Kilomuzu Koruyoruz!

2 gündür wc yok bu arada...
o kadar dikkat ettim,spor yaptım sadece 100 gr gitmiş.oysa 1 kiloyu en az 2 hafta da veriyordum; almak ne kadar da kolaymış meğer (((((
hep o kaçamaklar yüzünden...
daha doğrusu kaçama-maklar.......

"Kaçama-mak" Bayıldım bu kelime oyununa!

Yahu bu dert bitmez arkadaş! Bak hafta sonu dağıttım biraz.. Dağıttım dediğim de öyle kendimi kaybederek değil yani.. Pazartesi tartı şahane şeyler söyledi: 59,1 !!!

Normalde bugün çoktan vermiş olmam gerekirdi.. Bu hafta sistem tutmadı.. Vücut uyandı herhalde.. 100 gr bile gitmedi o günden bu yana.. Hala 59,1

Offf be! Bu sigaraya başlayanın da... bu kiloyu alanın da bütün tarlalarına gelincik eksinler..

Ay bi'de işin kötüsü yarın yemeğe davetliyim.. Cuma günü tartılmasam mı acaba?

Sevgili topik,
59 lu kilodan kurtuldum çok şükür!
Ama yine de geçen Cumaya göre +200

54.8

pazartesi tartı sonucu. ancak buraya yazabiliyorum.

1 haftada 1 kilo gitmiş. aferin bana. spor işe yaradı demek ki...
çizelgeye inmeye kaldı 1,5 kilo ....

İyi gidiyorum sevgili topik!
Geçen Cumaya göre -100 gramdayım..
Ama yine de 58,5 altında olduğumda kendimi daha iyi hissediyorum, bunu da itiraf etmekte fayda var..
Misal bugün kıymalı börek yemek istiyordum.. Ama 58,5 altında olmadığımda kaçamak hakkını vermiyorum kendime. Kararlıyım. Bakarsın yarın sabah yerim, belli mi olur?

bu hafta başı 65'i gördüm bu cuma buraya gelecektim ki 65,3 olmuşum, haftaya 64 lü rakamlarla merhaba demeyi ümit ediyorum:))

göbeğim çıktı 3 kilomu geri aldım. Zaten 6 kilo vermiştim. (

bu hafta başı 65'i gördüm bu cuma buraya gelecektim ki 65,3 olmuşum, haftaya 64 lü rakamlarla merhaba demeyi ümit ediyorum:))
Ben de her hafta senin kilona bakıp, buraya gelmeni bekliyorum..

göbeğim çıktı 3 kilomu geri aldım. Zaten 6 kilo vermiştim. (
Tüh be! Desene konuştuğumuz oldu.. Yedin cipsleri, içtin kolaları, kilo almıyorum dedin ama gümledi sonunda..

54.8

pazartesi tartı sonucu. ancak buraya yazabiliyorum.

1 haftada 1 kilo gitmiş. aferin bana. spor işe yaradı demek ki...
çizelgeye inmeye kaldı 1,5 kilo ....
Bravo sana!
Aslında, spora başlamana vesile olduğu için kilo aldığına seviniyorum ben içten içe.. Kızma bana lütfen.. :18:
Spor işe yaramaz olur mu hiç?
Spor candır, kandır, hayattır! Verdiğini aldığın, hayattaki belki de tek şeydir spor!
Haydi kızlae spora! Bırakın okulu falan

bu hafta da gelirdim de kaptanlığı devretmem gerek bir hafta daha oyalanıyorum, bir arkadaş buldum ama bildirimleri cuma ben yapıcam şimdilik yani takımımdan da kopamıyorum ama geldim say sen haftaya burdayım

Püsküüt ya hu.. Şehir dışına gidip geliyorum sürekli. Mutfak yok, salata yapma imkanı yok. Güzel yemek yapan yer yok. bi tek güvenebleceğim bi yedr buldum tek çeşt çıkıyor. Mecbur pide yedim 2 ay .. cips falan bıraktım.. ama nasıl toparlayacağım. rejim yapacak imkan yok ki.. ne önerirsiniz??? Bu arada domates biber falan koyacak dolap imkanı da yok.

