Kilomuzu Koruyoruz!

Günaydınlar bugünden sonra bende aranızdayım haa korumada değilim ama listeleri meşgul etmeyeyim günlük menü bildirimi yapamazsam sorun olmayacak bir yer aradım haa bir sayfa sorumluluğu alacak kadar da zamanım yok buradan sizle sohbet eder kg mu bildiririm dedim seaBahAR bu sayfayı açtığı zaman hedefim bursa yazmaktı ama mezun olunca fazla koruyamadım maalesef 75 le vira bismillah diyelim

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz (kaptanlık başvurusundan )
14. Takımdan mezun oldum 176 boy 65,5 kiloyum. 65 ten çok 70 den az aralıkta kalmak istiyorum. Bende size katılabilir miyim

ABD'de Illinois Üniversitesi araştırmacılarının yürüttüğü bir araştırma, günün 16 saati aç kalarak yapılan diyetin kilo vermede oldukça etkili olduğunu ortaya koydu

ABD'de yürütülen bir araştırma, günün 16 saati aç kalarak yapılan diyetin kilo vermede oldukça etkili olduğunu ortaya koydu.

Illinois Üniversitesi araştırmacılarının yaptığı çalışmada, yaş ortalaması 45 olan 23 aşırı kilolu katılımcı 12 hafta boyunca 16:8 oruç diyetini uyguladı.

AA'nın haberine göre; katılımcılar, saat 10.00'dan 18.00'e kadar istedikleri besinden istedikleri miktarda yedi, günün geri kalan kısmında sadece su ve kalorisi olmayan içecekler içtiler.

VÜCUT AĞIRLIKLARININ YÜZDE 3'ÜNÜ KAYBETTİLER

Oruç diyeti sayesinde günlük 350 kalori daha az alan katılımcıların 12 haftanın sonunda vücut ağırlıklarının yüzde 3'ünü kaybettikleri ve sistolik kan basınçlarının düştüğü görüldü.

Araştırma ekibinden Krista Varady, "Bu çalışmayla kalori hesabı yapmadan ya da diyetinizden bazı besinleri tamamıyla çıkarmadan kilo kaybetmenin yollarının olduğunu gördük" ifadesini kullandı.

Varady, bu çalışmayla 16:8 diyetinin kilo kaybetmek için önemli bir unsur olduğuyla ilgili bilimsel kanıt elde ettiklerini belirtti.

Araştırmanın sonuçları "Nutrition and Healthy Aging" dergisinde yayımlandı.

Arkadaşlar 4 gündür bu sistemi kullanıyorum öğle 12:00 kahvaltı yapıp 20:00 a kadar yeme içme işini tamamlıyorum. Diyet sürecimdeki beslenme alışkanlıklarımı da sürdürüyorum.
Kilo koruma sürecinde bu yayını sizlerle paylaşmak istedim
Sevgiler

kızlar kilo bildirmeye uğrayamadım çünkü evimde değilim sürekli seyahatteyim hergün havaalanı o şehir senin bu şehir benim sanırım haftaya biraz rahatlayacak seyahatler ödem vardır diye tartılamadım düzene girince tartılacağım inşallah

bunun oldukça etkili olduğunu söylüyorlar canım

bunun oldukça etkili olduğunu söylüyorlar canım
Ben 1 hafta önce öğrendim 4 gündür uyguluyorum. Şimdilik diyet düzeninin alışkanlığı var üzerimde ama kaçamaklar başladığında kilo alımından korur diye düşündüm.

Paylaşımın için çok sağol canım ama biz bunu zaten 13.takım olarak hep uyguladık kaptanımız sağolsun. Sabah erken kahvaltı ve akşam 18.00 den sonra hicbisey yememe.gerçekten seninde dediğin gibi bizde çok işe yaradı. Ama sanırım koruma döneminde bide havanın geç kararması sebebiyle yemek saatlerim kendi adıma biraz 20.00 ye kadar uzadı bu aralar.ama düzene sokmam lazım gerçekten insan mide olacakta kendini çok rahat hissediyor 18.00 den sonra bişey yemeyince kesinlikle bende tavsiye ederim kızlar.

Ben çok geç öğrenmişim sanırım
Şimdi yaz dönemi ve benim özel durumlarımda var ; üstüne bide çoluk çocuk, çok geç yatıp geç kalkıyoruz 12:00 de kahvaltı ile başlayıp 20:00 de yeme içme olayını kapatıyorum.(aslında gece çok acıkıyorum) 3 ten önce yatamıyoruz çevremde herkes yeyip içiyor, bi daha mı gelecez dünyaya modundalar.
Yaklaşık 15 gündür uyguluyorum bu süreçte 2 kez tatlı yedim son öğünüm 19:30 20:00 arası karbonhidrat almıyorum ama sebze protein çok yiyorum(gereğinden fazla yiyorum aç gözlüyüm) buna rağmen 2kg vermişim. İdeal kilomun altındayım şu an. Yeniden şişman olmaktan korkuyorum ama son verdiğim 2kg. yi alsam iyi olacak.

Ben kilomu yoğurt, yulaf ezmesi, şeftali ve tarçın dörtlüsü ile koruyorum. Akşam yemeğim bu :)

Devamlı mi aynı şeyi yıyiyorsun.ya ben diyeti bırakalı bikaç hafta oluyor hiç dikkat etmiyorum şuan kilo da almamışım. Yani gramlar gidip geliyor o da normal.umarım bir anda patlama yapmaz.

Sayfayı aktifleştirme zamanı gelmiş...eski ve yeni mezunlar ...sayfamız varmış ...boş mu kalsın mekan...herkese selam ve sevgiler şimdilik....çıtır çıtır napıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…