- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Ben bu tarz konularda erkek tarafının daha alttan alması gerektiğini düşünüyorumBir tepsi için gelip siz alacakmışsınız diyen kızdan da soğumak gerek o zaman. Hatta önce kız yaptığına göre soğuma hakkı erkekte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu tarz konularda erkek tarafının daha alttan alması gerektiğini düşünüyorumBir tepsi için gelip siz alacakmışsınız diyen kızdan da soğumak gerek o zaman. Hatta önce kız yaptığına göre soğuma hakkı erkekte.
Kız daha tuhaf bence gidip nişanlısından istemiş siz almalısınız annem öyle diyoooğ diye.Nisanlın ne tuhaf, alt tarafı tepsi. Sıkıntı yok gel secelim dese nolur tepsi aldı diye fakirler mı?
Tepsiye yatak odası muamelesı yapmis.
Orası da ayrı haklısın. Tepsi yani, ne annenın ne nısanlının ne de dedıgın gıbı kızın lafını etmemesi lazım.Kız daha tuhaf bence gidip nişanlısından istemiş siz almalısınız annem öyle diyoooğ diye.
Normal bir kadın “ne diyorsun anne ya yüz liralık (rakamı attım) şeyin lafı mı olur” derdi...
Aynen bazen aileler görüldüğü gibi çok abartıyor burda iş kız ve erkeğe düşüyor. Alt tarafı bir tepsi ben alırım dese nolacakKız daha tuhaf bence gidip nişanlısından istemiş siz almalısınız annem öyle diyoooğ diye.
Normal bir kadın “ne diyorsun anne ya yüz liralık (rakamı attım) şeyin lafı mı olur” derdi...
Adetini falan bilmem de alt tarafı bir söz tepsisi karşı taraftan istemeye utanır ya insanArkadaşlar merhaba inşallah yakında.sozum olacak. Bu işler gerçekten çok yorucuymus. Daha başından böyle demeye başladım.
SOz tepsisi bakiyordum ki kendime annem sen neden bakıyorsun tepsiyi onlar getirecek usul budur dedi. Ablamda böyle olmuş. Bizim burada da tepsiyi erkek tarafı alır diyorlar. Ben baya çekinerek sevgilime durumu anlattım. Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi. Gerildim dedim o da ben de gerildim dedi.
Yani bu konular çok utandırıcı benim için sevgilim de gerildi. Istemekle ayıp mi ettim ama annem sen almayacaksın diyor. Nedir bunun doğrusu? Sevgilimin tepkisi de moralimi çok bozdu. Nasıl yapsam davransam bilemiyorum..
istemede gumus tepsi icinde cikolata gelmisti nisanda da o tepsiyi kullandim ben.Arkadaşlar merhaba inşallah yakında.sozum olacak. Bu işler gerçekten çok yorucuymus. Daha başından böyle demeye başladım.
SOz tepsisi bakiyordum ki kendime annem sen neden bakıyorsun tepsiyi onlar getirecek usul budur dedi. Ablamda böyle olmuş. Bizim burada da tepsiyi erkek tarafı alır diyorlar. Ben baya çekinerek sevgilime durumu anlattım. Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi. Gerildim dedim o da ben de gerildim dedi.
Yani bu konular çok utandırıcı benim için sevgilim de gerildi. Istemekle ayıp mi ettim ama annem sen almayacaksın diyor. Nedir bunun doğrusu? Sevgilimin tepkisi de moralimi çok bozdu. Nasıl yapsam davransam bilemiyorum..
Benim tepsım yoktu sımdı dusununce... Kendime de bir uzulmedım degıl.. Ne ıcıne koymustuk yuzuklerı acaba, enıstem takmıstı.. Avcunun ıcıne buyuk ihtimalle.Kız daha tuhaf bence gidip nişanlısından istemiş siz almalısınız annem öyle diyoooğ diye.
Kız daha tuhaf bence gidip nişanlısından istemiş siz almalısınız annem öyle diyoooğ diye.
Bilmiyorum ama bir de erkek tarafından düşünseniz? Alt tarafı bir tepsi onun bile lafını yapıp bizden istiyorlar diye düşünemez mi? Ben şahsen böyle küçük şeylerin bahsi geçse böyle düşünürdüm.Kız tarafı mı alır erkek tarafı mı alır bilmiyorum ama bir tepsi için bu kadar laf eden erkekten soğurum.Tamam hayatım madem sizde adet böyle ben alırım demek bu kadar mı zor
Muhtemelen kızın ekonomik özgürlüğü yok. Annesinden babasından para alarak alacak, aile de yokuşa sürüyor ceplerinden minimum para çıksın diye. Çünkü çok saçma daha bugün sordum 125 liraymış öldürseler 125 liralık şeyi istememKız daha tuhaf bence gidip nişanlısından istemiş siz almalısınız annem öyle diyoooğ diye.
Konuyu açan kızcağız yazarken bile utandığını söylüyor,evleneceği kişiye söylerlerken de utanarak söylediğini düşünüyorum.Belli ki annesi baskı yapmış daha fazla utandırmamak adına tamam ben alabilirim denebilirdi.Erkek tarafınında kendince haklı düşünceleri olabilir tabi ufak bir sorun büyümüş hoş olmamış.Bilmiyorum ama bir de erkek tarafından düşünseniz? Alt tarafı bir tepsi onun bile lafını yapıp bizden istiyorlar diye düşünemez mi? Ben şahsen böyle küçük şeylerin bahsi geçse böyle düşünürdüm.