Esnaf lokantaları olur benim bildiğim memleketin her yerinde.. Tabldot yemek satarlar. En azından çorba, sebze, salata vs. olur. Bunları araştırsan?

Koşullarını canlandıramıyorum o yüzden ne söylesem havada kalma riski var..

Misal alırsın domates, biber, bakkaldan da peynir.. Çavdar ekmeği. Ne bileyim yoğurt, süt, müsli,corn flakes. Konserve ton balığı alırsın misal, domates biberle karıştırır yersin. Zaman yarışında olunca öğlenleri pide yiyebilirsin belki 2-3 kez haftada ama diğer öğünlerde yazdıklarıma yönelebilirsin, olaibliyorsa tabii..

Yoğurt içine meyve ve yulaf karıştırırsın. Donanıma ihtiyaç yok bunun için de..

Yani ben olsam öncelikle tabldot satan yerleri bulmaya çalışırdım. Yattığım yerde de yukarıda yazdığım gıdaları bulundururdum. Ufak miktarlarda aldıktan sonra dolaba da ihtiyaç yok. Zaten artık havalar da buzdolabını aratmayacak düzeyde..

Önerilerim böyle.. Bilemiyorum işe yarar mı?

geçen cuma tam 56 idim.regl mağduru oldum.1 aylık karbonhidrat depolarımı doldurdum, tüm kaçamak haklarımı sonuna kadar kullandım. aferin bana.
cumadan beri detoks yapıyorum.ben ya hep ya hiççciyim.beni ancak böylesi paklar.3 gündü jıllıan yaptım.hatta cumartesi hem Sabah hem akşam yaptım.pazar akşamı da 2. tur yapacaktım ama yorgunluktan yapamadım.
sonuç eksi 300.
olsun bunada şükür.yerinde saymaktan iyidir.

Sevgili topik,

Tamamen yoldan çıkmış durumdayım..

Cumartesi akşamı yemek ziyafeti, yanında şarap üstüne tatlı.. Hani sanki kilo almak isteyen insan mönüsü..
Pazar sabahı terazide kabus! Bak kaç kilo olduğumu yazamıyorum bile buraya, öyle bir kabus yani..

Pazar ciddi bir üşüme krizi.. bütün gün battaniyeye dolanarak kah yattım kah oturdum.. Sıfır spor ve sıfır diyet.

Pazartesi sabahı kabusun boyutları da daha da vahim! :18:

Bugün Salı ve kilom hala korkunç düzeyde.. Cuma sabahına kadar ne kadarını gönderebilirim bilemiyorum ama dilerim bu kabustan uyanmış olurum!

Hiç beğenmedim kendimi topikcim, hem de hiç!

Demek ki neymiş... Kaçamak bile adam gibi yapılacakmış, bir kere yapılacakmış, ertesinde hemen kemerler sıkılacakmış. Kiloyu yeniden almak için içimde adeta bir düşman var gibi düşünmeliyim yani..

aynı ben işte.
baksana zar zor 1 kilo vermiştim hoooooop geri aldım.kandimi lahana diyetiyle cezalandırdım.bugün 5.günüm.harfiyen uyamadım.geçen yıl 7 günde 2,5 kilo verip birkaç gün içinde 1 kiloyu geri almıştım.su kaybı kısmını yani.neyse,bu yıl öyle sıkı sıkı uygulamıyorum; vereceğim şunu şurasında 2 kilo.bayrama kadar verip bayramda biraz rahat beslenmeyi planlamıştım ama bayramda da sıkı diyete devam.yoksa 6 lı rakamlara merhaba demem an meselesi.
Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…