nesli cim fonksiyonel tıp ne ki bi google hazretlerine sorayım bi araştırayım bakimmmanladım toplaytım çok geçmiş olsun. fonksiyonel tıbbı araştırıp faydalandınmı hiç kuzum. bağırsak sorunları temelinde , bozulmuş bağırsak probiyotik yapısı yatar. ben fonksiyonel tıptan öğrendiğim kadarıyla, miğde ve bağırsak sorunları probiyotik düzeyi yükseltilmesiyle çogunun çözüldüğünü biliyorum, aslında çevremden önerdiğim insanların sorunlarının çözüldüğüne şahit de oldum. bir araştır bence fonksiyonel tıbtan yardım al
tatlım boyum 170. şu an için aslında bedenimden memnunum ama bi 10 kilo kadar gitse en az 67 filan olsam zıpkın gibi olurum. şimdi 75,9 kiloydum gecen hafta
senin boyyun kaç?
hadi arka arkaya olalım mezun
aramızda neredeyse 10 cm varmış bende öyle tahmin etmiştim zatendeanladım toplaytım çok geçmiş olsun. fonksiyonel tıbbı araştırıp faydalandınmı hiç kuzum. bağırsak sorunları temelinde , bozulmuş bağırsak probiyotik yapısı yatar. ben fonksiyonel tıptan öğrendiğim kadarıyla, miğde ve bağırsak sorunları probiyotik düzeyi yükseltilmesiyle çogunun çözüldüğünü biliyorum, aslında çevremden önerdiğim insanların sorunlarının çözüldüğüne şahit de oldum. bir araştır bence fonksiyonel tıbtan yardım al
tatlım boyum 170. şu an için aslında bedenimden memnunum ama bi 10 kilo kadar gitse en az 67 filan olsam zıpkın gibi olurum. şimdi 75,9 kiloydum gecen hafta
senin boyyun kaç?
hadi arka arkaya olalım mezun
araştır tatlım. fonksiyonel tıbbın temelinde koruyucu tıp vardır. bu bağlamda sayılı hekim var turkiyede. bunlardan birkaç isim versem önerilerine göz atsan olur aslında. link vereyim hatta ilgini çeken dosya ve yazıları okursunnesli cim fonksiyonel tıp ne ki bi google hazretlerine sorayım bi araştırayım bakimmm
Mezuniyeti bayramdan sonraya atmakla çok iyi düşünmüşsün..bende geçen hafta 61.2 çıkmıştım buraya gelmeme az kalmıştı ki sınav nedeniyle eve gidene ve annemin yemeklerini zorla yedirene kadar eve geldim ne göreyim yine 63 e yaklaşmışım e bu haftaki amacım tekrar 61 i görmek sonra gitsin 2 kilo gelsin mezuniyettabi ben bayramdan önce mezun olmak istemiyorum ki bayramda kaçırma şansım olamasın mezun olursam kendimi bırakırım diye korkuyorum bakalım bayramdan sonra mezun olup görüşmek üzere
Aynen öyle oldu düzen yoksa kilo vermekte yokkimse yok.. anlaşıldı herkes kilo aldı
ben veririm anacım sizin yerinize..
59.3
güya 59 un altında olacaktım ancak olamadı..
Allah'ım cezaya bakTartılmaya korkuyorum..
Üst sınırım olan 60 kiloyu kesin geçtim de acep ne kadar geçtim.. Korkunun kiloya faydası yok..
Neyse.. Cuma dökerim etekteki taşı..
Cuma günü eğer 60 kilonun üstündeysem çok pis bi ceza hazırladım kendime..
1- Karnıyarık yapılacak (gülmeyin ben nadiren yemek yaptığım için bu ceza anlamında)
2- 3 geveze arkadaşa telefon edilecek (laklağa da laklağın telefonda yapılanına da tahammülüm yok)
Yani neymiş.. cuma günü en fazla 59.9 olmalıymışım.. yarın sabah cesaretimi toplayıp tartılsam iyi olur..
kilolar gitmeye başlamış gogocumEvelki sabah 67.3 bu sabah 67
valla bende 70 in ucundan döndüm 69,9 dum bakalım cumaya ne olacakTartılmaya korkuyorum..
Üst sınırım olan 60 kiloyu kesin geçtim de acep ne kadar geçtim.. Korkunun kiloya faydası yok..
1- Karnıyarık yapılacak (gülmeyin ben nadiren yemek yaptığım için bu ceza anlamında)
2- 3 geveze arkadaşa telefon edilecek (laklağa da laklağın telefonda yapılanına da tahammülüm yok)
Yani neymiş.. cuma günü en fazla 59.9 olmalıymışım.. yarın sabah cesaretimi toplayıp tartılsam iyi olur..
Mezun olmak yok bize , ömür boyu diyetkilolar gitmeye başlamış gogocum
valla bende 70 in ucundan döndüm 69,9 dum bakalım cumaya ne olacak
aynen aeben cim mezuniyet bize haramMezun olmak yok bize , ömür boyu diyet
Sağlık olsun.
Cezalar süper bende bulayim bikaç ceza kendimeTartılmaya korkuyorum..
Bayram esti geçti hepimizekilolar gitmeye başlamış gogocum
valla bende 70 in ucundan döndüm 69,9 dum bakalım cumaya ne olacak
Mezun olmak yok bize , ömür boyu diyet
Sağlık olsun.
Icinizi karartmayin kızlar mezun olmak değil mezun olup zayıf kalmak önemliaynen aeben cim mezuniyet bize haram
Eveett sabah aç karnına tartiya çikildi vee korkunç rakam görüldüMerabalaarr topik bende üst sınırım olan 57 yi geçtimgeçtim de ne kadar geçtim bilmiyorum yarın sabah tartilip yazıyorum ve diyet başlasın 55 kilo olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?