• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim bu kim

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Kızlar kafayı yiyecem elim ayağım titriyor hala kendime gelemedim anneme bıraktı eşim beni bugün akşam üzeri oldu aradi dedi müsait bi yere geç kimse yanında olmasın tamam dedim geçtim eşim dedi ki biri beni aradı eşimin ismini söyleyerek demiş ki karina sor x kisisini tanıyor sana açıklama yapsın yani sallıyorum ahmet kisisini taniyor ben dondum kaldim dedim nasıl yani aklım durdu resmen kim bu adam eşimi niye arıyor geçmişim de bişey yok kimseyle bi dusmanligim yok annemlere söyledim hepimizin morali alt üst oldu bi kontorluden aramis eşim kontorluyu arayıp yerini öğreniyor gidiyor oraya adam diyor bi kadın geldi öğlen sonra iki genç geldi sonra da bi kır saçlı adam geldi adam ne bilsin hangisı kızlar çok kotuyum annemdeyim şimdi yarın eve gidecem eşim eve gelince konusacaz diyor etrafta mobesede yok yoksa polise bildirirdik kim niye yapmış olabilir benim aklım durdu dusunemiyorum cunku

Eşiniz size güveniyorsa problem olmaz. birisinin üstelik karşısına çıkıp ya da kendi telefonundan arayacak kadar cesareti olmayan birisini kaale alacak bir adam değildir umarım eşiniz.

Biri isletmek istemis belli, huzur kacirsin mutlu olsun diye.. Istedigini vermeyin bence.. Bir de lutfen yazarken nokta virgul kullanin, insanlarin okuyasi gelmiyordur emin olun

Polisin mobese kaydından size kimlik tespit edeceğini düşünmüyordunuz değil mi?
Tanımıyorum demissin esinin yine de konuşcaz demesi hic hoş degil.Dilerim olay büyümez.
Eşinin eski sevgilisi falan aramış olabilir bu arada senin öyle bi durumun yoksa.Çamur at izi kalsın hesabı

Cidden rahatsız edici bir durum.. Biri huzur bozmak için yapmıştır. Nitekim başarmışta.İnsanlar neden başkasının mutsuzlugundan mutlu olmaya bu denli aç anlayamiyorum..

Ben olsam hiç takılmazdım. Yuh yani, ne büyük terbiyesizlik.

İnsan insana bunu yapmaz yani, varoşluk resmen. Ahmet kişisiyle bir geçmişin de olabilirdi. Düşün onu bilen gider nerelerde ifşa eder.

Ayy ne kötü bir zamanda yaşıyoruz

Kızlar kafayı yiyecem elim ayağım titriyor hala kendime gelemedim anneme bıraktı eşim beni bugün akşam üzeri oldu aradi dedi müsait bi yere geç kimse yanında olmasın tamam dedim geçtim eşim dedi ki biri beni aradı eşimin ismini söyleyerek demiş ki karina sor x kisisini tanıyor sana açıklama yapsın yani sallıyorum ahmet kisisini taniyor ben dondum kaldim dedim nasıl yani aklım durdu resmen kim bu adam eşimi niye arıyor geçmişim de bişey yok kimseyle bi dusmanligim yok annemlere söyledim hepimizin morali alt üst oldu bi kontorluden aramis eşim kontorluyu arayıp yerini öğreniyor gidiyor oraya adam diyor bi kadın geldi öğlen sonra iki genç geldi sonra da bi kır saçlı adam geldi adam ne bilsin hangisı kızlar çok kotuyum annemdeyim şimdi yarın eve gidecem eşim eve gelince konusacaz diyor etrafta mobesede yok yoksa polise bildirirdik kim niye yapmış olabilir benim aklım durdu dusunemiyorum cunku
Kimseyle düsmanligim yok diyorsun ama demekki dusmanin varmis. ya da eşin seni denemek icin falan mi yapiyor bazi erkekler cok kiskanc olur denemeye kalkarlar?

neticede isin arkasindan senin korkucagin birsey cikmayacak panik yapma gayet rahat bir sekilde konus esinle..durduk yere kim bunu yapar ilginc gerci cok hasta var piyasada

Belki de eşinizin eski sevgilisi yaptı huzur kaçırmak için bilemezsiniz. Kimsenin günahını almayalım ama evet eşinizle ciddi Bi konuşma yapmanız gerek. Böyle ucuz numaralara taviz vermemesi konusunda...

eşiniz öylece dinlemiş mi ne demiş arayana?
büfe gibi bi yerden aradı sanırım illa ki kamera vardır ya da arayan numarayı anında aradıysa büfeci adam görmüştür eşinizin başının altından çıkacak bence

İnşallah eşin sorun çıkartmaz canım çok can sıkıcı bir durum.
Allah yardımcın olsun

Bi akşam eşimi bayan aradı. naprın falan die. eşim bi şaşırdı bana gösterdi msjları bu ne alaka ya kimse die. o gün aramız hafif limoni geçti.o ise gayet rahattı telefn hep ortda ama ben aşırı gerildim. sonra bana msj geldi :KK57:özledim seni falan gibi. anladıkkı bizi tanıyam ve aramızı açmak isteyen birisi. lütfwn bu konuda birbirnizi üzmeyin hallolur..

Back
X