Kilomuzu Koruyoruz!

Esnaf lokantasi gibi bir sey ara sokaklarda gordum. Pide ve doer vrdi. Tabldot var mi bilmiyorum. Kucuk bi dukkan disarida dort tabure vardi. Bilmem saga sola sorayim da bir yer buurum belki. Kis geldigi icin pencerenin onune dizerim domatesleri bozulmaz zaar :) tartildim 58.5 ciktim. Hala toparlama umudum var yani..

Olmazsa doymasamda yoğurda abancam artik. Diyetten ciktigimdan beri bir maymun istahliyim ki. Eskiden o küçücük tabaklarla nasi dodoyuyormusuhauret

kızlar tartıldığımız zemin çok önemli.
ben parke zemin üstündeki halının üstünde yaklaşık 2 kilo hafif çıkıyorum.
taş zeminde 2 kilo fazla. mantık olarak fzla çıktığım göstergeyi baz alıyorum.
siz hangi zeminde tartılıyorsunuz?

A-aa çok enteresan! Yani tamam fark olur da 2 kilo farka cidden şaşırdım..

Benim terazinin yeri belli.. Eskiden yatak odasında parke zemin üzerinde tartılıyordum.. Sonra tartıyı banyoya, taş zemin üzerine aldım. Aldığım gün de bir yatak odasında bir de banyoda tartılmıştım. Kilo birebir aynı çıkmıştı.

Açıkçası halı üstünde hiç tartılmadım bu zamana kadar.. Yarın sabah bir deneyeyim bakayım, merak ettim. Yalnız kendimi gözümde canlandırdım da.. Çıplak vaziyette elinde tartı, oradan oraya giden bir tip.. Allahım kafayı sıyırdık iyice, sonumuzu hayır eyle!

ben de taş üzerinde tartılıyorum daha doğru olanın bu şekilde olması gerek bence de :

halı üzerinde fazla çıkar tartı.
benimde baskül yeri sabit . salonda parke üzerinde bir közede süzünür durur, geçen tartılır giden tartılır bizde
amin ,amin püsküütüm

yaklaşık 5 aydır istediğim kilodayım ve almamak için dikkat ediyorum.
zayıflayınca sporu savsakladım ( her zaman ki hatam )
araya sağlık sorunları girince , iştah kontrolüm sıfıra indi.2,5 kilo almıştım.sanırım 2 kilo gitti.yarın Sabah unutmazsam aç karınla tartılacağım.bu iki kilo sıkı diyet ve spor ikilisiyle gitti.
son 15-20 gündür akşamları sadece salata yiyordum ama sporum hiç yoktu. sonuçta gram verdim gram aldım.iki ileri bir geri yerimde sayıp durdum kısacası...

kilo koruma programında ne anladığıma gelirsek;
günde 2 öğün sağlam yiyip akşamda salata veya yoğurtla hafif geçirmek,
sporu en azından haftada 3 gün 1 saat olacak şekilde mutlaka ama mutlaka yapmak,
ve bu iki maddeyi ömür boyu uygulamak...

ömür boyu sebze, salata,yoğurt baştacımız olacak. Rafine karbonhidratlar düşmanımız olacak...

kısacası ÖMÜR BİTER DİYET BİTMEZ ....

"Pes!" dedirtecek kilo bildirimimi yapayım önce..

Pazartesi kabusunun -ki kabus çizelgede olanca çıplaklığıyla görünmekte- sadece 900 gr. dan kurtulmuş durumdayım.. Haftaya Cuma 58 li kiloları göreceğime söz veriyorum.

Demek ki...
Kaçamak yapıldığında sadece bir günün bir öğününde yapılacak. Ertesinde hemen korumaya geçilecek. İki gün üst üste dağıtmak diye bir şey yok.

..ve bu arada
benim terazi her zeminde aynı tartıyor.. Önce klasik yerinde tartıldım (banyoda taş zemin üstünde) sonra da altı parke döşeli halıda tartıldım sabah, gramı gramına aynı çıktı. Terazi farkı demek ki, diye düşünüyorum..

ben geliyorum bugüüüüüünnnnnnnnn :))))
mezun oluyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm

bayramda sıkı diyette olacağız desene...
benimde 7 günlük lahana kürü dün bitti.bizim tartı ilk tartıldığında doğruyu gösteriyor.peşinden hemen çıkınca anında sapıtıyor.
2 kilo gitmiş ama bunun yarısı su kaybı olduğundan geri gelir.Bayram sonunda çizelgeme inmiş olurum inşallah.yatılı misafir olacak, onlara uyup çok yememem lazım.

günaydın arkadaşlar

resmi olarak ilk mesajımı yazayım:)))

bu sabah tartım 64,5 gösterdi, yüzümü güldürdü:)))

Bundan sonrası için hepimize başarılar

Aynen.. Söz verdim Cuma günü yeniden 58 li kilolarda olacağım.
Aman dikkat et kendine! Kolay değil 7 gün lahana diyeti yapmak.. Misafirinin yanında mamalar seni her baştan çıkarttığında, katlandığın lahana sürecini getir aklına..
Bir kilo gitse bile bir kilo kaybettin neticede.. Geri alma lütfen..

