Kilomuzu Koruyoruz!

nesli cim fonksiyonel tıp ne ki bi google hazretlerine sorayım bi araştırayım bakimmm

aramızda neredeyse 10 cm varmış bende öyle tahmin etmiştim zatende benim boyumda 162 şu an bende idare eder durumdayım ya aslnda 55 olabilirim ama bir 59 göreyim mezun olayım da 55 i bilmiyorum henüz

nesli cim fonksiyonel tıp ne ki bi google hazretlerine sorayım bi araştırayım bakimmm
araştır tatlım. fonksiyonel tıbbın temelinde koruyucu tıp vardır. bu bağlamda sayılı hekim var turkiyede. bunlardan birkaç isim versem önerilerine göz atsan olur aslında. link vereyim hatta ilgini çeken dosya ve yazıları okursun
www.beslenmebulteni.com rahmetli prof ahmet aydın sitesi
http://www.dvitaminieksik.com

Mezuniyeti bayramdan sonraya atmakla çok iyi düşünmüşsün..
O kadar doğru ki söylediğin.. Kesinlikle bayramda dağıtırsın, tecrübeyle sabit..

Tartılmaya korkuyorum..
Üst sınırım olan 60 kiloyu kesin geçtim de acep ne kadar geçtim.. Korkunun kiloya faydası yok..
Neyse.. Cuma dökerim etekteki taşı..

Cuma günü eğer 60 kilonun üstündeysem çok pis bi ceza hazırladım kendime..
1- Karnıyarık yapılacak (gülmeyin ben nadiren yemek yaptığım için bu ceza anlamında)
2- 3 geveze arkadaşa telefon edilecek (laklağa da laklağın telefonda yapılanına da tahammülüm yok)

Yani neymiş.. cuma günü en fazla 59.9 olmalıymışım.. yarın sabah cesaretimi toplayıp tartılsam iyi olur..

Allah'ım cezaya bak .Sen tam numunelik bi hatunsun Baharı'm eşin benzerin yok

Evelki sabah 67.3 bu sabah 67
kilolar gitmeye başlamış gogocum
valla bende 70 in ucundan döndüm 69,9 dum bakalım cumaya ne olacak

Cezalar süper bende bulayim bikaç ceza kendime
kilolar gitmeye başlamış gogocum

valla bende 70 in ucundan döndüm 69,9 dum bakalım cumaya ne olacak
Bayram esti geçti hepimize
Mezun olmak yok bize , ömür boyu diyet
Sağlık olsun.

aynen aeben cim mezuniyet bize haram
Icinizi karartmayin kızlar mezun olmak değil mezun olup zayıf kalmak önemli ben mezun oldumda ne oldu

offf bayram faturası banada pahalıya patladı bende yaklaşık 2kg artıdayım bu sabah raw beslenme sebze sularına başladım umarım cumaya en azından sabit olurum

Merabalaarr topik bende üst sınırım olan 57 yi geçtim geçtim de ne kadar geçtim bilmiyorumyarın sabah tartilip yazıyorum ve diyet başlasın 55 kilo olana kadar
Eveett sabah aç karnına tartiya çikildi vee korkunç rakam görüldü 59.3 zaten 57 lerde geziyordum ve 55 e düşmeye çalışıyordum bayramda da salinca daha da üstüne çıkmışım evet kilo 59.3 cuma hedef 58.0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…