Kilomuzu Koruyoruz!

Biraz geç oldu ama ufaktan hikayemi anlatayım. İki hafta önce 3. kez mezun oldum 13. Takımdan. Mezun olduğum hafta 59.8 di kilom. Sanırım kutlamaları biraz abartmış olacağım ki ramazanın ilk günü tartıda 63 kiloyu gördüm. Ama nasıl gördüm ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Nasıl kilo alınır diye bir yarışma yapılsa kesin birinci olurdum. Tabii hemencecik kutlamaları bitirdim. Bugün iftardan önceki kilom 61.8 di. Hedefim bayram sabahı tartıda 59 kiloyu yeniden görebilmek. Takıma menü yazamıyorum çünkü korumaya geçtiğim için normal zamanda yasaklı olan yiyeceklerden de yiyorum ama abartmadan dengeli bir şekilde. O yüzden artık menülerimi buradan paylaşacağım. Belki birilerine yine faydam dokunur.

Sahur (02:30)
1 yumurtadan kaşarlı, sucuklu omlet
Avuç içi büyüklüğünde pide
4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal, kaymak
1 fincan şekersiz çay

İftar (20:04)
1 küçük kase domates çorbası (İçine birazda kaşar attım)
1 tane karnıyarık
1 bardak ayran
1 küçük dilim şekerpare
Yarım dilim güllaç

1,5 litre su içtim ama hala içmeye devam ediyorum. Sadece spor yapamadım bugün. Aslında şekerpare ve güllaçı yürüyeceğim diye yemiştim ama yürüyemedim. Umarım yarın tartıyı etkilemez. Bu arada normalde haftada bir tartılmam gerekiyor ama ben maalesef her gün tartılıyorum dengeyi sağlayabilmek adına.

Afiyet olsun
Allah kabul etsin

Bende iftarımı yazayım
İftar diyorum çünkü sahur yiyemiyorum
Sağlıksız biliyorum ama açıkmıyorum işime de geliyo açıkcası

İftar 20:22

1 kase ezogelin çorbası
1 tabak etli güveç
1 dilim ince Ramazan pidesi
3 lahana sarma
Bol salata
2 çatal kavun
1 bardak az şekerli ev yapım limonata

1.5 litre su
Sahura kadar uyumuyorum
Sanırım 1 litre daha içerim

Gayet güzel olmuş benim cısslı menüden güzel. Afiyet olsun Allah kabul etsin inşallah. Ama keşke sahurda yapabilsen. Bu arada kaç kilosun? En son ne zaman tartıldın?

Gayet güzel olmuş benim cısslı menüden güzel. Afiyet olsun Allah kabul etsin inşallah. Ama keşke sahurda yapabilsen. Bu arada kaç kilosun? En son ne zaman tartıldın?
Amin canım sağol
Sahur yaparsam kilo alırım gibi geliyor
Yesem tok karnına yemiş olucam
Su içiyorum erik yiyorum geçiştiriyorum
Kilomda 60.7
Dün tartıldım
Kullandığım ilaçlardan sonrada kolaylaştı benim kilo vermem
Wc sorunum kalmadı şükür
60-61 arası değişiyorum
Fazlasını istemiyorum yüzüm çöküyor
Yürüyüş lerime devam ediyorum bu gün yürüyemedim ama

Firsat buldukca gelirim :)
Benim de evimi silip supurup parlatmam lazim

Kızlar iyi geceler
Sahur
2.30
4 erik
2 kuru kayısı
2 ceviz

İftarım
20.22

1 kase mercimek çorbası
1 kabak dolması
1 dilim Ramazan pidesi
Bol salata
3 tatlı kaşığı süt helvası
1 bardak limonata

1 litre su
30 dk yürüyüş

Merhaba kizlar.Menü vereyim ben de

Sahur
3 dilim kabak mucver(icinde yarim cay bardagi yag bi o kadar da tb unu vardir ve firinda pisti)
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
2 parca karpuz

Iftar
2 lahmacun
Salata
3 parca karpuz

Ara 21.30
10 kadar kiraz
2 yeni dunya

Su 2yi gecti

Spor
2 mil leslie
Jillian level 1

Selamlar
Yeni ev sahibiniz geldi dermişim

Hoş geldin, ne iyi ettin.
Senin önderliğinde diğer arkadaşlarımız da heveslenip bu topiği aktif hale getirirler dilerim.
Bir sürü kilo alıp yarışmay dönmek yerine, burada toparlanmayı ve bir düzen oturtmayı deneyebilirler en azından.

..ki hareketlenme başlamış bile.

Sağlıklı ve keyifli kilo korumalar diliyorum.

moni kaptanım sağ olsun o hatırlattı. Yoksa ben başka bir konu açacaktım. Hazırı dururken ne gerek var yenisine dimi ama

Aynen Bahar' cım 4. kez yarışmaktansa buralarda 3 aşağı 5 yukarı dolanır dururum modundayım.

Güzel dileklerin için de çok teşekkürler inşallah uzun yıllar istediğimiz kilolarda kalırız hep birlikte

Hımmmm o zaman şimdi ben de senin güncel kilonu merak ettim Gerçi tartılmadığını düşünüyorum geçen gün bana verdiğin pantolon tavsiyesi nedeniyle ama yine de bir sorayım dedim
Ben mezun olalı herhalde 3 sene oldu yoks 4 mü?
Sistem tamamen oturdu şükür.
Epey oldu tartılmayalı. Zaten ufaktan bir tartı fobim gelişti. O nedenle de sna bahsettiğim yöntemi geliştirdim. Ben Pazar günleri deniyorum malum pantolonu. İki haftadır zor kapanıyor düğme. Bu da nereden baksan en az 1 kilo demek.

58 le mezun olmuştum ben, kasten. Asıl hedefim 60 kiloydu. Pay bırakmıştım o kiloyu da. Ama sonra 60 kiloda kendimi daha rahat hissettiğim için altına çok nadir indim. (kemiklerim kalın)

Uzun lafın kıssı şimdilerde 61 olmuş olmalıyım. 2 saatte bir minik yemek dönemine girdim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…