kesinlikle kaçamak haftada bir gün yapılmalı üstüste yapılınca toparlamak çok zor oluyor...
Kesin!
Ders oldu bana bu hafta!
Bak daha önce de kaçamaklar yaptım ama hem saatine hem porsiyonuna dikkat etmiştim ve ertesinde hemen kemerleri sıkmıştım.. Bir standarda oturtmuştum kilo işini.. ta ki bu haftaya kadar..
Doğruları da yanlışları da yapa yapa öğreniyor insan..

günaydın arkadaşlar

resmi olarak ilk mesajımı yazayım:)))

bu sabah tartım 64,5 gösterdi, yüzümü güldürdü:)))

Bundan sonrası için hepimize başarılar

Hoşgeldin aramıza..
Tartılar hep yüzümüzü güldürsün dilerim..
Beraber yuvarlanacağız artık bu yollarda..

Sevgili topik,

Bugün güzel haber vermeye geldim fakat toprakscığımın başarı öyküsü ve fotoğrafları aklımı başımdan alınca kendimi unuttum..

Evet.. Hazır mısın cicim?

Cuma günü 59,5 kiloydum.
Bugün 58,9 kiloyum.. Oh be! Şimdi verdiğim sözü tuttuğuma göre, bayramda delirmemek için sözümü revize ediyorum.

Önceden demiştim ki: Cuma günü 58 li kilolarda olacağım.

E ben şimdiden bu hedefe ulaştığıma göre işleri daha da zorlaştıralım ki şımarmayalım..

Efenim.. bu Cuma 58,5 kilo altında olacağıma söz veriyorum! İşte bu kaaa!

Neyseki ziyaret etmem gereken sadece 2 yer var.. kalan herkes tatilde.. Ziyaretlerden yırttığım için bana asıl şimdi bayram! Bu iki ziyaret esnasında da her nedense midem çok fena ağrıyacak, içime doğdu!

58 li kilolara inme sözümü tuttum.. Ama 58,5 altına inme sözümü tutamadım..
Yahu aslında tuttum sayılır.. Dün sabah 58,2 kiloydum!!!
Ne kadar dikkat etsem de misafir erozyonu bir günde +400 grama mal oldu..
Keşke dün bildirim yapsaymışım..

Yok canım.. ben sözümü tuttum sayılır di mi?

kızlar merhaba bende 59 la mezun oldum 1 haftadır nefsimin çektiği herşeyi yedim ve bugün tartıda 60 kiloyum cuma doktorum zaten 3 ay korumaya geç dedi 61 in üstünü görme dedi bende pazartesiden itibaren söz veriyorum korumayı tam anlamıyla gerçekleştircem ve daha çıtır bi hatun olcam

Öncelikle aramıza hoş geldin burcucum.. Sana da sağlıklı, keyifli korumalar dilerim.. Hep beraber! :118:

Kendi adıma bu bilgiye sevindim..

Doktorun 3 ay süre içinde +2 kiloluk üst limitle koruma önermiş.. ben de 58 le mezun oldum ve 60 ı geçmeme kararı aldım.. Ama bir kere geçtim, sayılmaz..

Farkında olmadan +2 limitini tutturmuşum demek ki..

Sadece 3 aylık süreye takıldım.. Sonrasında yine diyete devam mı? Çünkü yeni kiloya adapte süresinin 5 yıl olduğunu duydum ben..? :44:

hoşbulduk püsküütcüm. en hipotiroidi hastasıyım değerlerim normal gidiyo 3 testtir ama kilo vermem çok yavaşlamıştı doktor aslında 6 ay dedi bünyen kendini toparlasın değerlerinde düşüş olmazsa dedi diyete devam et biraz daha ver dedi bende onu 3 ay yapalım dedim olur dedi bakalım çünkü 6 ay uzun bi süre 4 ay sonrada nişanım var en azından 3 ay dikkat edip sonra spora filan başlarım listeye giremesemde 13. takımla devam eder biraz kilo veririm dedim öle işte. zaten bayramda filmi kopardım ama normale dönünce diyet gibi yiyorm yine umarım kilo almam bazen duyuyorumda 6 7 kilo alan var 2 3 aylık süreçte ben şimdi bunu yesem kilo yapar o kadar verdim diye suçluluk duyuyorum

Hah tamam şimdi oldu.. Ben "doktor" u diyetisyen yapmışım kafamda, dervişin fikri misali..

O duydukların doğru.. Ben de ilk zayıflamamda çok kısa sürede 4-5 kiloyu koymuştum üzerine.. Dikkatli yemeyi hiç bırakmamak lazım.. Sen yoldan çıkacağını hissettikçe, nişan fotoğraflarının bir ömür boyu anı olarak saklanacağını düşün ve o anıda nasıl görünmek istediğini hayal et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…