Kilomuzu Koruyoruz!

Ben de dunku menumu vereyim.iftara disardaydik.cidden goz dobdurecek cinstendi ve zaten nihayetinde gozum dondu

Sahur
Muz-sut-yulaf ezmesi
2 zeytin
1 parca yumurta
2 parca karpuz
Salatalik

Iftar
1 kase ezogelin corba
Urfa kebap
Koz patlican biber
Uzerine 7 8 kiraz
2 top dondurma
1 dilim serbetli cıs
1 bardak cay

Su 2yi gecti
Spor : jillian level 1

Bu aksam da annem gelecek memlekettwn niranayyy nira nira nayyyuu

uzun degilim boyum 1.60

Umarim başarılı olurum. Ramazan geçsin bi 5 kilo daha vermeye çalışacağım kendimi kasmadan uzun vadede..

115 kilodan inince kendimi tüy gibi hissediyorum
Maşallahh
Kızartma ve tatlılar olmasaymış keşke ramazan olduğu için tatlı masada olmazsa olmazlardan maalesef.

bir sırrı daha var.. buralardan uzaklaşmayın.
Buranın gücüne inanıyorum.mümkün oldukça buralardayım ben de.
kirazlar dahil ne güzel bir menü demiştim
İftarın başlamgıcı çok güzel sonu kötü olan diziler,filmler gibi olmuş.
Afiyet olsun:)
Allah kabul etsin

Dünün menusunu vereyim

Sahur
Muz+süt+yulaf ezmesi
Salatalik
2 parca karpuz

İftar
1 tabak sebzeli kofte(bikac kup pattis vardi)
Salata
2 parca karpuz
Uzerine 3 tane yenidunya

Su 2 oldu

Spor : jillian level 1

Dün canım sıkkındı biraz düzgünce bir şey yiyemedim sahurda da ne yediğimi unuttum. Bu günde maalesef sahur yapmadım. Umarım dayanırım iftara kadar.

Kızlar kimsecikler yok
Diğer tarafa yazıyorum artık çoğusu beni tanımıyor bile
Burdada kimseler yok
Kaptanım bozarım bak diyetimi fenalardayım
Şaka bi yana burdan uzaklaşırsam işin tılsımı bozulucak gibi
Gerçi kaptanım hertürlü takipte nasılsa sahip çıkar bana

Nurdancigim biz tanıyoruz seni canım var birkaç kişi sen moralini bozma.ki tanımayanlara da tanıt yeni geldi çoğu arkadaş bizde yeni tanıştık.13.takım bizim için apayrı yalnız kalmamalı ona göre...

Sorma yaaaa ben kendimde yoktum. Ama bu günden itibaren dönmek lazım. Çünkü regl kaynaklı sanırım ben bayağı aştım kendimi. Biran önce toparlanmam lazım. Buradan çok uzak kalmamak lazım. Yoksa soldan soldan geliyorlar

Koş yamacıma gel hemen

Sen de mezun ol da gel biran önce buralara kalabalıklaşalım

Kızlar yine durgunlaştık. Ben yine kaçırdım bu bir kaç günde ama yarın oruç tutmaya başlıyorum inşallah menülerim daha güzel olacak. Bayrama az kaldı tartı da 59 lu rakamları görmem lazım. Bakalım yarın kaç kilo çıkacağım

Kizlar korumada olanlar olarak bu konuda da cumalari kilomuzu bildirsek mi?neler yedik nasil toparladik ya da toparlayamadik gormek icin.

Kizlar korumada olanlar olarak bu konuda da cumalari kilomuzu bildirsek mi?neler yedik nasil toparladik ya da toparlayamadik gormek icin.

Ben bu günden itibaren menü yazmaya başlayacağım. Kilo bildirimi de yapalım. Bir şekilde düzene girmemiz lazım çünkü benim şuan fazlam var.

Kizlar cuna gecti bildirim.yapmayi unuttuk gec de olsa ben yapayim sonra menumu vercem

Gecen hafta : 56.3
Bu hafta : 55.8
Fark : 0.5

Menumu vereyim

Sahur
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Iftar
1 dilim patates röşti(haslanmis pattis arasina kasar ve sote biberle az tereyagda onlu arkali pisirdim.icinde 4 pattis vardi ve 8 dilim çıktı)
5 tane kofte
Salata
Bikac parca karpuz

Ara 22.00
Meyve tabagi(4er 5er tane cilek kiraz kayısı )

Su 2,5 oldu

Spor
Jillian level 2(8.gun)=108 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…