kızlarrrr bende karatay a başladığımdan beri 2.5 kilo verdi.bişey rica etcem kilolu halinizle zayıf halinizi koyarmısınız foto olarak hırs yapmak iastiyorum :))))
Öncelikle tebrikler!
Fotoğraflarımı, başarı öykümde paylaşmıştım:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-puskuutun-basari-oykusu-28.html#post31538741
Teşekkür ederim..Teşekkürler süper gözüküyorsunuz...
Sevgili topik,
Geçen Cuma 58,2 kiloydum.
Bugün 58,3 kiloyum.
Her ne kadar 100 gr. almış gibi görünsem de işin aslı böyle değil..
Bu hafta 59,1 kiloyu gördüm!!!
1 gün dağıtıyorsun, 6 gün toparlamak için debeleniyorsun.
Kilo koruma demek ki böyle bir şey..
Günaydın Püsküütüm .
Sanırım kilo korumakda bir nevi diyete devam etmekbu işin başka yolu yok galiba
canım ben bir avm de voitin seleli eliptik bisikletini denemiştim ve benimde oturunca bacaklarım yetişmemişti.Eşimle aynı boydayız.İkimizinde rahat kullanacağı bir spor aleti olması lazım.
Air walker benim parkta en sevdiğim spor aletine benziyor.Ama çok sağlam gibi görünmüyor.Sanki kayışları hemen gevşeyip kopacakmış gibi duruyor.
kuzenin onu neden bırakmış,bozulduğu için mi acaba?
ben bugün parkta yarım saat hızlı tempoda bu sevdiğim aletle yürüdüm.zamanım ancak bu kadardı.bundan sonar haftaiçi hergün, zamanım yettiği sürece 1 saat yürüyeceğim.havalar iyice soğuyunca da evde birşeyler yapacağım.yaz tatilinde tam 2 kilo almışım.bundan bir an once kurtulmam lazım.sporsuz mümkün değil((((((
Merhaba kizlar.uzun zaman oldu.izindeydim ramazandan beri.izinde 3 kilo aldim bi ayda.donus yolunda kaldirimdan dustum ayagim kirildi yatiyorum iki haftadir alcida ve iki hafta sonra kontrolum var.kilo almak istemiyorum ama malesef bogazimida tutamiyorum.hareket yapmam zaten imkansiz.kilo ne kadar zormus daha zayif olsam daha kolay olurdu hayat.
Merhaba kizlar.uzun zaman oldu.izindeydim ramazandan beri.izinde 3 kilo aldim bi ayda.donus yolunda kaldirimdan dustum ayagim kirildi yatiyorum iki haftadir alcida ve iki hafta sonra kontrolum var.kilo almak istemiyorum ama malesef bogazimida tutamiyorum.hareket yapmam zaten imkansiz.kilo ne kadar zormus daha zayif olsam daha kolay olurdu hayat.
Kuzenim senelerce air-walker kullandı ve çok memnundu. Sonra kırıldı. Bir daha da aynısını bulamadığı için eliptik bisiklet almak zorunda kalmıştı.
Belki şimdi yeniden vardır piyasada, sağlam olanı yani.. Ama o ince tipli olanları ben de gördüm, güvenip de kullanamam doğrusu..Sana katılıyorum bu konuda.
En iyisi yapmışsın.. açık havada oh mis!
Aman diyeyim.. 2 kilo tehlikeli. Dilerim hemen gönderirsin..
canım sana bir sorum daha olacak.mekik sehpaları hakkında bilgin varmı,yani mekik sehpasıyla göbeğinden kurtulan var mı?
en güzeli kendi ağırlığınla spor yapmak ama bizde genetic bel fıığı var,mekik çekerken boynumda çok ağrıyor.bir yerimi sakatlamaktansa, sehpa yardmıyla çekmeyi düşünüyorum.sen ne dersin canım....
aldığım 2 kilo direk göbeğimde toplandı,mezurayla da ölçtüm çok fark etmiş...
bu işler çok zor çooooooookkkkkkkkkk.
bu arada bu akşam jıllıan a başladım,zor ama zevkli.komşılardan şikayet gelmezse 30 günü tamamlayacağım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?