gönderirsin sen şekercim çabuk gelen çabuk gidiyor ben bu sabah tartılmadım ama bayram faturasına göre bu gun kendimi hafif göbek de içine kaçmış hissediyorum, yuzuklerde oturuyordu dönmeye başladı şükür yarına bomba gibi kg ile gelirim işallah. p.tesiden beri dikkat ediyorum sanırım ooo 3kg ödem gittiEveett sabah aç karnına tartiya çikildi vee korkunç rakam görüldü59.3 zaten 57 lerde geziyordum ve 55 e düşmeye çalışıyordum bayramda da salinca daha da üstüne çıkmışım evet kilo 59.3 cuma hedef 58.0
Geçmiş olsun gogocum.. bir an önce iyileşmeni dilerimEn son 67.3 le tartilmayi bıraktım bir hafta olacak kum dòküyorum maalesef. Ilac falan ödem yaptı. Moralim bozulmasın diye tartılmadım.
Teşekkürler Baharcım, inşallah.Geçmiş olsun gogocum.. bir an önce iyileşmeni dilerim
Geçmiş olsun gogocum ..En son 67.3 le tartilmayi bıraktım bir hafta olacak kum dòküyorum maalesef. Ilac falan ödem yaptı. Moralim bozulmasın diye tartılmadım.
geçmiş olsun canımEn son 67.3 le tartilmayi bıraktım bir hafta olacak kum dòküyorum maalesef. Ilac falan ödem yaptı. Moralim bozulmasın diye tartılmadım.
Geçmiş olsun gogocum ..
Teşekkürler canlar.geçmiş olsun canım
geçmiş olsun gogocum. bi an önce dökülsünde toparlan işallah. acil şifalar dilerimEn son 67.3 le tartilmayi bıraktım bir hafta olacak kum dòküyorum maalesef. Ilac falan ödem yaptı. Moralim bozulmasın diye tartılmadım.
geçmiş olsun, her şeyden önce sağlık ...En son 67.3 le tartilmayi bıraktım bir hafta olacak kum dòküyorum maalesef. Ilac falan ödem yaptı. Moralim bozulmasın diye tartılmadım.
Geçen haftaya göre 200 gr artıdayım.. Mühim değil..
59.4
geçmiş olsun gogocum. bi an önce dökülsünde toparlan işallah. acil şifalar dilerim
Teşekkür ederim kızlar doğru diyosunuz herşeyin başı sağlık.geçmiş olsun, her şeyden önce sağlık ...
Teşekkürler güzel sözlerin için..İdolüm sensin
Ben 60' a indim sonra rehavete kapılıp anında 4 kg aldım.
Şimdi yine 63. Bir an önce 58 olmak istiyorum.
Tam ''Aylin, bu iş böyle olmayacak, senin diyet modundan çıkmaman lazım, bir an önce 58 ol korumaya geç ve maksimum 60 olmaya izin ver'' dediğim dönemde seni takip etmeye başladım.
Görüyorum ki diyetten çok sağlıklı beslenme olmuş sende ve sürekli kilonu takip ediyorsun.
İncecik olmana rağmen, tamam bitti bu iş diyerek kendini salmıyorsun.
Motivasyon kaynağısın
Cuma günü sözümü tutamadım o nedenle de buraya yazmadım..200 gr. daha alarak 59,6 ya ulaşmış durumdayım.. Kafa gidince kontrol de gidiyo.. kötü bi hafta.. malum.
haftaya cuma son zamanlarda aldığım 400 gr. ı göndermiş olacağım.
Gelen fazlalıklara misafir olduklarını hatırlatmanın zamanı gelmiş bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?