Iyileştim canım bugün yürüyüşümü yaptım zaten :)sağol sen de iyileşmeyi bekleme ufak ufak başla spora
Iyileştim canım bugün yürüyüşümü yaptım zaten :)
Yarında eski sporuma dönüs yapacagım :)
Bu kış hiç grip olmadım ben de...Üşenme başla hiç pişman olmazsın ama başlamadığın her saniye için pişman olursun.
Aynen yavaş yavaş verince bi de spor yapınca kolay kolay hasta olmuyorsun. Bütün kış boyunca azcık bile üşütmemiştim 2 aydır spor yapmadım şuan gribim
Ondan mi adın zıpzıp ....Aslında 2-3 hafta öncd baslayacaktım grip derken zorlamak istemedim yarın leslie ve zıpzıplarıma dönüs yapacagım :)
Wydra cim çantamdan hiç eksik etmedigim bir ilaç arvelles. Benim de baş ağrım tuttuğunda arvelles hariç hiçbir ilaç kesmiyor ...kas gevşetme özelliğini bilmiyordum...Ben de suan gribim ama basladim. Hep erteliyordum cunku hamladim biliyorum. Dun doktor arveles verdi bana. Gas gevsetme ozelligi var hemen basladim spora fazla bi hamlik cekmedim de yarin bacaklarim agriyacak biliyorum
Senin koruyacağına inanıyorum canımAynı dertten muzdarip olmamak için buradayız drdotty. Başıma gelecekleri biliyorum. Çok dikkatli olmak lazım.
Günde 2000-3000 zıplıyordum :))Ondan mi adın zıpzıp ....ben de ip aldım ama aklıma hiç gelmiyor...iyi hatırlattin. Buraya sayılarını yazalım mi canım.. ziplarsak tabi...
Aaa neden kaptanım sende katıl sohbete hem izindesin kilo almamıs olursun :)Ben sesimi cikartmadan bi köşede takip ederim sizi
Günaydın zipzipimgünaydınn❤
İnşallah canım ya...verilen kilolar tarihe karişsin hiçbirimiz ugrasmayalim.Senin koruyacağına inanıyorum canım
İdolümsün
Günaydın ablacım ❤ ❤Günaydın zipzipim
Aman yarabbim...çok güzel...biri beni durdursun diyeceğin günleri hayal ettim bir an....şu Mart törenlerini bitireyim ben de yogunlaşicam inşallah...ayakta durmak çok yoruyor...Elhan nasılsın ablacım :)
2000 zıpladım bugün :))
Ev müsait değildi yarın biraz daha artırmayı düşünüyorum :)
Hadi inşallah ablacım mart yogun oluyordur 12 mart 18 mart derken kolay gelsinAman yarabbim...çok güzel...biri beni durdursun diyeceğin günleri hayal ettim bir an....şu Mart törenlerini bitireyim ben de yogunlaşicam inşallah...ayakta durmak çok yoruyor...
Aynen canım. Yarın bitanesini atlatiyoruz. Bir hafta sonra da ikincisini. İnşallah haftaya rahatız. Başlayacağım ben de zıplamaya..belki daha da erken başlarım.Hadi inşallah ablacım mart yogun oluyordur 12 mart 18 mart derken kolay gelsin
Yoğunluğun bitince sende zıpzıpa basla ablacım cokk ihtiyacın yok gördüğüm kadarıyla ama :))
Aynen canım. Yarın bitanesini atlatiyoruz. Bir hafta sonra da ikincisini. İnşallah haftaya rahatız. Başlayacağım ben de zıplamaya..belki daha da erken başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?