Bende kilomu 4- 5 yildir koruyorum.
Kendimi bildim bileli 55 takintim vardi. 55'in altinda cok rahat hissederdim. Cok sukur , 30lu yaslarda basardim.
Bende donem donem kendimi saliyorum. Surekli yemeklerimi planlamak zihnimi cok yoruyor. Zihnime mola verdiriyorum. 3- 4 kilo alinca ipin ucu iyice kacmadan 53' e inmeye calisiyorum. Benim koruma donemimde boyle geciyor.
Ben hedef kiloma ulaşayim inşallah bende buraya gelcem..sağolsun Seabahar burayi azda olsa aktiv tutmuş birakmamiş.. sayfa bir kenarda unutulup terkedilmemiş.. bende gelirsem 3 kişi oluruz.. 3 müz burayi aktiv tutariz ve ileriki zamanlarda çoğaliriz inşallah
Inşallah canim...Perihancım aslında mezun olduktan sonra kilo korumayı oturtana kadar aktif olup buraya yazılırsa yararlı olur.
Aynen yarışmada olduğu gibi burada da kişi kilo bildiriminde bulunup kendini gözlemleyebilir.
Zaten bir süre sonra ne yapması gerektiğini anlayınca yazması da gerekmiyor.. ben nadiren not bırakıyorum artık.. çünkü tekrara dönüşecek yazdıklarım.
O kadar mezun olan arkadaşımız var ama burayı kullanan olmuyor. Yani amacına bir türlü ulaşamadı topik. Belki sen bir yenilik başlatırsın.
bende 173 boyunda 59 kiloyum daha dogrusu 2 ay once 64 kiloydum simdi zayifladim.kilomu korumak istiyorum ama yedigim herseyden sonra mutsuz oluyorum dahada zayiflamak istiyorum.bunun asil sebebi gobegim ince yeri 73 en genis yeri 80 civari ve bu beni cok mutsuz ediyor.lutfen yardim edin spor yapmaktan biktim ama yuruyus hergun yapiyorum.sekeri tamamen olmasada kestim.
gobegim ustten ince ama asagi inince hamile gobegi gibi aniden buyuyor.gece yemelerini 3 aydir kestim 7 den sonra cay iciyorum onun disinda arada bi cikolata ama asla 8 den sonra yemem.gunde 40 dkya yakin yuruyus yapiyorum ama spor duzenli yapmiyorum malesef.benim sorunum gobegimin gitmemesi.sekeri tuzu ekmegi yagi kestim tek zaafim gunde bi tane cikolata yiyorum.onh bi turlu birakamadim.Aslında iki ayda vücut ağırlığının %10 undan kurtulmuşsun, tebrikler.
Göbeğinin en ince / en geniş yeri ne demek onu anlamadım, neyse bunun önemi yok.
Göbeklenmenin en önemli sebeplerinden biri gece yemekleri olabilir. Gün batımı ile birlikte yediklerine dikkat etmelisin. Özellikle de karbonhidrat grubundan tamamen uzak durman gereken saatler güneş batınca başlıyor. Ta ki gün doğana kadar.
Buna dikkat etmeye çalış.
"Spor yapmaktan bıktım" bana kalırsa çok yanlış bir düşünce. Sporun zayıf olmakla / zayıf kalmakla ilgisi yok. Sporun sağlıklı yaşam ile ilgisi var. Karnına yönelik egzersizleri yapmalısın.
Göbek yağları için çok önemli bir hareket var. Her gün mutlaka yap. Yapabildiğin kadar yap. Günde 3-5 set, ne kadar yaparsan o kadar iyi.
Hareket şu:
Sırtüstü dümdüz uzan.
Kolların bedeninin yanlarına ve yere yapışık.
bacakların birbirine yapışık.
Bu halde iken ayaklarını yerden 10 cm kaldır. Daha fazla değil.
Ve bu şekilde ayaklarını havada tutabildiğin kadar tut.
Havada tutarken mide kaslarının yandığını hissediyor olman lazım, hissetmiyorsan bir yerde hatan vardır.
(ben bu şekilde 20 ye kadar sayabiliyorum ancak)
kolaylıklar,
Mesajlara bakiyorumda sende burayi ihmal etmemişin...en doğrusunu yapiyorsun..o yüzden kaç yildirda ayni kilolardasin maşallah2. Ocak. 2020 persembe
53.9 bagirsaklar tertemiz.
Yine yeni yeniden 53 ler.
Ben buralarda takilirim artik.
Yag oranı fazladir cnmSelam kizlar..umarim iyisinizdir..mezuniyetime 4 kilo kaldi.bir tarafdanda sizlerin eski mesajlarinizi okuyorum güzel bilgiler vermişiniz....en geç 2 ay sonra bende burdayim....benim bir sorum olacak...bi arkadaşim var 171 boyunda 58 kilo.. .kilosunu söylediğinde inanmadim sonra gözümün önünde tartildi...sanki 65 gibi görünüyor..ben 161 boyundayim ve şu an 61 kiloyum ondan daha zayif görünüyorum ...sizce sebebi nedir...
Hmm anladim canim doğrudur..o vakit arkadaşima spor yapmasini tavsiye edeyim...Yag oranı fazladir cnm
Fazla kilosu olmasa bile sporun yaninda saglikli beslenmesi gerekirki, yağ oranini düşürebilsin cnmHmm anladim canim doğrudur..o vakit arkadaşima spor yapmasini tavsiye edeyim...
Evet öyle.. zaten sağliklida beslenmiyo..ne güzel boyu var ..kiymetini bilir umarim..Fazla kilosu olmasa bile sporun yaninda saglikli beslenmesi gerekirki, yağ oranini düşürebilsin cnm
tabiki de vucut yapisi buyuk ihtimal iri kemikli biridirSelam kizlar..umarim iyisinizdir..mezuniyetime 4 kilo kaldi.bir tarafdanda sizlerin eski mesajlarinizi okuyorum güzel bilgiler vermişiniz....en geç 2 ay sonra bende burdayim....benim bir sorum olacak...bi arkadaşim var 171 boyunda 58 kilo.. .kilosunu söylediğinde inanmadim sonra gözümün önünde tartildi...sanki 65 gibi görünüyor..ben 161 boyundayim ve şu an 61 kiloyum ondan daha zayif görünüyorum ...sizce sebebi nedir...
Ben de bu gruba giriyorum iki nedeni var birincisi yağ oranı ikincisi de vücut tipi. Mesela ayni yag orani bile olsa omurga kısa olup beli olmayan insanlar daha tıknaz kilolu görünüyor ve o bolgede az bir yaglanma sisman gosteriyor. Yağ vücutta nasıl dağılıyor o da önemli yani.Selam kizlar..umarim iyisinizdir..mezuniyetime 4 kilo kaldi.bir tarafdanda sizlerin eski mesajlarinizi okuyorum güzel bilgiler vermişiniz....en geç 2 ay sonra bende burdayim....benim bir sorum olacak...bi arkadaşim var 171 boyunda 58 kilo.. .kilosunu söylediğinde inanmadim sonra gözümün önünde tartildi...sanki 65 gibi görünüyor..ben 161 boyundayim ve şu an 61 kiloyum ondan daha zayif görünüyorum ...sizce sebebi nedir...
Nokta atis. Kilo korumanin tek kelimelik ozeti.kilomu koruyorum
çünkü açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?