Kilomuzu Koruyoruz!

Canım kitaba bakınca buraya yazarsan sevinirim.
İkinci kitap, birinciye göre çok daha kalın. Genel başlıklara göz gezdirdim. Nefesle ilgili gözüme çarpan tek yer şu oldu:
"Ayinleri yaparken yavaş, derin ve eşit bir şekilde soluk alıp vermeye gayret edin. Soluk alıp vermenin kalitesi ile Beş Ayin'in sunduğu yararlar arasında doğrudan bir bağlantı vardır." -sf:173

Canım nerelerdesin, bir ses ver.
Merakta koma bizi .
Tatlım bana mı dedin..
çok yoğunum.. yarışmanın raporlarını hazırlayıp kaçıyorum epeydir.
kilo işi de aynı aralıklarda devam ettiği için buraya yazmayı bıraktım. yoksa siteye giriyorum.
Teşekkür ederim ilgine.

diğer topiklere yazdığını gördum ama yinede merak ettim.
bende yazdan beri 2-3 kilo vermek istiyorum ama taatilde almadığıma şukrettım.şimdide asurelere dayanamıyorum.
Aşureden sonra kendimi sıkıcam artık. bu sene pilates geç başladı. yuruyüş yapamıyorum. kendimi çok şiş hissediyorum. toparlanmam lazım.

Sen toparlarsın inanıyorum. Yeter ki kafanda oturt.

Malesef bende

Sen yinede fazla almadın cnm
Zuhal cim ben 7-8kg aldim isin kotusu ne yapsam gitmiyor
Su ara sigarayi biraktim 17 gun oldu bundan 10 yil once biraktigimda 10 kg almistim 4 sene de guzel gitmisti 4 yildan sonra baslamasaydim keske 6 senedir bayaa fazla iciyordum simdi kg almamak icin deli gibi yuruyus yapip yediklerime dikkat etmeye calisiyorum bakalim ne olacak

Valla helal olsun cnm zorunu atlatmisin arkasida gelir mutlaka
Bence su durumda sabit bile kalabilmen büyük basari
Bende de aynisi var
Burda bi lazer tedavi yaptirmistim 1 hafta falan icmedim 5 kilo aldim
Su anda böyle biseye girismek istemiyorum
Önce insanin istemesi gerek derler ya
O istek bende yok malesef

Canim ben birakmaya niyetliydim ama kg alirim diye de korkuyordum ama korkunun ecele faydasi yok iste insallah fazla kg almadan atlatiriz

Buraya yazmak istiyorum, kep istiyorum, karne istiyorum, başarı hikayemi yazmak istiyorum...İstiyorum da istiyorum..

Lütfen olsun, lütfen
Çok çalışmalıyım çok
Senin isteyipte başaramayacağın bisey yok kaptanim eski mezunundan slmlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…