Kilomuzu Koruyoruz!

teşekkür ederim canım şu an en büyük azim sağlayan gelinliğim o nedenle daha da hısrlancam gibi gözüküyo ama bayram bitmeli artık

54.7

hedefim 55kilo üstüne çıkmamaktı ama çizelgeme inmek için çok uğraştım.verecek kilo az olunca vemek çok uzun zaman alıyor.
birde ben karatay da bol bol yemey alışmışım. porsiyonlarımı kaç aylardırrrrrrrr küçültemedim hala.yıllarca hep aynı yanlışı yapıyorum. sağlıklı besinleri de çok yersen kilo alırsın. sonuçta onlarında kalorisi var...
neyse. kendime 1 ay zaman verdim.
geçen yıl diyetimin son aylarında; ayda 1 yada 2 kilo veriyordum.çünkü verecek kilom çok azdı.
diyet ve spora devam, yaşasın sağlıklı zayıflama ...
ben o çizelgedeki kiloya ineceğim. ahamda buraya yazıyorum.
püsküt sen şahitsin bak , tamam mı?

şunu da eklemeden geçemeyeceğim, dukan amca bütün özel durumlarımı belirttikten sonar bana ideal kilo olarak 58.2 demisti.
ben 58 in altına çok rahat inmiştim.yavaş ve emin adımlarla:)
5 aydırda iyi kötü korudum bir şekilde. kendi halimde yuvarlanıp gidiyorum işte. hem sevdiğim şeyleriyiyorum,hem kilo almıyorum.böyle böyle düznim oturacak inşallah :}}}}}

ben de şahit oldum okuyunca :)

selam kızlar
bayram bitti ve ben bayram olmasına rağmen üstelik annemin hain yemek planlarına göğüs gererek kilo almadan geldim :))
regliyim ve bu sabah 65 tim. iyi atlattım ama artık biraz daha azalmaya başlasam fena olmayacak :)

Seve seve şahidim hem de!
Eğer 60 lı kiloları bir daha dörürsem sen de benim kafama oklava geçir tamam mı? :122:

Bravo sana!
İlk sınavını verdin böylelikle, farkında mısın?

Kızlar..
Haftada bir bu topikte kilo bildirmek işi ciddiye bindiriyor.. Kendi adıma kiloyu da bu şekilde vermiştim, kilo korumayı da bu şekilde becereceğim herhalde..
Artık diyet yok diye insan daha rahat davranıyor, kaçamaklar daha kolay tahrik ediyor vs.. ama sonra hesap vereceğin gün aklına gelince çeki düzen veriyorsun hemen..
Keşke daha önce akıl etseydik bu topiği açmayı, hiç kilo almazdık o zaman..

Neyse.. geç oldu ama güzel oldu be!

An itibariyle 58,9 um.. Cumaya 2 tartı kaldı! :18:

canım yarın biz de burda bildirim yapıcaz di mi? bugün iyiydi bakalım yarın sabaha ne çıkarım :)))

Tebrik ederim topraks cım bayramda kilo almaman süper olmuş. Ben sana düşüncelerimi söyleyemeden sen mezun oldun ama benim içimde kaldı. Bari burdan söyleyeyim. Son ay kilolarımızın çok yakın olduğunu farkettim ve seni kendime rakip olarak düşündüm. Sana söyleyecektim yarışalım diye ama fırsat olmadan sen mezun oldun. Kısmet değilmiş artık Az kaldı bende geleceğim bu topiğe ama gelemedim gitti bi türlüUmarım yarın tartıda herkes yüzünü güldürecek sonuçlar görür.

canım çok teşekkür ederim, mezun oldum ama yine buralardayım 60 olmasa bile 62 gibi olmayı düşünüyorum şimdilik. bir ara yarışabiliriz fena fikir değil

sevgili arkadaşlar
bu sabah 64,5 çıktım, mutluyum :)))
bugün dışarıdayım kaçta döneceğimi bilmiyorum o yüzden hemen kilomu yazayım istedim
öpüyorum kocaman

canım yarın biz de burda bildirim yapıcaz di mi? bugün iyiydi bakalım yarın sabaha ne çıkarım :)))
Bana iyi geliyor aynı alışkanlığı devam ettirmek.. Gerçi bu hafta bi'şey beceremedim ama..

:118:
Ne güzel olur sen de gelsen..
Senin bilgilerinden faydalanırız bizler de..
Hayranlıkla izliyorum seni.. İkinci doğum ve kısa sürede yine fitsin!
Kısa sürede burada olacağına yürekten inanıyorum..

sevgili arkadaşlar
bugün dışarıdayım kaçta döneceğimi bilmiyorum o yüzden hemen kilomu yazayım istedim
öpüyorum kocaman
Bravo!!!

Geçen Cuma... 58,7

Bugün.... 58,9

Hafta içinde 59 un üstüne çıkmıştım, en azından onu toparladım.. Fena değil hani..

