2 gündür wc yok bu arada...
o kadar dikkat ettim,spor yaptım sadece 100 gr gitmiş.oysa 1 kiloyu en az 2 hafta da veriyordum; almak ne kadar da kolaymış meğer(((((
hep o kaçamaklar yüzünden...
daha doğrusu kaçama-maklar.......
kızlaaarrrrrrrrrrrrr bu göstergeyi nasıl yapıyoruz diyet göstergesini?????:26::26:canım bende sana hep imreniyordum.ne güzel alsa bile hemencecik veriyor diyordum.senin bünyede nankör çıktı desene(((((((
canım bende sana hep imreniyordum.ne güzel alsa bile hemencecik veriyor diyordum.senin bünyede nankör çıktı desene(((((((
Ben de her hafta senin kilona bakıp, buraya gelmeni bekliyorum..bu hafta başı 65'i gördüm bu cuma buraya gelecektim ki 65,3 olmuşum, haftaya 64 lü rakamlarla merhaba demeyi ümit ediyorum:))
Tüh be! Desene konuştuğumuz oldu.. Yedin cipsleri, içtin kolaları, kilo almıyorum dedin ama gümledi sonunda..göbeğim çıktı3 kilomu geri aldım. Zaten 6 kilo vermiştim. (
Bravo sana!54.8
pazartesi tartı sonucu. ancak buraya yazabiliyorum.
1 haftada 1 kilo gitmiş. aferin bana. spor işe yaradı demek ki...
çizelgeye inmeye kaldı 1,5 kilo ....
Ben de her hafta senin kilona bakıp, buraya gelmeni bekliyorum..
Tüh be! Desene konuştuğumuz oldu.. Yedin cipsleri, içtin kolaları, kilo almıyorum dedin ama gümledi sonunda..
Bravo sana!
Aslında, spora başlamana vesile olduğu için kilo aldığına seviniyorum ben içten içe.. Kızma bana lütfen.. :18:
Spor işe yaramaz olur mu hiç?
Spor candır, kandır, hayattır! Verdiğini aldığın, hayattaki belki de tek şeydir spor!
Haydi kızlae spora! Bırakın okulu falan
Püsküüt ya hu.. Şehir dışına gidip geliyorum sürekli. Mutfak yok, salata yapma imkanı yok. Güzel yemek yapan yer yok. bi tek güvenebleceğim bi yedr buldum tek çeşt çıkıyor. Mecbur pide yedim 2 ay .. cips falan bıraktım.. ama nasıl toparlayacağım. rejim yapacak imkan yok ki.. ne önerirsiniz??? Bu arada domates biber falan koyacak dolap imkanı da yok.
Sevgili topik,
Tamamen yoldan çıkmış durumdayım..
Cumartesi akşamı yemek ziyafeti, yanında şarap üstüne tatlı.. Hani sanki kilo almak isteyen insan mönüsü..
Pazar sabahı terazide kabus! Bak kaç kilo olduğumu yazamıyorum bile buraya, öyle bir kabus yani..
Pazar ciddi bir üşüme krizi.. bütün gün battaniyeye dolanarak kah yattım kah oturdum.. Sıfır spor ve sıfır diyet.
Pazartesi sabahı kabusun boyutları da daha da vahim!:18:
Bugün Salı ve kilom hala korkunç düzeyde.. Cuma sabahına kadar ne kadarını gönderebilirim bilemiyorum ama dilerim bu kabustan uyanmış olurum!
Hiç beğenmedim kendimi topikcim, hem de hiç!
Demek ki neymiş... Kaçamak bile adam gibi yapılacakmış, bir kere yapılacakmış, ertesinde hemen kemerler sıkılacakmış. Kiloyu yeniden almak için içimde adeta bir düşman var gibi düşünmeliyim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?