ekmekler (çeşnisi sert kabuklu meyveler, kurutulmuş meyveler, yağlı tohumlar, baharat olacak).
-Tam buğday ekmeği, tam buğday unlu ekmek, karışık tahıllı ekmek vb. ürünlerden yapılan yumurta, peynir, taze domates, havuç, marul, biber ve benzeri sebzeler içeren sandviçler (içinde turşu olmayacak).
-Doğal mineralli su.
-Şekersiz sakızlar."

Kaynak: http://www.haberturk.com/…/1118376-okul-kantininde-tost-ayr…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…