Tabii şekil olarak baktığımızda mezuniyet kilom olan 58 in 900 gram üstündeyim.. Ama zaten benim 2 kiloluk hareket alanım var..

Ve size çok güzel bir bilgi vereceğim şimdi:

Bu hafta eşimden rica ettim. O da benimle birlikte her gün tartıldı
Sıkı durun! Adamın kilosu 81,4 ile 83,1 arasında oynadı.. Salınım aralığı 1,7 kilo!

Yani demek ki; günlük tartılınca kilodaki bu oynamaların farkına varmış oluyoruz.. Demek ki normal böyle olması.. Bir gün yediğin diğer günle tutmadığı için kilon da değişebiliyor.. Önemli olan bu aralıkların dışına çıkmamak. 1,7-2 kilo salınım olabilir demek ki.. Eşim neticede hayatında diyet yapmaz. Ne abartır, ne aç kalır.. Ona rağmen kilo bu kadar oynayabiliyorsa biz 200-500 gr oynadı diye kafayı yemeyelim bence!

Bence bu mesajda tamamen kendini rahatlatmaya yönelik bir performans sergilemişsin püsküüt' cüm Mezuniyet kilonun nerdeyse bir kilo üstündesin. Ayrıca iki kiloluk salınım alanıda bana çok gibi geldi. :44:En fazla bir kilo olmalı bence. Ama geçen haftaya göre sadece 200 gr artıda olmanda sevindirici bir durum. Tebrik ederim. Ama en kısa zamanda seni 58 e yakın bir rakamda görmeyi istiyorum haberin olsun

Bu kilo salınım aralığı sanırım kişiden kişiye değişiyor.
Dün sabah 56.5tum. Bugün 58. Ne zamandır makarna yemiyordum, her şey yedim, abur cubur, fast food, hepsini dengeleyebiliyorum ama yediğim 1 tabak yağsız tuzsuz hafif soslu makarna beni bu hale getiriyor ..

bende hemen yapayım bildirimi bayramdan önce mezun olduğum hafta 59 tum

bu hafta:59.6 yım

Tartıldım vee...

59,3 kiloyum kiloyu korumak vermekten çok daha zor.. ölçüler aldı başını gitti.. ama bu hafta için söz, 3 gün spor yapiciiiiiiim....

Bir de, püsküütcüm excel tablolarının kenarlarındaki süslemeleri nasıl yaptığını söyler misin, kendime motive edici tablolar hazırlamak istiyorum da

Son düzenleme:
Tatlım sahiden de rahatlatma amaçlı değildi yazdıklarım..
Benim hedefim zaten 60 kilo olmaktı.
Kilo alınca moralim bozulmasın, rahat olayım diye 58 e çekmiştim sonra..
Yani olur da ileride bir gün 60 kilonun üzerine çıkıp rahat laflar edersem o zaman kulağımı çekersin..

Sadece şöyle bir durum var.. 58,5 ve altında daha rahat oluyorum çünkü dar cici pantolonlarım var.. Onların içinde daha rahat oluyorum o zaman..

Her gün tartılınca oynamaları fark ediyoruz işte böyle..
Makarnadan 1-2 gün sonra tartılsan belki de kilondaki artışı görmeyeceksin bile..

Bu konu bir tarafa enteresan geldi durum.. Yani karbonhidratı mı tolere edemiyorsun diyeceğim o da manasız olacak.. Neticede fast food bile yemişsin, ama dengelemişsin.. Dedim ya, enteresan.. :44:
bende hemen yapayım bildirimi bayramdan önce mezun olduğum hafta 59 tum

bu hafta:59.6 yım
Arada bayram geçmiş, 600 gr hediye bırakmış.. Taze mezuniyet üstüne bayram molasını düşününce bana çok gelmedi bu artış tatlım..
Sen yeter ki kilonu koruma isteğini bırakma.. Yükselince vur kafasına insin aşağıya!

Kilo verirken de sürekli denemedim kendimi bu konuda, makarna yediğimde mutlaka ciddi anlamda fazla çıkıyorum, burger menüleri malum nasıl kalorili, onlardan yediğimde diğer öğünlerime dikkat edersem + çıkmıyorum genelde yada 100 gram 200 gram ama makarna da diğer öğünlerime ne kadar dikkat etsem de ciddi anlamda artıları görüyorum ve nedenini çok merak ediyorum ..

sevgili arkadaşlar
öpüyorum kocaman

mezuniyetin hayırlı olsun topraks. bayram da kilo almama olayını tebrik ederim ben 2 kilo aldım.. Ama şu salınım olayı rahatlattı. Belki ben de almamışımdır.

gene de önümüzdeki cumaya en azından 59 üstüne çıkmamaya azmedeyim bari.. yoksa benim gidişat yaş..

Kaçla mezun olmuştun sen chentiq cim ?

Tamam o zaman püsküüt' cüm ben hedefinin 60 olduğunu bilmiyordum. O zaman şuan süper bir durumdasın. Ama hani 58 e yaklaşsan hiçte fena olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…