Ben mezun olalı herhalde 3 sene oldu yoks 4 mü?
Sistem tamamen oturdu şükür.
Epey oldu tartılmayalı. Zaten ufaktan bir tartı fobim gelişti. O nedenle de sna bahsettiğim yöntemi geliştirdim. Ben Pazar günleri deniyorum malum pantolonu. İki haftadır zor kapanıyor düğme. Bu da nereden baksan en az 1 kilo demek.
58 le mezun olmuştum ben, kasten. Asıl hedefim 60 kiloydu. Pay bırakmıştım o kiloyu da. Ama sonra 60 kiloda kendimi daha rahat hissettiğim için altına çok nadir indim. (kemiklerim kalın)
Uzun lafın kıssı şimdilerde 61 olmuş olmalıyım. 2 saatte bir minik yemek dönemine girdim yine.
Merhabaaa
Canlanmış buralar ne güzel olmuş, oh miss.
Okumaktan her zaman keyif aldığım bir konu, tekrar okuyabilecek olmak harika hissettirdi.
Aslında ben tam da bu sıralar buraya yazıyor olmayı planlamıştım, yeniden karar verip başladığım dan beri 1 sene geçti ve ben halen hedefime ulaşamadım.
Kilomda, 5 aydır oluşan anlamsız duraklamalar ile bir nevi korumada gibiyim. Bunada şükür, baya yol aldım asla gözardı etmemeliyim.
En kısa sürede burada olmayı istiyorum, inşallah bu sene bu maceram biter ve buraya yazmanın mutluluğunu yaşarım.
Bence spor korumada da haftada 3 4 gun olsa bile olmadi.istedigimiz seyleri yedikten sonra yakamazsak ne anlami var.
KesinlikleeeeeAynen canım spor olmayınca olmuyor. Ben hep şöyle düşünün demişimdir etrafımdakilere. Vücudumuz bir terazi, yediklerimiz terazinin bir kefesi, harcadıklarımız diğer kefesi. Yediğimiz kadar harcamazsak eğer mutlaka denge bozulur. Çok yer az harcarsak kilo alırız, az yer çok harcarsak eğer kilo veririz. Korumak istiyorsak eğer teraziyi dengede tutmalıyız.
2-3 gündür burayı takip ediyorum yazmaya şimdi fırsatım olduAynen canım spor olmayınca olmuyor. Ben hep şöyle düşünün demişimdir etrafımdakilere. Vücudumuz bir terazi, yediklerimiz terazinin bir kefesi, harcadıklarımız diğer kefesi. Yediğimiz kadar harcamazsak eğer mutlaka denge bozulur. Çok yer az harcarsak kilo alırız, az yer çok harcarsak eğer kilo veririz. Korumak istiyorsak eğer teraziyi dengede tutmalıyız.
2-3 gündür burayı takip ediyorum yazmaya şimdi fırsatım oldu
Çok yeni mezun olduğumdan sanırım yeme düzenimde hiçbir değişiklik yok,cıss diye tabir edilen hiçbir şeyi ağzıma sürmedim.
Sezaryen kaynaklı biraz göbeğim var ve iç bacak sıkılaştırıcı hareketler yapmam lazım ama erteleyip duruyorym.
Spor dediğin gibi şart canım.
Yeni bedeninize alışıp korumak için de minimum 2 yıl dikkatli olup sağlama almamız gerek.
İnşallah başarırız canım.
Senin de sporda maşallahın var canımMaşallahın var o zaman canım. Ben ilk haftadan kutlamaları yaptımŞimdi o kutlamalardan kalanları vereyim diye uğraşıyorum. Aman sen benim yaptığım hataya düşme Cıslardan uzak dur yine. Sporunu da ihmal etme başla biran önce. Ben salona gidiyorum. Oraya gitmediğim zaman kendimi kötü hissediyorum. Sanırım uzun süre de gitmem gerekiyor. İç bacak sorunu bende de var. Vee ben bu yaz şortlarımı giymek istiyorum
Oh maşallah kaptan yakaladım seni bize pide görmicem menulerde diyorsun sen götürmüşsun pideyi şekerpare güllaç afiyet olsun..valla senin korkundan pide yiyemedim dün de yemedim bugünde. Hatta karpuz bitti evde aldırmadım yemeyeyim diye..neyse bu sayede birkaç hafta sonra burdayım inş..şaka bi yana çok teşekkürler sayende daha güzel olacak.sana da afiyet olsun hakkındır ye istediğini 170 boyunda 60 kilo zayıf hatun....Unutmadan dünkü utanç menümü yazayım. Çok abartmadım ama yine de olması gerektiği gibi değildi.
