İkinci kitap, birinciye göre çok daha kalın. Genel başlıklara göz gezdirdim. Nefesle ilgili gözüme çarpan tek yer şu oldu:Canım kitaba bakınca buraya yazarsan sevinirim.
Tatlım bana mı dedin..Canım nerelerdesin, bir ses ver.
Merakta koma bizi .
Sen toparlarsın inanıyorum. Yeter ki kafanda oturt.diğer topiklere yazdığını gördum ama yinede merak ettim.
bende yazdan beri 2-3 kilo vermek istiyorum ama taatilde almadığıma şukrettım.şimdide asurelere dayanamıyorum.
Aşureden sonra kendimi sıkıcam artık. bu sene pilates geç başladı. yuruyüş yapamıyorum. kendimi çok şiş hissediyorum. toparlanmam lazım.
Ben korumayi beceremeden kilo alanlardan oldum maalesefBuraya yazmak istiyorum, kep istiyorum, karne istiyorum, başarı hikayemi yazmak istiyorum...İstiyorum da istiyorum..
Lütfen olsun, lütfen
Çok çalışmalıyım çok
Malesef bendeBen korumayi beceremeden kilo alanlardan oldum maalesef
Ben korumayi beceremeden kilo alanlardan oldum maalesef
Ama bu sefer almayacaksınızMalesef bende
Sen yinede fazla almadın cnm
Zuhal cim ben 7-8kg aldim isin kotusu ne yapsam gitmiyorMalesef bende
Sen yinede fazla almadın cnm
Ins.monicimAma bu sefer almayacaksınız
Valla helal olsun cnm zorunu atlatmisin arkasida gelir mutlakaZuhal cim ben 7-8kg aldim isin kotusu ne yapsam gitmiyor
Su ara sigarayi biraktim 17 gun oldu bundan 10 yil once biraktigimda 10 kg almistim 4 sene de guzel gitmisti 4 yildan sonra baslamasaydim keske 6 senedir bayaa fazla iciyordum simdi kg almamak icin deli gibi yuruyus yapip yediklerime dikkat etmeye calisiyorum bakalim ne olacak
Canim ben birakmaya niyetliydim ama kg alirim diye de korkuyordum ama korkunun ecele faydasi yok iste insallah fazla kg almadan atlatirizValla helal olsun cnm zorunu atlatmisin arkasida gelir mutlaka
Bence su durumda sabit bile kalabilmen büyük basari
Bende de aynisi var
Burda bi lazer tedavi yaptirmistim 1 hafta falan icmedim 5 kilo aldim
Su anda böyle biseye girismek istemiyorum
Önce insanin istemesi gerek derler ya
O istek bende yok malesef
Senin isteyipte başaramayacağın bisey yok kaptanimBuraya yazmak istiyorum, kep istiyorum, karne istiyorum, başarı hikayemi yazmak istiyorum...İstiyorum da istiyorum..
Lütfen olsun, lütfen
Çok çalışmalıyım çok
canım benim teşekkür ederimSenin isteyipte başaramayacağın bisey yok kaptanimeski mezunundan slmlar
Canim benim senin sayende hedef kiloma geldim sende cok ozelsincanım benim teşekkür ederim
sen benim kaptanlığımda ki ilk mezunum dun yerin hep çok özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?