Kilomuzu Koruyoruz!

kızlarrrr bende karatay a başladığımdan beri 2.5 kilo verdi.bişey rica etcem kilolu halinizle zayıf halinizi koyarmısınız foto olarak hırs yapmak iastiyorum :))))

hayatdevamedecek,

Kuzen eliptik bisikleti önermiyor.
Açıklamaları şöyle:
Daha önce air walker kullanıyordu ve onun eliptik bisikletten çok daha faydalı olduğunu düşünüyor.
Eliptik bisiklette ayaklara çok yük biniyor ve o nedenle de uzun süreli yapman ağrı nedeniyle zorlaşıyor diyor.
Eliptik bisiklette oturma yeri ile pedal arasındaki mesafeyi mutlaka ölçün diyor. Çünkü o oturarak çevirmek istediğinde pedallar uzak geliyormuş. Hızlı çeviremiyormuş bu yüzden de..

Eğer bugün alıyor olsam asla almazdım dedi.

Yeniden air walker alırdım, yanında da bir tane kondüsyon bisikleti alırdım diyor.

Haberler böyle..

Sevgili topik,

Geçen Cuma 58,2 kiloydum.
Bugün 58,3 kiloyum.

Her ne kadar 100 gr. almış gibi görünsem de işin aslı böyle değil..
Bu hafta 59,1 kiloyu gördüm!!!

1 gün dağıtıyorsun, 6 gün toparlamak için debeleniyorsun.

Kilo koruma demek ki böyle bir şey..

Günaydın Püsküütüm .

Sanırım kilo korumakda bir nevi diyete devam etmek bu işin başka yolu yok galiba

Günaydın Püsküütüm .

Sanırım kilo korumakda bir nevi diyete devam etmek bu işin başka yolu yok galiba

Maalesef durum bu aebenim..
Normal insanlar gibi yemek yok yani.. Tabii bizim kilo kilo alma deneyimi olan bir insan aynı zamanda "normal" denilen hadiseyi yeniden tanımlamış olabilir..

Yani şöyle bi'salayım kendimi.. canım ne çekerse yiyeyim deme lüksü yok.. Eğer bunu yaparsak, daha önce olduğu gibi kilo almak çok ama çok ama çoooook kolay.

(özledim)

Daha sık gelirim artık puskuutum.
Seninde yazdığın gibi ,baska bir seçenek yok bizim için.
Ya hayat boyu diyet, aynalarla barışık bir hayat.
Yada damak tadına yenilmiş tombik bir nefs.

Tekrar yine yeniden. Diyetden çok sanırım bu daha zor geliyor benim için

canım ben bir avm de voitin seleli eliptik bisikletini denemiştim ve benimde oturunca bacaklarım yetişmemişti.Eşimle aynı boydayız.İkimizinde rahat kullanacağı bir spor aleti olması lazım.
Air walker benim parkta en sevdiğim spor aletine benziyor.Ama çok sağlam gibi görünmüyor.Sanki kayışları hemen gevşeyip kopacakmış gibi duruyor.
kuzenin onu neden bırakmış,bozulduğu için mi acaba?
ben bugün parkta yarım saat hızlı tempoda bu sevdiğim aletle yürüdüm.zamanım ancak bu kadardı.bundan sonar haftaiçi hergün, zamanım yettiği sürece 1 saat yürüyeceğim.havalar iyice soğuyunca da evde birşeyler yapacağım.yaz tatilinde tam 2 kilo almışım.bundan bir an once kurtulmam lazım.sporsuz mümkün değil ((((((

Kuzenim senelerce air-walker kullandı ve çok memnundu. Sonra kırıldı. Bir daha da aynısını bulamadığı için eliptik bisiklet almak zorunda kalmıştı.
Belki şimdi yeniden vardır piyasada, sağlam olanı yani.. Ama o ince tipli olanları ben de gördüm, güvenip de kullanamam doğrusu..Sana katılıyorum bu konuda.

En iyisi yapmışsın.. açık havada oh mis!

Aman diyeyim.. 2 kilo tehlikeli. Dilerim hemen gönderirsin..

Sevgili topik, sıkıldım renksiz bildirimlerden.. Bir renk gelsin bakalım..

Bundan böyle mezun olduğumdan bu yana olan ekstrem durumları tabloyla göstermeye karar verdim. :126:

Sevgili topik, sıkıldım renksiz bildirimlerden.. Bir renk gelsin bakalım..

Bundan böyle mezun olduğumdan bu yana olan ekstrem durumları tabloyla göstermeye karar verdim. :126:

Renkli hatunsun vesselam .

Hayırlı cumalar efenim

Merhaba kizlar.uzun zaman oldu.izindeydim ramazandan beri.izinde 3 kilo aldim bi ayda.donus yolunda kaldirimdan dustum ayagim kirildi yatiyorum iki haftadir alcida ve iki hafta sonra kontrolum var.kilo almak istemiyorum ama malesef bogazimida tutamiyorum.hareket yapmam zaten imkansiz.kilo ne kadar zormus daha zayif olsam daha kolay olurdu hayat.

Kilo koruma topiğine yazınca ben de heyecanlandım birden yahu!

Şaka bir yana.. geçmiş olsun kadiscim.

Zayıf olunca hareket kontrolü ve manevi tatmin açısından daha keyifli olunduğu bir gerçek.. Dilerim en kısa sürede iyileşir ve motive olmuş bir şekilde zayıflamaya başlarsın.

Kadis gecmis olsun arkadasım . Sen saglıgına kavusta kilo olur canim

canım sana bir sorum daha olacak.mekik sehpaları hakkında bilgin varmı,yani mekik sehpasıyla göbeğinden kurtulan var mı?
en güzeli kendi ağırlığınla spor yapmak ama bizde genetic bel fıığı var,mekik çekerken boynumda çok ağrıyor.bir yerimi sakatlamaktansa, sehpa yardmıyla çekmeyi düşünüyorum.sen ne dersin canım....
aldığım 2 kilo direk göbeğimde toplandı,mezurayla da ölçtüm çok fark etmiş...
bu işler çok zor çooooooookkkkkkkkkk.
bu arada bu akşam jıllıan a başladım,zor ama zevkli.komşılardan şikayet gelmezse 30 günü tamamlayacağım.....

Mekik sehpasını hiç kullanmadım, çevremde deneyimleyen de yok. O yüzden bilgi veremiyorum.
Ancak doğru mekik çekimi ile ilgili bir başlık açmıştım 158 yıl önce spor bölümünde.. ona bakınayım, bulursam eklerim buraya. Mekiği ben hep o şekilde çekiyorum.
Bende fıtık yok ancak dönem dönem bel ağrıları çekerim, yine de mekiğimi çekerim ve belim ekstradan rahatsız olmaz. Yarım mekik deniliyor, aklında olsun.
Akşamları yemeyince göbek gidiyor, tecrübeyle sabit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…