Selam kaptanımSelamlar
Yeni ev sahibiniz geldi dermişim
Afiyet olsunBiraz geç oldu ama ufaktan hikayemi anlatayım. İki hafta önce 3. kez mezun oldum 13. Takımdan. Mezun olduğum hafta 59.8 di kilom. Sanırım kutlamaları biraz abartmış olacağım ki ramazanın ilk günü tartıda 63 kiloyu gördüm. Ama nasıl gördüm ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Nasıl kilo alınır diye bir yarışma yapılsa kesin birinci olurdum. Tabii hemencecik kutlamaları bitirdim. Bugün iftardan önceki kilom 61.8 di. Hedefim bayram sabahı tartıda 59 kiloyu yeniden görebilmek. Takıma menü yazamıyorum çünkü korumaya geçtiğim için normal zamanda yasaklı olan yiyeceklerden de yiyorum ama abartmadan dengeli bir şekilde. O yüzden artık menülerimi buradan paylaşacağım. Belki birilerine yine faydam dokunur.
Sahur (02:30)
1 yumurtadan kaşarlı, sucuklu omlet
Avuç içi büyüklüğünde pide
4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal, kaymak
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:04)
1 küçük kase domates çorbası (İçine birazda kaşar attım)
1 tane karnıyarık
1 bardak ayran
1 küçük dilim şekerpare
Yarım dilim güllaç
1,5 litre su içtim ama hala içmeye devam ediyorum. Sadece spor yapamadım bugün. Aslında şekerpare ve güllaçı yürüyeceğim diye yemiştim ama yürüyemedim. Umarım yarın tartıyı etkilemez. Bu arada normalde haftada bir tartılmam gerekiyor ama ben maalesef her gün tartılıyorum dengeyi sağlayabilmek adına.
Hoşbuldum canımHoş geldin canım
Bende iftarımı yazayım
İftar diyorum çünkü sahur yiyemiyorum
Sağlıksız biliyorum ama açıkmıyorum işime de geliyo açıkcası
İftar 20:22
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak etli güveç
1 dilim ince Ramazan pidesi
3 lahana sarma
Bol salata
2 çatal kavun
1 bardak az şekerli ev yapım limonata
1.5 litre su
Sahura kadar uyumuyorum
Sanırım 1 litre daha içerim
Amin canım sağolGayet güzel olmuş benim cısslı menüden güzel. Afiyet olsun Allah kabul etsin inşallah. Ama keşke sahurda yapabilsen. Bu arada kaç kilosun? En son ne zaman tartıldın?
takipteyizMerhabalar, bende koruma evresindeyim. Geçen sefer maalesef kilomu koruyamamistim , bu sefer kararlıyım
Aaa boyle bi konu mu varmissss.Ben de 2 aydir korumadayim 2 kilo verdim
Selamlar
Yeni ev sahibiniz geldi dermişim
Hoş geldin, ne iyi ettin.
Senin önderliğinde diğer arkadaşlarımız da heveslenip bu topiği aktif hale getirirler dilerim.
Bir sürü kilo alıp yarışmay dönmek yerine, burada toparlanmayı ve bir düzen oturtmayı deneyebilirler en azından.
..ki hareketlenme başlamış bile.
Sağlıklı ve keyifli kilo korumalar diliyorum.
Ben mezun olalı herhalde 3 sene oldu yoks 4 mü?Hımmmm o zaman şimdi ben de senin güncel kilonu merak ettimGerçi tartılmadığını düşünüyorum geçen gün bana verdiğin pantolon tavsiyesi nedeniyle ama yine de bir sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?