- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
Kürkçü dükkanımiz açık olsun da nolur nolmazIyi yapmıssın ablacım da mezun olupda kalan cook yok sanki :))
Tabiki acık kalsın gelirseniz benide etiketleyin bende gelirim ablacım :))
Tamam canım. En kritik zamanlarimiz bugünler...seslenirim merak etmeTabiki acık kalsın gelirseniz benide etiketleyin bende gelirim ablacım :))
Kesinlikle öyle gerci ben mezun olalı 2 ay olsada burda olmak benim yememi engelliyor :))Tamam canım. En kritik zamanlarimiz bugünler...seslenirim merak etme
Kesinlikle öyle gerci ben mezun olalı 2 ay olsada burda olmak benim yememi engelliyor :))
Kilo alması cook kolay ama vermesi cook zor hepimiz gectik bu zorluklardan inşallah tekrar almayız :)Aynen bi de yemek yiyesim geldiğinde o kiloları nasıl zorla verdiğim geliyor aklıma vazgeçiyorum
Kilo alması cook kolay ama vermesi cook zor hepimiz gectik bu zorluklardan inşallah tekrar almayız :)
Bende spora ara verdim ama yarından itibaren baslıcam yeniden üşenmezsem tabiki :)))İnşallah almamak için elimden geleni yapacağım. İstikrarlı bir şekilde korurken tekrar spora başladım mezun olunca ara verdimdi de
Farkındalık sağlıyor benim için de öyle canım. Damdan düşenin halini en iyi biz anlıyoruz.Kesinlikle öyle gerci ben mezun olalı 2 ay olsada burda olmak benim yememi engelliyor :))
Bak işte aynı ben....Aynen bi de yemek yiyesim geldiğinde o kiloları nasıl zorla verdiğim geliyor aklıma vazgeçiyorum
Her konuda tam destek. Deneyimlerimizi paylaşalım.Kilo alması cook kolay ama vermesi cook zor hepimiz gectik bu zorluklardan inşallah tekrar almayız :)
Ben de uzattım üyeliğimi...kanapede oturup kalori saymaktansa hareket edip terlemek en doğrusu canım.İnşallah almamak için elimden geleni yapacağım. İstikrarlı bir şekilde korurken tekrar spora başladım mezun olunca ara verdimdi de
Kesinlikle cook emek verdikFarkındalık sağlıyor benim için de öyle canım. Damdan düşenin halini en iyi biz anlıyoruz.yaktigimiz her gram yağda büyük emeğimiz var.
Tabiki burayı canlı tutup deneyimlerimizi paylasalımHer konuda tam destek. Deneyimlerimizi paylaşalım.
Bende spora ara verdim ama yarından itibaren baslıcam yeniden üşenmezsem tabiki :)))
Farkındalık sağlıyor benim için de öyle canım. Damdan düşenin halini en iyi biz anlıyoruz.yaktigimiz her gram yağda büyük emeğimiz var.
Bak işte aynı ben....kolay kilo verenleri çok kıskanıyorum. Ben de olmayınca
Her konuda tam destek. Deneyimlerimizi paylaşalım.
Ben de uzattım üyeliğimi...kanapede oturup kalori saymaktansa hareket edip terlemek en doğrusu canım.
Aslında 2-3 hafta öncd baslayacaktım grip derken zorlamak istemedim yarın leslie ve zıpzıplarıma dönüs yapacagım :)Üşenme başla hiç pişman olmazsın ama başlamadığın her saniye için pişman olursun.
Aynen yavaş yavaş verince bi de spor yapınca kolay kolay hasta olmuyorsun. Bütün kış boyunca azcık bile üşütmemiştim 2 aydır spor yapmadım şuan gribim
Aslında 2-3 hafta öncd baslayacaktım grip derken zorlamak istemedim yarın leslie ve zıpzıplarıma dönüs yapacagım :)
Bence spora alıskın oldugun için cook agrın olmaz canımBen de suan gribim ama basladim. Hep erteliyordum cunku hamladim biliyorum. Dun doktor arveles verdi bana. Gas gevsetme ozelligi var hemen basladim spora fazla bi hamlik cekmedim de yarin bacaklarim agriyacak biliyorum
Bence spora alıskın oldugun için cook agrın olmaz canım
Anladım canım nöbet işide zor kolay gelsin simdiden2 aydir yapmiyordum ister istemez kaslar gevser yarin bi de nobetciyim
sağol sen de iyileşmeyi bekleme ufak ufak başla sporaAnladım canım nöbet işide zor kolay gelsin simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?