Kilomuzu Koruyoruz!

Aaa ne güzel başlık, en büyük korkum geri kilo almak. Şimdi bir gaz zayıflıyoruz ama sonra koruma nasıl olacak bilemiyorum. Az kaldı, gelicem ben de buraya. Buradakileri tebrik ediyorum

Merhaba arkadaşlar ben de iki hafta mezun olmuştum takimimdan. Bir süre serseri mayın gibi gezdim durdum. Çok abartmadigimi düşünerek birkaç dışarı yemeklerim oldu, arkadaş gezmelerinde minik tatlılar yedim. Aslında biraz da kendimi denemek istedim az yersem alır mıyım sabit mi kalırım diye. Çok canım çektiğinden falan değil....Alışkın olduğum beslenme şeklinden uzaklaştigim an kilo almaya çok meyilliyim. Bu iki hafta bana iki kilo olarak döndü. Çok endişelenmiyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum en azından. Sporu eskisi gibi olmasa da haftada en az iki gün zumbaya giderek yapıyorum. Havalar güzelleşiyor fırsat buldugumuzda bol bol uzun yürüyüşler yapabiliriz.

Kesinlikle öyle gerci ben mezun olalı 2 ay olsada burda olmak benim yememi engelliyor :))
Farkındalık sağlıyor benim için de öyle canım. Damdan düşenin halini en iyi biz anlıyoruz.yaktigimiz her gram yağda büyük emeğimiz var.
Aynen bi de yemek yiyesim geldiğinde o kiloları nasıl zorla verdiğim geliyor aklıma vazgeçiyorum
Bak işte aynı ben....kolay kilo verenleri çok kıskanıyorum. Ben de olmayınca
Kilo alması cook kolay ama vermesi cook zor hepimiz gectik bu zorluklardan inşallah tekrar almayız :)
Her konuda tam destek. Deneyimlerimizi paylaşalım.
İnşallah almamak için elimden geleni yapacağım. İstikrarlı bir şekilde korurken tekrar spora başladım mezun olunca ara verdimdi de
Ben de uzattım üyeliğimi...kanapede oturup kalori saymaktansa hareket edip terlemek en doğrusu canım.

Bende spora ara verdim ama yarından itibaren baslıcam yeniden üşenmezsem tabiki :)))

Üşenme başla hiç pişman olmazsın ama başlamadığın her saniye için pişman olursun.

Aynen yavaş yavaş verince bi de spor yapınca kolay kolay hasta olmuyorsun. Bütün kış boyunca azcık bile üşütmemiştim 2 aydır spor yapmadım şuan gribim

Aslında 2-3 hafta öncd baslayacaktım grip derken zorlamak istemedim yarın leslie ve zıpzıplarıma dönüs yapacagım :)

Aslında 2-3 hafta öncd baslayacaktım grip derken zorlamak istemedim yarın leslie ve zıpzıplarıma dönüs yapacagım :)

Ben de suan gribim ama basladim. Hep erteliyordum cunku hamladim biliyorum. Dun doktor arveles verdi bana. Gas gevsetme ozelligi var hemen basladim spora fazla bi hamlik cekmedim de yarin bacaklarim agriyacak biliyorum

Ben de suan gribim ama basladim. Hep erteliyordum cunku hamladim biliyorum. Dun doktor arveles verdi bana. Gas gevsetme ozelligi var hemen basladim spora fazla bi hamlik cekmedim de yarin bacaklarim agriyacak biliyorum
Bence spora alıskın oldugun için cook agrın olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…