Sahur (02:30)
4 tane sigara böreği
1 tane haşlanmış yumurta
2 çatal çilek reçeli
İftar (20;05)
5-6 yk mantarlı tavuk sote
1 avuç içi büyüklüğünde pide
2 küçük kase cacık
1 tane şekerpare
1 dilim güllaç
Suyu ölçemiyorum ama artık ölçmem lazım. Az içiyormuşum gibi bir his var içimde. Bunlar artık son tatlılarımdı. Artık ramazan boyunca tatlıdan uzak durmaya çalışacağım. Çünkü spor yapmadıkça gram gram yeniden geliyor kilocuklar.
Hadi canım az kaldı sanırımOh maşallah kaptan yakaladım seni bize pide görmicem menulerde diyorsun sen götürmüşsun pideyi şekerpare güllaç afiyet olsun..valla senin korkundan pide yiyemedim dün de yemedim bugünde. Hatta karpuz bitti evde aldırmadım yemeyeyim diye..neyse bu sayede birkaç hafta sonra burdayım inş..şaka bi yana çok teşekkürler sayende daha güzel olacak.sana da afiyet olsun hakkındır ye istediğini 170 boyunda 60 kilo zayıf hatun....
Hoşgeldin canımMerhabalar
Ben de yerimi alayım burda :)
Sayfayı çok önceleri takip eder ve çok heveslenirdim çok şükür ben de artık korumadayım..
65 ile mezun oldum yaklaşık 3-4 ay oluyor sanırım unuttum bile :)
64-66 arasıyım..
Hoşgeldin canım
3-4 aydır aynı kilodasın korumayı başarmışsın ne güzel
Boyun kaç peki
İnş. Canım son 2 kilom kaldı hayırlısıyla.Hadi canım az kaldı sanırım
Senide burda görmek istiyoruz artık
Çok teşekkürler canım. Sınavlarım güzeldi. Bütün derslerim AA arada bir tane FF var nazarlık gibi. Sınavdan önce okul grubunda herkes çok ağladı zor zor diye. Ben de dedim madem zor bir ders hiç çalışmaya gerek yok Bütte geçerim. Öyle kolay sormuşlar ki çoğunluk geçti ben kaldım ama hiç okumadan girmiştimSenin de sporda maşallahın var canım
Sen beni sporda ezikle,ben de seni menülerindebelki böyle böyle yola geliriz.
Şortları çıkarıp giydikten sonra iç bacaktaki görüntüden menmun olmayınca acilen spora tekrar dönmem lazım dedim ama ,deyiş o deyiş
Akşama menü de paylaşmaya başlarım canım.
Sınavların vardı canım,iyi geçmiştir inşallah
Oh maşallah kaptan yakaladım seni bize pide görmicem menulerde diyorsun sen götürmüşsun pideyi şekerpare güllaç afiyet olsun..valla senin korkundan pide yiyemedim dün de yemedim bugünde. Hatta karpuz bitti evde aldırmadım yemeyeyim diye..neyse bu sayede birkaç hafta sonra burdayım inş..şaka bi yana çok teşekkürler sayende daha güzel olacak.sana da afiyet olsun hakkındır ye istediğini 170 boyunda 60 kilo zayıf hatun....
Ne güzel canım hoş geldin aramıza. Çok güzel gitmişsin mezuniyetten sonra. TebriklerMerhabalar
Ben de yerimi alayım burda :)
Sayfayı çok önceleri takip eder ve çok heveslenirdim çok şükür ben de artık korumadayım..
65 ile mezun oldum yaklaşık 3-4 ay oluyor sanırım unuttum bile :)
64-66 arasıyım..
Ooooooo harika bir iş başarmışsın. Şaka gibi ortadan ikiye ayrılmış iki ayrı insan olmuşsun. Maşallah 41 kereuzun degilim boyum 1.60
Umarim başarılı olurum. Ramazan geçsin bi 5 kilo daha vermeye çalışacağım kendimi kasmadan uzun vadede..
115 kilodan inince kendimi tüy gibi hissediyorum
Maşallah 41 kereİnşallah biz de senin gibi başarabiliriz bu işi
En az ilk altı ay, kilo verdiğiniz zayıflama yöntemi her ne ise ona devam edin.
Tek farkı, kilo verirken "cıss" denilen mamaları ufaktan listeye almak.
Ve tartılmaya devam etmek bu dönemde çok önemli.
En az ilk altı ay dedim ama ben ilk 1 yıl bu şekilde devam ettim. Daha sonraları da eğer bir gün kaçırdıysam, 3 gün diyet yapıp tartılmadım. Ve 3 günün sonuna ödül/ceza ekledim.
Benim bedenimin formülü bu. Eğer 1 gün kaçamak yaptı isem ortalama 3 günde gidiyor.
Eğer kaçamak günler art arda eklenirse eyvah.
3-4 günlük çılgın mönüler sonrasında en az 1 ay sürüyor kilodan kurtulmam.
İşte böyle..
İşin sırrı, disiplini elden bırakmamak. Kilo vermeyi becerdikten sonra kendinize bu kadarcık kihtimam gösterin lütfen.
Eminim başarırsınız.
(sizli konuşuyorum.. senin nezdinde genele yazdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?