- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
Benim uzun süreli bir ilişkim var. Eylül ayı gibi bu ilişkiyi uzun uğraşlar sonucu nişanla sonuçlandırmak istiyoruz. Bundan önce çeşitli olaylar olmuştu nişanım olacakken olmamıştı falan neyse şimdi konu bu değil. Evleneceğim kişi ailesinin de yardımıyla İstanbul’un nezih bir bölgesinden site içinden ev alacak. Evlenmemize daha 1 sene olduğu için de ailesi evi kiraya vermeyi mantıklı bulmuş çünkü hem kredi ödenecek o ev için hem de evlenene kadar düğün, eşya parası vs lazım olacağı için elimiz bollaşır diyorlarmış. Ben bu düşünceyi mantıklı buldum ev 1 sene boş kalacağına kiracı oturursa daha rahat düğün yapılır eşyalar alınır diye düşünmüştüm. Ama aileme bu durumu anlatınca yok böyle ayıp şey mi olur senden önce nasıl oraya birini yerleştirmeyi düşünürler diye kıyameti kopardılar. Seni sıfır eve layık görmüyorlar mı dediler dedim öyle bir şey yok ama kredi ödemek de zor o yüzden düğün eşya için para biriktirme derdindeler. Yok sıfır eve nasıl benden önce kiracı oturtturmayı düşünürlermiş bu büyük terbiyesizlikmiş falan... evi belli bir kredi ve nakit çekip öyle alacaklar sonra kredi yavaş yavaş ödenecek daha rahat olsun diye evlenene kadar kirada dursun diye düşünmüş işte ailesi. Sizce ailem bu duruma karşı gelmekte haklı mı? Yani ben erkek arkadaşımın ailesinin yaptığında bi kötülük göremedim ama eve gelinden önce kiracı oturtmak ayıp mı sayılıyor cidden?