Kilomuzu Koruyoruz!

Korktuğum gibi olmamış kızlar..
dün neredeyse aç gezdim diye oldu belki bilmiyorum ama bu sabah 59,5 kiloydum.. Oysa kendimi çok şiş hissediyordum..

ne olur ne olmaz belki yalancık bi kilodur, cumaya kadar dikkatli besleneyim.. cumartesi akşamı yine kaçacak çünkü ipin ucu..

Hacıyatmaza döndük yahu!

Kilo korumada bana göre en önemli şey; kilo almak değil, alınan kiloyu yerleşmeden göndermek.. Aha da şuraya yazıyorum.. (yazdım zaten)

gönderirsin sen şekercim çabuk gelen çabuk gidiyor ben bu sabah tartılmadım ama bayram faturasına göre bu gun kendimi hafif göbek de içine kaçmış hissediyorum, yuzuklerde oturuyordu dönmeye başladı şükür yarına bomba gibi kg ile gelirim işallah. p.tesiden beri dikkat ediyorum sanırım ooo 3kg ödem gitti

bayram öncesi 59,5 kiloydum.. bugün 59,2 kiloyum..
bayramda ne kadar zıpladım bilmiyorum, çünkü bu tip dönemlerde artık moral bozmamak için tartılmıyorum..
gelen neyse misliyle geri gönderdim özetle..
yeri gelmişken; bu tartılmama dönemini iyi ayarlamak gerekiyor.. moral bozmamak için tartılmayayım derken kilonun da yerleşmesine izin vermek anlamında değil.. hemen bir gazla kiloyu atıp, tartılınca morali bozmamak..

En son 67.3 le tartilmayi bıraktım bir hafta olacak kum dòküyorum maalesef. Ilac falan ödem yaptı. Moralim bozulmasın diye tartılmadım.

Geçen haftaya göre 200 gr artıdayım.. Mühim değil..
59.4

İdolüm sensin
Ben 60' a indim sonra rehavete kapılıp anında 4 kg aldım.
Şimdi yine 63. Bir an önce 58 olmak istiyorum.
Tam ''Aylin, bu iş böyle olmayacak, senin diyet modundan çıkmaman lazım, bir an önce 58 ol korumaya geç ve maksimum 60 olmaya izin ver'' dediğim dönemde seni takip etmeye başladım.
Görüyorum ki diyetten çok sağlıklı beslenme olmuş sende ve sürekli kilonu takip ediyorsun.
İncecik olmana rağmen, tamam bitti bu iş diyerek kendini salmıyorsun.
Motivasyon kaynağısın

Teşekkürler güzel sözlerin için..
Aynen öyle.. Sürekli takip etmek gerekiyor. Rehavete kapılsan da bunun geçici bir dönem olduğu bilincinde olmalısın.
Oluyor çünkü.. insanız. Tatile çıkabilirsin, sağlık sorunu yaşayabilirsin, canın çok sıkkın olabilir ya da tam tersine keyfin çok yerindedir.. bir şekilde standart beslenmenden uzaklaşman gerekebilir ya da sadece basitçe bunu isteyebilir, buna ihtiyaç duyabilirsin.
yeter ki bunun geçici bir dönem olduğunu ve bu dönemde aldığın kiloları geciktirmeden vermen gerektiğini unutma.. Böyle yapınca inan bana kendiliğinden kontrolü sağlamaya başladığını fark ediyorsun..
Bir musibet bin nasihata yeğdir sözü gibi oldu bende durum. Daha önce de kilo vermeyi becermiş ve ertesinde salmıştım kendimi. Anlamsız bir kendine güven.. Alınan bir kaç kiloyu "amaaan daha önce verdim yine verdim" ukalalığı ile umursamamak.. Sonra bir de baktım ki alınan kilo hızla tırmanıyor.. ve hooop en başa döndüm. (Sene bilmem kaç.. başlangıç 79 kilo. bitiş 63 kilo. geri dönüş 75 kilo)
Bu ders oldu.. Artık biliyorum ki; kiloyu korumak vermekten daha zor ve çok daha önemli.
Tek güzel yanı şu.. Azıcık aldığında deforme olmamış oluyorsun, beli biraz sıkıyor da olsa yeni beden kotunu çekip çıkıyorsun dışarı.. Bu da kendine güvenini pekiştiriyor ve daha da çok istiyorsun aldığın birkaç kilonun bir an önce bedeninden çıkıp gitmesini..

Ha zaten şöyle bir durum da var.. Gardrop yenilenmiş, kilo alma şansım yok. Misal 5 kilo alsam çıplak gezmem lazım. Bu da bana göre en güzel kilo koruma yöntemlerinden biri.

200 gr. daha alarak 59,6 ya ulaşmış durumdayım.. Kafa gidince kontrol de gidiyo.. kötü bi hafta.. malum.
haftaya cuma son zamanlarda aldığım 400 gr. ı göndermiş olacağım.
Gelen fazlalıklara misafir olduklarını hatırlatmanın zamanı gelmiş bile..

Cuma günü sözümü tutamadım o nedenle de buraya yazmadım..
Hırs yaptım sonra, hafta sonu bu iş çözülecek dedim ve çözdüm.
Acıcık aç kaldım tabi..

Bugün bişeyler yiyeym artık.. çünkü 58,9 kiloyum. Ohh beaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…