uğraşıyorum bakalım inşallah artık yamemnun oldum gogocumm. takipteyim gelicem arkandan
hadi sen 1 aya ben 2 aya gelelim buralara ozaman
sağol baharcım düzelecek işallah
ödem falanda olabilirmi gogocum fazla mı çıktınBende sabah tartıldım ama tartiyla ilgili suphelerim var yarın sabah tekrar deniycem. Pilimi bitiyor acaba
Tam tersi canım eksik gösteriyor diye düşünmüştüm dogruymus tartıyı koyduğum yerde eksik tartiyomus bugün farklı bi yere koydum şimdi duzeldi bir haftada o kadar kilo gitmez diye düşünmüştüm. Ama yarın tekrar tartilmam gerekecek dün akşam bulgur yemiştim bakalım 2 haftada kaç kilo gitti.ödem falanda olabilirmi gogocum fazla mı çıktınama pili bitiyor olabilir benim tartınınpili azalmıştı bir ara hergün farklı tartıyordu bazen az bazen fazla çıkıyordum pilini değiştirdim düzelmişti
geçmiş olsun baharcım. bagırsak enfeksiyonuna en iyi gelen sarımsak yutmaktır. yapabilirsen sabah aç karna 1 akşam yatarken 1 tane ortaboy sarımsak yut 1 ay boyunca. bulabilirsen kefir mayası bulup mayalayıp kullan bağırsaklarını temizler. acil şifalar dilerim59,8 kiloyum..
Geçen hafta bugün çıktığım akşam yemeğinin hala +700 gr etkisi var..
Onu da bu hafta göndermem şart.
Haftaya bugü de düğün var çünkü..
Sevmiyorum yaz mevsimini.. Bi'tek denizde olunca güzel yaz dediğin..
Bi de barsak enfeksiyonuna yakalanmışım.. Çok keyifsizim çok.. Kocaman bi göbeğim var.. 4-5 aylık hamile göbeği görünümünde..
sarımsak aslında hergun kullanılabilecek doğal antibiyotik ve mikrop savardır, kullanabilirsin elbette. " bütün hastalıklar bağırsakta başlar" demiş hipokrat. bağırsak ne kadar sağlıklıysa o derece sağlıklıyız. sarımsak bağırsak sağlını korur. kefirde öylebahar cım gecçmiş olsun bende 1 haftadır annemin yanındaydım bende ishal olmuşum ilaçlarla ayaktayım bugünde kıbrısa gideceğiz işin güzel tatafı sanırım kg almmadım haftasonu evimdeyim bakalım nasıl olacak nesli cim sarımsak bende de işe yarar mı
59,8 kiloyum..
Geçen hafta bugün çıktığım akşam yemeğinin hala +700 gr etkisi var..
Onu da bu hafta göndermem şart.
Haftaya bugü de düğün var çünkü..
Sevmiyorum yaz mevsimini.. Bi'tek denizde olunca güzel yaz dediğin..
Bi de barsak enfeksiyonuna yakalanmışım.. Çok keyifsizim çok.. Kocaman bi göbeğim var.. 4-5 aylık hamile göbeği görünümünde..
Geçmiş olsun kızlar ikinizede yaz aylarında çok zor bir durum. Kefir barsaklar için çok iyi bir gıda gerçekten. Ben mayasini aktarda bulmuştum zamanla çoğalıyor yapmasida kolay.bahar cım gecçmiş olsun bende 1 haftadır annemin yanındaydım bende ishal olmuşum ilaçlarla ayaktayım bugünde kıbrısa gideceğiz işin güzel tatafı sanırım kg almmadım haftasonu evimdeyim bakalım nasıl olacak nesli cim sarımsak bende de işe yarar mı
Ayyyhhhhhbahar cım gecçmiş olsun bende 1 haftadır annemin yanındaydım bende ishal olmuşum ilaçlarla ayaktayım bugünde kıbrısa gideceğiz işin güzel tatafı sanırım kg almmadım haftasonu evimdeyim bakalım nasıl olacak nesli cim sarımsak bende de işe yarar mı
canım iyileşmene çok sevindim söylerim tabikii selamını burda kıbrıslı arkadaslarla geziyoruz otel seyahati değil ama dün magusadaki sahile gittik çok güzeldi bu akşamda burda bir meyhaneye gideceğiz kısmetse yarın dönüş olacakÖncelikle geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim kızlar..
Dün sabah itibariyle iyileştim tamamen.. (ilaçla)
Ayyyhhhhh
Selam söyle Kıbrısa.. Nasıl özledim yine
--------
Cuma gününü bekleyemicem.. çünkü gün aynı kiloda olamayabilirim..
58.8 kiloyum. O kadar uzun zamandan beri 58 li kilo görmedim ki ben.. Oh be!
Bir dilim çikolatalı kek kahvenin yanında az sonra.. hih hoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?