Kilomuzu Koruyoruz!

Bu kış hiç grip olmadım ben de... içtigim bitki çaylarina, bol limon, zencefil, maydanoz tüketmeye bağlıyorum dediğin gibi sporun da etkisi olabilir.
Aslında 2-3 hafta öncd baslayacaktım grip derken zorlamak istemedim yarın leslie ve zıpzıplarıma dönüs yapacagım :)
Ondan mi adın zıpzıp .... ben de ip aldım ama aklıma hiç gelmiyor...iyi hatırlattin. Buraya sayılarını yazalım mi canım.. ziplarsak tabi...
Ben de suan gribim ama basladim. Hep erteliyordum cunku hamladim biliyorum. Dun doktor arveles verdi bana. Gas gevsetme ozelligi var hemen basladim spora fazla bi hamlik cekmedim de yarin bacaklarim agriyacak biliyorum
Wydra cim çantamdan hiç eksik etmedigim bir ilaç arvelles. Benim de baş ağrım tuttuğunda arvelles hariç hiçbir ilaç kesmiyor ...kas gevşetme özelliğini bilmiyordum...

Kızlar mezun olduktan sonra kilomuzu koruyamadığımız için burası aktif değil sanırım. Bir dahaki mezuniyetimde Hergün gelip menü paylaşacağım burada Zipzip-
Elhan tugbaFB
Aynı dertten muzdarip olmamak için buradayız drdotty. Başıma gelecekleri biliyorum. Çok dikkatli olmak lazım.

Elhan nasılsın ablacım :)
2000 zıpladım bugün :))
Ev müsait değildi yarın biraz daha artırmayı düşünüyorum :)

Elhan nasılsın ablacım :)
2000 zıpladım bugün :))
Ev müsait değildi yarın biraz daha artırmayı düşünüyorum :)
Aman yarabbim...çok güzel...biri beni durdursun diyeceğin günleri hayal ettim bir an....şu Mart törenlerini bitireyim ben de yogunlaşicam inşallah...ayakta durmak çok yoruyor...

Aman yarabbim...çok güzel...biri beni durdursun diyeceğin günleri hayal ettim bir an....şu Mart törenlerini bitireyim ben de yogunlaşicam inşallah...ayakta durmak çok yoruyor...
Hadi inşallah ablacım mart yogun oluyordur 12 mart 18 mart derken kolay gelsin
Yoğunluğun bitince sende zıpzıpa basla ablacım cokk ihtiyacın yok gördüğüm kadarıyla ama :))

Hadi inşallah ablacım mart yogun oluyordur 12 mart 18 mart derken kolay gelsin
Yoğunluğun bitince sende zıpzıpa basla ablacım cokk ihtiyacın yok gördüğüm kadarıyla ama :))
Aynen canım. Yarın bitanesini atlatiyoruz. Bir hafta sonra da ikincisini. İnşallah haftaya rahatız. Başlayacağım ben de zıplamaya..belki daha da erken başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…