Esnaf lokantaları olur benim bildiğim memleketin her yerinde.. Tabldot yemek satarlar. En azından çorba, sebze, salata vs. olur. Bunları araştırsan?
Koşullarını canlandıramıyorum o yüzden ne söylesem havada kalma riski var..
Misal alırsın domates, biber, bakkaldan da peynir.. Çavdar ekmeği. Ne bileyim yoğurt, süt, müsli,corn flakes. Konserve ton balığı alırsın misal, domates biberle karıştırır yersin. Zaman yarışında olunca öğlenleri pide yiyebilirsin belki 2-3 kez haftada ama diğer öğünlerde yazdıklarıma yönelebilirsin, olaibliyorsa tabii..
Yoğurt içine meyve ve yulaf karıştırırsın. Donanıma ihtiyaç yok bunun için de..
Yani ben olsam öncelikle tabldot satan yerleri bulmaya çalışırdım. Yattığım yerde de yukarıda yazdığım gıdaları bulundururdum. Ufak miktarlarda aldıktan sonra dolaba da ihtiyaç yok. Zaten artık havalar da buzdolabını aratmayacak düzeyde..
Önerilerim böyle.. Bilemiyorum işe yarar mı?
kızlar tartıldığımız zemin çok önemli.
ben parke zemin üstündeki halının üstünde yaklaşık 2 kilo hafif çıkıyorum.
taş zeminde 2 kilo fazla. mantık olarak fzla çıktığım göstergeyi baz alıyorum.
siz hangi zeminde tartılıyorsunuz?
A-aa çok enteresan!Yani tamam fark olur da 2 kilo farka cidden şaşırdım..
Benim terazinin yeri belli.. Eskiden yatak odasında parke zemin üzerinde tartılıyordum.. Sonra tartıyı banyoya, taş zemin üzerine aldım. Aldığım gün de bir yatak odasında bir de banyoda tartılmıştım. Kilo birebir aynı çıkmıştı.
Açıkçası halı üstünde hiç tartılmadım bu zamana kadar.. Yarın sabah bir deneyeyim bakayım, merak ettim. Yalnız kendimi gözümde canlandırdım da.. Çıplak vaziyette elinde tartı, oradan oraya giden bir tip.. Allahım kafayı sıyırdık iyice, sonumuzu hayır eyle!
halı üzerinde fazla çıkar tartı.kızlar tartıldığımız zemin çok önemli.
ben parke zemin üstündeki halının üstünde yaklaşık 2 kilo hafif çıkıyorum.
taş zeminde 2 kilo fazla. mantık olarak fzla çıktığım göstergeyi baz alıyorum.
siz hangi zeminde tartılıyorsunuz?
amin ,amin püsküütümA-aa çok enteresan!Yani tamam fark olur da 2 kilo farka cidden şaşırdım..
Benim terazinin yeri belli.. Eskiden yatak odasında parke zemin üzerinde tartılıyordum.. Sonra tartıyı banyoya, taş zemin üzerine aldım. Aldığım gün de bir yatak odasında bir de banyoda tartılmıştım. Kilo birebir aynı çıkmıştı.
Açıkçası halı üstünde hiç tartılmadım bu zamana kadar.. Yarın sabah bir deneyeyim bakayım, merak ettim. Yalnız kendimi gözümde canlandırdım da.. Çıplak vaziyette elinde tartı, oradan oraya giden bir tip.. Allahım kafayı sıyırdık iyice, sonumuzu hayır eyle!
ben geliyorum bugüüüüüünnnnnnnnn :))))
mezun oluyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm
"Pes!" dedirtecek kilo bildirimimi yapayım önce..
Pazartesi kabusunun -ki kabus çizelgede olanca çıplaklığıyla görünmekte- sadece 900 gr. dan kurtulmuş durumdayım.. Haftaya Cuma 58 li kiloları göreceğime söz veriyorum.
Demek ki...
Kaçamak yapıldığında sadece bir günün bir öğününde yapılacak. Ertesinde hemen korumaya geçilecek. İki gün üst üste dağıtmak diye bir şey yok.
..ve bu arada
benim terazi her zeminde aynı tartıyor.. Önce klasik yerinde tartıldım (banyoda taş zemin üstünde) sonra da altı parke döşeli halıda tartıldım sabah, gramı gramına aynı çıktı. Terazi farkı demek ki, diye düşünüyorum..
Aynen.. Söz verdim Cuma günü yeniden 58 li kilolarda olacağım.bayramda sıkı diyette olacağız desene...
benimde 7 günlük lahana kürü dün bitti.bizim tartı ilk tartıldığında doğruyu gösteriyor.peşinden hemen çıkınca anında sapıtıyor.
2 kilo gitmiş ama bunun yarısı su kaybı olduğundan geri gelir.Bayram sonunda çizelgeme inmiş olurum inşallah.yatılı misafir olacak, onlara uyup çok yememem lazım.
Kesin!kesinlikle kaçamak haftada bir gün yapılmalı üstüste yapılınca toparlamak çok zor oluyor...
günaydın arkadaşlar
resmi olarak ilk mesajımı yazayım:)))
bu sabah tartım 64,5 gösterdi, yüzümü güldürdü:)))
Bundan sonrası için hepimize başarılar
kızlar merhaba bende 59 la mezun oldum 1 haftadır nefsimin çektiği herşeyi yedim ve bugün tartıda 60 kiloyum cuma doktorum zaten 3 ay korumaya geç dedi 61 in üstünü görme dedi bende pazartesiden itibaren söz veriyorum korumayı tam anlamıyla gerçekleştircem ve daha çıtır bi hatun olcam
Öncelikle aramıza hoş geldin burcucum.. Sana da sağlıklı, keyifli korumalar dilerim.. Hep beraber! :118:
Kendi adıma bu bilgiye sevindim..
Doktorun 3 ay süre içinde +2 kiloluk üst limitle koruma önermiş.. ben de 58 le mezun oldum ve 60 ı geçmeme kararı aldım.. Ama bir kere geçtim, sayılmaz..
Farkında olmadan +2 limitini tutturmuşum demek ki..
Sadece 3 aylık süreye takıldım.. Sonrasında yine diyete devam mı? Çünkü yeni kiloya adapte süresinin 5 yıl olduğunu duydum ben..? :44:
hoşbulduk püsküütcüm. en hipotiroidi hastasıyım değerlerim normal gidiyo 3 testtir ama kilo vermem çok yavaşlamıştı doktor aslında 6 ay dedi bünyen kendini toparlasın değerlerinde düşüş olmazsa dedi diyete devam et biraz daha ver dedi bende onu 3 ay yapalım dedim olur dedi bakalım çünkü 6 ay uzun bi süre 4 ay sonrada nişanım var en azından 3 ay dikkat edip sonra spora filan başlarım listeye giremesemde 13. takımla devam eder biraz kilo veririm dedim öle işte. zaten bayramda filmi kopardım ama normale dönünce diyet gibi yiyorm yine umarım kilo almambazen duyuyorumda 6 7 kilo alan var 2 3 aylık süreçte ben şimdi bunu yesem kilo yapar o kadar verdim diye suçluluk duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?